Íme, a 2013-as MTV VMA nyertesei
2013. augusztus 26. 15:15
Gratulálok nekik, viszont az idei dijátadó nem volt annyira jó véleményem szerint.
2013. augusztus 26. 15:17
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
"A nyár dala: One Direction – Best Song Ever"
Isten mentsen meg tőle!! Nem szeretem az elektronikus zenét, de még én is elismerem, hogy a nyár dala "Avicii- Wake me up"-ja.
Isten mentsen meg tőle!! Nem szeretem az elektronikus zenét, de még én is elismerem, hogy a nyár dala "Avicii- Wake me up"-ja.
2013. augusztus 26. 15:27
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
selena megérdemli
2013. augusztus 26. 15:32
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Az év videója: Justin Timberlake – Mirrors
Legjobb új előadó: Austin Mahone – What About Love
A nyár dala: One Direction – Best Song Ever
A legjobb videó társadalmi célú üzenettel: Macklemore & Ryan Lewis feat. Mary Lambert – Same Love
Legjobb női videó: Taylor Swift – I Knew You Were Trouble
Legjobb hip-hop videó: Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton – Can't Hold Us
Legjobb pop videó: Selena Gomez – Come & Get It
Legjobb rock videó: Thirty Seconds To Mars – Up In The Air
Legjobb együttműködés: P!nk feat. Nate Ruess – Just Give Me A Reason
Legjobb koreográfia: Bruno Mars – Treasure
Legjobb operatőr: Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton – Can't Hold Us
Legjobb vágás: Justin Timberlake – Mirrors
Michael Jackson Video Vanguard Award: Justin Timberlake
Gratula nekik! ^^
Legjobb új előadó: Austin Mahone – What About Love
A nyár dala: One Direction – Best Song Ever
A legjobb videó társadalmi célú üzenettel: Macklemore & Ryan Lewis feat. Mary Lambert – Same Love
Legjobb női videó: Taylor Swift – I Knew You Were Trouble
Legjobb hip-hop videó: Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton – Can't Hold Us
Legjobb pop videó: Selena Gomez – Come & Get It
Legjobb rock videó: Thirty Seconds To Mars – Up In The Air
Legjobb együttműködés: P!nk feat. Nate Ruess – Just Give Me A Reason
Legjobb koreográfia: Bruno Mars – Treasure
Legjobb operatőr: Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton – Can't Hold Us
Legjobb vágás: Justin Timberlake – Mirrors
Michael Jackson Video Vanguard Award: Justin Timberlake
Gratula nekik! ^^
2013. augusztus 26. 15:35
Ááá Best Song Eveeeer
Ám gratula a nyerteseknek!
2013. augusztus 26. 15:43
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Best Song Ever ♥♥♥ Ügyesek vagytok srácok ^^
2013. augusztus 26. 15:45
|
|
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline
|
Megnéztem a showt és meglepetésemre egész jó volt. Legjobban Lady Gaga és Justin Timberlake tetszett, de jó volt még Bruno Mars, Macklemorék, Katy Perry, Drake produkciója elég harmatgyenge volt, Miley szerintem nem volt rossz, amikor a WCS-t énekelte, de amikor el kezdett a Robin Thickle-lel duettezni, hát ez a vonaglás hagyott kivetnivalót maga után. A díjazottakkal nagyrészt elégedett vagy egyedül Selena Gomez-nek és az 1D-nek nem adtam volna oda a díjat, előbbi mert ott volt Justin Timberlake, utóbbinál meg OneRepublic-nak adtam volna a Counting Stars-ért, csak jelölve nem voltak. JT sikerének nagyon örültem, mert abszolút megérdemelte, ahogy jó volt látni, hogy Taylor és P!nk is nyert egy díjat.
2013. augusztus 26. 15:50
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Tök jó, hogy a fellépők felsorolásából PONT Lady Gaga maradt ki, pedig lealázott mindenkit.
2013. augusztus 26. 15:50
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
Best Song Eveeeer ♥♥♥♥ Hajrá 1D
I LOV U!!! ♥
2013. augusztus 26. 16:01
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Gratulálok a nyerteseknek!
2013. augusztus 26. 16:33
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
congrats #OneDirection #Macklemore #JustinTimberlake ♥
Amúgy most nézem, hogy Lady Gagát nem is említették a fellépőknél...pedig nagyon jó volt! ♥
Amúgy most nézem, hogy Lady Gagát nem is említették a fellépőknél...pedig nagyon jó volt! ♥
2013. augusztus 26. 16:38
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Gratulalok Justinnak,Brunonak,Nate&P!nknek,Macklemore-nak es Selenanak.
Miley botranyos vlt amikor Robinnal es hozzadorgolte magat az agyekahoz.Gratulalok,kinotte a HM-t,de szerintem egy felnottnek nem igy kene viselkednie.
Miley botranyos vlt amikor Robinnal es hozzadorgolte magat az agyekahoz.Gratulalok,kinotte a HM-t,de szerintem egy felnottnek nem igy kene viselkednie.
2013. augusztus 26. 16:45
Gratulálok azoknak, akik szerintem megérdemelték. Nincsenek sokan. Végre hoppon maradt a kis homár Bíber és kivételesen nem díjazták agyon a niemand kis kántri'csillagot. Robin "csoki", Bruno és Timberlake előtt le a kalappal. Katy esetében jól döntöttek, hogy félplaybecket használtak. Nem erőssége az élőben való éneklés. Addig tetszett az előadása, míg el nem kezdett ugró kötelezni.
Azonban a "hibátlan" és a " kikezdhetetlen" Gaga félplaybeckje szánalmas volt. A refréneket most valahogy mintha elfelejtette volna énekelni. Legalább tátoghatott volna, ahogy korábban tette. Úgy látszik öregszik.
Májlit pedig összekaparták a kamionsorról. Undorító "R" betűs.
Összességében dögunalmas volt.
Azonban a "hibátlan" és a " kikezdhetetlen" Gaga félplaybeckje szánalmas volt. A refréneket most valahogy mintha elfelejtette volna énekelni. Legalább tátoghatott volna, ahogy korábban tette. Úgy látszik öregszik.
Összességében dögunalmas volt.
2013. augusztus 26. 18:01
|
|
dadi12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 40 Csatolások: 1 Azonosító: 154237 offline
|
Komoly?
Justin Timberlake és Macklemore??-.-" Igaz, többször ilyenük nem lesz... Kelly Clarkson-nak kellet volna nyernie, a Legjobb videót társadalmi célú üzenettel. 3 kategóriának a nyertesével értek egyet.
Legjobb Női Videó, Legjobb Új Előadó és LEGJOBB EGYÜTTMŰKÖDÉS! #P!nkies
Justin Timberlake és Macklemore??-.-" Igaz, többször ilyenük nem lesz... Kelly Clarkson-nak kellet volna nyernie, a Legjobb videót társadalmi célú üzenettel. 3 kategóriának a nyertesével értek egyet.
Legjobb Női Videó, Legjobb Új Előadó és LEGJOBB EGYÜTTMŰKÖDÉS! #P!nkies
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: