Selena idén is nagyon gyönyörűen festett.
Ariana nagyon ÉDES volt a ruhájában,és hát Miss Gaga,na ő most szolidabbra vette....
Ruhamustra: MTV Video Music Awards
2013. augusztus 26. 20:48
|
|
daroczinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 168880 offline
|
Komolyan nem értem, olyan sok pénzük van és néhányan úgy öltöztek fel mint akiket lebombáztak 5 kiló turis ruhával. Nem vagyok egy divat ikon de még én is látom mi a sz@r.
2013. augusztus 26. 21:02
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Ariana és Sel ruhája tetszik a legjobban
2013. augusztus 26. 21:26
Nekem Selena ruhája tetszik a legjobban! *-*
Mileyról meg eddig is tudtuk, hogy nem tud normálisan öltözködni,kinézni az utóbbi időben
Mileyról meg eddig is tudtuk, hogy nem tud normálisan öltözködni,kinézni az utóbbi időben
2013. augusztus 26. 21:29
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Hát igen...a legjobbak, a legjobbak (mondjuk én még odatettem volna a One Direction-t, akik nagyon király, menő szerelésben voltak ♥) és a legrosszabbak tényleg a legrosszabbak
2013. augusztus 26. 21:30
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Úramisten.. Ennyira süllyedünk??? Miley és Dolce & Gabbana??? Egy cicanaci televarrva gombokkal... Jóég mennyibe kerülhetet... Egyes ruhák mintha kukázva lettek volna... És ezt hívják divatnak??? Iggy meg Miley meg néhányan meztelenül ismehettek volna... Fúj... Snookie meg nagyon lefogyott O.O
2013. augusztus 26. 23:05
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Hová tűnt az a Miley aki gyönyörű estélyikben és mindig szép megjelenéssel lépett a vörös szőnyegre?
Értem én hogy felnőtt és többé már nem kislány, de szerintem felnőttként is lehet stílusosan öltözni és nem úgy mintha valami útszéli kukából lennének a cuccai.
2013. augusztus 26. 23:09
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
nekem ariánáé tetszett a legjobban:)én nem értem hogy jaden mindig csak ugyan olyan fejet tud vágni mintha azt kérdezné h: mi van b*zd meg?xdd
2013. augusztus 26. 23:40
|
|
PöttönPannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 206144 offline
|
szelena és Ariana WOOOW!
2013. augusztus 26. 23:41
Hát igen..Ms. Katy Perry ruhái a padlómon jobban mutatnának..."mayaa.": Azért nem kétszáz forint volt az a bizonyos "útszéli kukából való" Dolce&Gabbana
)
2013. augusztus 27. 00:56
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Selena és Ariana nagyon gyönyörű volt, Naya és Taylor is ,persze a többiek is akik a legszebb ruhákhoz tartoznak. Miley a vma teljes egészében kiverte nálam a biztosítékot.....
2013. augusztus 27. 06:02
|
BLivikeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 196901 offline
|
Selena Gomez:imádom a ruháját.Kicsit érdekes a mellrész,de gyönyörű*-*
Rita Ora:gyönyörű ez a ruha.Az uszály szerintem túl hosszú,de csodaszép*-*
Adam Lambert:sexy:$
Taylor Swift:szerintem kicsit ízléstelen a dekoltázsánál a ruha,és kicsit piszkafa hatása van ebben a ruhában az alakjának:/
Ellie Goulding:gyönyörű.A szélfútta hatású frizurája is remek*-*
Lady Gaga:végre nem botrányos ruhában jelent meg.Nekem tetszett ez a ruha,bár a derékrész után kicsit pufi,de nagyon szép*-*
Ariana Grande:imádnivaló*-*
Jennifer Hudson:szerintem kicsit kötözöttsonka hatású ez a ruha,de alapjábavéve szép:)
Allison Williams:nagyon szép,és elegáns*-*
Naya Rivera:nagyon gyönyörű*-*
Robin Thicke:nagyon jól néz ki:)
Paula Thicke:egyáltalán nem tetszik.Túl giccses:/
Justin Timberlake:jól néz ki:)
N'Sync:jól néznek ki:)
Katy Perry:alapjábavéve tetszik a tuha,de azok az aranylepkék rontják az összhatást,és nem illenek oda:/
Sarah Hyland:nekem tetszik a ruha,viszont az arany beütések nem igazán illenek oda*-*
Iggy Azalea:ha az átlátszó rész helyett mondjuk olyan bordó lett volna,mint Sarah Hyland-nek,akkor tetszene,mert az arany díszítés nagyon szép*-*
Ciara:ugyanaz a véleményem,mint Iggy Azalea-nél*-*
Miley Cyrus:a ruhája egész szép,de a haja undorító
Erin Wasson:egyáltalán nem szép:/
Lil Kim:ahogy van,úgy ronda.Hogy a színekhez nem ért,az egyszer biztos:/
Nicole Polizzi:szerintem szép,de,mint Taylor Swift-nél,nála is túl mész a dekoltázs*-*
Willow Smith:szakadt csövesnek néz ki:/
Jaden Smith:akárcsak Willow Smith,őis,mintha az utcáról szalajtották volna:/
Rita Ora:gyönyörű ez a ruha.Az uszály szerintem túl hosszú,de csodaszép*-*
Adam Lambert:sexy:$
Taylor Swift:szerintem kicsit ízléstelen a dekoltázsánál a ruha,és kicsit piszkafa hatása van ebben a ruhában az alakjának:/
Ellie Goulding:gyönyörű.A szélfútta hatású frizurája is remek*-*
Lady Gaga:végre nem botrányos ruhában jelent meg.Nekem tetszett ez a ruha,bár a derékrész után kicsit pufi,de nagyon szép*-*
Ariana Grande:imádnivaló*-*
Jennifer Hudson:szerintem kicsit kötözöttsonka hatású ez a ruha,de alapjábavéve szép:)
Allison Williams:nagyon szép,és elegáns*-*
Naya Rivera:nagyon gyönyörű*-*
Robin Thicke:nagyon jól néz ki:)
Paula Thicke:egyáltalán nem tetszik.Túl giccses:/
Justin Timberlake:jól néz ki:)
N'Sync:jól néznek ki:)
Katy Perry:alapjábavéve tetszik a tuha,de azok az aranylepkék rontják az összhatást,és nem illenek oda:/
Sarah Hyland:nekem tetszik a ruha,viszont az arany beütések nem igazán illenek oda*-*
Iggy Azalea:ha az átlátszó rész helyett mondjuk olyan bordó lett volna,mint Sarah Hyland-nek,akkor tetszene,mert az arany díszítés nagyon szép*-*
Ciara:ugyanaz a véleményem,mint Iggy Azalea-nél*-*
Miley Cyrus:a ruhája egész szép,de a haja undorító
Erin Wasson:egyáltalán nem szép:/
Lil Kim:ahogy van,úgy ronda.Hogy a színekhez nem ért,az egyszer biztos:/
Nicole Polizzi:szerintem szép,de,mint Taylor Swift-nél,nála is túl mész a dekoltázs*-*
Willow Smith:szakadt csövesnek néz ki:/
Jaden Smith:akárcsak Willow Smith,őis,mintha az utcáról szalajtották volna:/
2013. augusztus 27. 07:20
Fura ,hogy Szelína ruháját itt dicsérik,a Blikkben meg azt írják,hogy mindjárt leesik róla.
Xd Szerintem nem rossz ruha csak éppen nem Szelínához illik.Gaga meg,hogy került be a legjobban öltözöttekhez??Miley kisasszony megint kitett magáért.Az első ruhája még tetszik csak elrontja a hajával.De amivel színpadon lépett fel az kész káosz.Amúgy nekem Rita,Ariana rucija tetszett.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: