Grat Sel-nek!
Íme, a 2013-as MTV VMA nyertesei
2013. augusztus 26. 12:36
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Csak ilyen kevés nyertes van? Csinálhattak volna több kategóriát is
Grat Sel-nek!
Grat Sel-nek!
2013. augusztus 26. 12:40
|
|
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline
|
gratulálok a kedvenceimnek : austin mahone , selena gomez ♥kár hogy miley nem nyert:)
2013. augusztus 26. 12:41
|
|
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline
|
téleg csinálhattak volna tobb kategoriát
na mindegy azért gratu !!
2013. augusztus 26. 12:43
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Macklemore és Justin Timberlake <3
2013. augusztus 26. 12:44
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.08.26. 12:32)
Aztmondod?
Szerintem meg Timberlake és Lady Gaga volt a legjobb, mert remek fellépést csináltak, élvezetes volt nézni mind2-t. Gaga ahogy cserélte a parókákkal együtt a "korszakokat" olyan jó volt nézni:D amúgy nagyon jó alakja van, minden második VMA-s fotón Gaga valaga van.
Miley:D nevetséges bohóc, totál lejáratja magát, ez nem botrány vagy polgárpukkasztás amit Gaga szokott, hanem ez ostoba kurvulás volt, sőt még az sem, mert elég gyatra teste van szerencsétlennek, inkább takarni kéne egy burkával. Szánalmas volt ahogy vonaglik, dugdosta a nyelvét mint valami félnótás.
jajj, majdnem elfeledkeztem Katy Perry playbackeléséről, kb annyit ért a fellépése mint miley-é... semennyit.
Szerintem meg Timberlake és Lady Gaga volt a legjobb, mert remek fellépést csináltak, élvezetes volt nézni mind2-t. Gaga ahogy cserélte a parókákkal együtt a "korszakokat" olyan jó volt nézni:D amúgy nagyon jó alakja van, minden második VMA-s fotón Gaga valaga van.
Miley:D nevetséges bohóc, totál lejáratja magát, ez nem botrány vagy polgárpukkasztás amit Gaga szokott, hanem ez ostoba kurvulás volt, sőt még az sem, mert elég gyatra teste van szerencsétlennek, inkább takarni kéne egy burkával. Szánalmas volt ahogy vonaglik, dugdosta a nyelvét mint valami félnótás.
jajj, majdnem elfeledkeztem Katy Perry playbackeléséről, kb annyit ért a fellépése mint miley-é... semennyit.
Engem aztán kib*szottul nem érdekel a véleményed
A mocskolódásodtól az én véleményem nem fog megváltozni és továbbra is kitartok amellett, hogy Miley volt a legjobb.
1 felhasználónak tetszik:
Zutul
2013. augusztus 26. 12:45
|
Crazymofovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 203385 offline
|
ÓÓÓH igen én is végig néztem az este!!! Justin fellépését imádtam!!! Az est lejobbja!
Miley... Miley... Miley... rosszabb volt mint a klip..
Meg a Roar is tetszett ;D na meg Austin tánckoreográfiája nagyon jó volt!
Mindenkinek gratulálok! Néhánynál mást választottam volna de túlélem
Mellesleg mindenki tudta, hogy a BSE nyer. Több millióval vezettek
Miley... Miley... Miley... rosszabb volt mint a klip..
Meg a Roar is tetszett ;D na meg Austin tánckoreográfiája nagyon jó volt!
Mindenkinek gratulálok! Néhánynál mást választottam volna de túlélem
2013. augusztus 26. 12:45
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Gratulálok mindegyiküknek.
2013. augusztus 26. 12:47
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Még nem igazán fordult elő a díjátadók történelmében, hogy minden egyes nyertessel egyetértettem. Szóval hatalmas gratula a nyerteseknek! Egyébként én megkíséreltem élőben nézni a műsort, de túl sokáig húzták a vörös szőnyeges felvonulást, és unalmamban elaludtam már fél háromkor, pedig álmos sem voltam.
2013. augusztus 26. 12:54
|
|
Julinalinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 178748 offline
|
Mindegyiküknek gratulálok.
Austinnak, 1Dnek, Selnek, Taylornak és Brunonak örülök a legjobban:)
Justin Timberlake és Gaga fellépése nagyon jó volt. Miley is jó volt, de nem értem mért kell így leégetnie magát...persze imádom, csak tényleg ribis volt.
Katy Perry meg playbackelt, de maga a dal jó.
Austinnak, 1Dnek, Selnek, Taylornak és Brunonak örülök a legjobban:)
Justin Timberlake és Gaga fellépése nagyon jó volt. Miley is jó volt, de nem értem mért kell így leégetnie magát...persze imádom, csak tényleg ribis volt.
Katy Perry meg playbackelt, de maga a dal jó.
2013. augusztus 26. 12:56
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
Én a legjobb rockvideóra voltam kíváncsi, hiszen három kedvencem is bent volt a jelöltek között, a Fall Out Boy, az Imagine Dragons és a 30 Seconds To Mars, hármuk közül bármelyiküknek örültem volna, és mivel a 30 STM nyert, örülök is.
Sajnálom, hogy Lana egy díjat sem nyert, a legjobb művészi rendezésért én biztos, hogy odaadtam volna neki.
Sajnálom, hogy Lana egy díjat sem nyert, a legjobb művészi rendezésért én biztos, hogy odaadtam volna neki.
2013. augusztus 26. 12:59
|
|
poni0073ulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 172525 offline
|
én szerettem volna hogy ha díjazzák Rihanna-t is
őt hiányoltam
2013. augusztus 26. 13:06
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Aztamindenit!!! Azt hiszem ennire még nem élveztem egy diájatód sem , mint ezt!! Komolyan mondom amikor Justin egyáltalán felkerült a szinpadra azt hittem össze esek! egy negyed órás mashup-ot lenyomni tánccal meg mindennel.. Hát le a kalappal!!
Mindegyik dijat abszolút megérdemelte !! A többiek is megérdemelték..úgy ahogy ..
JAA ÉS AMI A LEGJOBB 'N SYNC!!
JAA ÉS AMI A LEGJOBB 'N SYNC!!
2013. augusztus 26. 13:06
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Gratulálok mindenkinek,de nem egészen értek egyet a listával....:/
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.