Ruhamustra: MTV Video Music Awards
2013. augusztus 26. 18:06
Iggy fekete ruhája jobb volt mint ez a bevonulós, de szerintem ebben is jól nézett ki.
és hiányolom Holland Rodent, gyönyörű volt *-*
2013. augusztus 26. 18:09
Selena valóban szép volt, de az a ruha nem illik hozzá, mert túl "felnőttes", nőcis, és hát ő még cseppet sem. Ez befolyásolja az őzike szeme és a babarca is. Amúgy akadnak még, akik normálisan fel tudta öltözködni, de alsó részleg katasztrófális egytől egyig.
2013. augusztus 26. 18:10
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Selena és Taylor ruhája szerintem borzalmas volt. De a legjobban talán Selenáé. Taylornak az a haj szerintem egyáltalán nem állt jól..
Nem értem, hogy mi volt a baj Iggy Azalea ruhájával. Jó ha nem lett volna ennyire átlátszó akkor még jó is lett volna de szerintem így is csinos volt.
2013. augusztus 26. 18:11
Ariana Grande és Selena a legszebb! <3
és vannak olyanok amit én soha nem vennék fel!Nemhogy díjátadóra
2013. augusztus 26. 18:12
vannak közte szépek,de vannak közte botrányosok is
2013. augusztus 26. 18:21
Selena és Taylor most sem nyúltak mellé. Ariana stílusáért nagyon odavagyok mostanság , ebbe a ruhájába sem csalódtam.
Alapjáraton senki sem nézett ki rosszul.
Bár Katy-t és Miley-t (főleg őt) nem értem. Miley ruhája valami borzadály. Azt hiszi sexy? Vagy dögös? Úgy néz ki mint egy fogyatékos (főleg a hajjal) .
Alapjáraton senki sem nézett ki rosszul.
Bár Katy-t és Miley-t (főleg őt) nem értem. Miley ruhája valami borzadály. Azt hiszi sexy? Vagy dögös? Úgy néz ki mint egy fogyatékos (főleg a hajjal) .
2013. augusztus 26. 18:23
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
érdekes hogy más divat oldalak szerint IS Ciara gyönyörű volt.De ez a starity
2013. augusztus 26. 18:27
Selena ismét ragyogott, engem viszont Ariana nem vett le a lábamról ezzel a ruhával. Gyakorlatilag más ruhában nem láthattuk, csak ilyen tüllös, habos -babosban...
2013. augusztus 26. 18:41
a Smith-família sarjai tulajdonképpen csak apuci után lettek híresek, semmi normálisat nem tudtak eddig felmutatni, amivel kitűnhetnének mindenki más közül, ha alaphelyzetben nem Will Smith az apjuk...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: