A legszebb és legrosszabb ruhákban: Anne Hathaway
2013. augusztus 27. 14:17
Sztem mindegyik csúnya.
De az 5. ruha ha egy kicsit rövidebb és bőbb lenne,akkor tetszene !
De az 5. ruha ha egy kicsit rövidebb és bőbb lenne,akkor tetszene !
2013. augusztus 27. 15:23
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
olyan szép ez a nő mondjuk Annenek minden jól áll
2013. augusztus 27. 16:37
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Szerintem az utolsó az tényleg szörnyen áll neki és Museum of Moving Image Salutes sem valami elkáprázatató, viszont a többi ruha jól áll neki vagyis a "rossz ruha összeállítások" elmennek
2013. augusztus 27. 17:01
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nekem nem igazán tetszenek. Nekem nem jönnek be az egyenes ruhák.
2013. augusztus 27. 18:04
A Gala for the PUNK-os gálaruha hibátlan. Anne egy másabb arcát mutatta meg ezzel a stílussal, nagyon vagány volt, és káprázatosan szép.
A Nina Ricci ruha: lezser. Ahhoz a party-hoz illett ez a viselet.
A Prada ruha, és a 85. Oscar-os viselete olyan, mintha kartonból készítették volna. Ez a stílus nagyon nem előnyös Anne számára, mert a karcsú derekát szinte "egybefolyasztja" a testével.
"Ez a Erdem-, virágos koktélruha ismét nem volt valami jó választás a színésznő számára." -- miért is?
"Az arany Giuseppe Zanotti-magassarkú pedig egyáltalán nem megy a ruhájához." -- Az új évezred divatjához simán elmegy. Nem a '80-as években vagyunk, hogy fekete, vagy lila cipőt kelljen húznia...
A Nina Ricci ruha: lezser. Ahhoz a party-hoz illett ez a viselet.
A Prada ruha, és a 85. Oscar-os viselete olyan, mintha kartonból készítették volna. Ez a stílus nagyon nem előnyös Anne számára, mert a karcsú derekát szinte "egybefolyasztja" a testével.
"Ez a Erdem-, virágos koktélruha ismét nem volt valami jó választás a színésznő számára." -- miért is?
"Az arany Giuseppe Zanotti-magassarkú pedig egyáltalán nem megy a ruhájához." -- Az új évezred divatjához simán elmegy. Nem a '80-as években vagyunk, hogy fekete, vagy lila cipőt kelljen húznia...
2013. augusztus 27. 18:15
A 2013-as Golden Globe Awards-on meseszép volt!
2013. augusztus 28. 08:42
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
A legjobbak közül sztem a 4. - ben volt a legszebb. A legrosszabbak közül pedig sztem az elsővel semmi baj.
2013. augusztus 28. 08:43
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Csak növessze már meg a haját!
2013. augusztus 28. 08:54
Anne egy gyönyörű nő, majdnem minden jól áll Neki
2013. augusztus 28. 11:42
Szerintem szinte az összes ruhadarab jól áll neki, Anne igazán csinos nő, ez a rövid haj pedig nagyon előnyös számára.
2013. augusztus 28. 18:43
szerintem a pink ruha is szép, egyszerűen csak nem áll jól neki ez a szabás
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: