Ismeretlen nők nyalogatják Demi Lovato testét
2013. augusztus 26. 10:49
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Ha ő az, akkor minek örökíti meg az ilyeneket? Aztán csodálkozik ha kiszivárognak a képek, bár lehet h erre is hajtott, na mindegy.
De ha nem ő van rajta, akkor meg az egésznek nincs semmi értelme
De ha nem ő van rajta, akkor meg az egésznek nincs semmi értelme
2013. augusztus 26. 10:50
|
|
Claudiia1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 207498 offline
|
". A tetkók pedig nem elég nagy indokok, mert bárki varrathat ugyanoda, és ugyanolyan tetkókat, mint ahogyan Deminek is van."
senorita.torres ott a pont! Szerintem ezek a képek egyáltalán nem igaziak, vagy ha igen nem Demi van rajtuk. Ennyi.
senorita.torres ott a pont! Szerintem ezek a képek egyáltalán nem igaziak, vagy ha igen nem Demi van rajtuk. Ennyi.
2013. augusztus 26. 10:52
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Minden sztárnak van szégyenfolt a múltjában,csak sajnos nem mindenkié kerül nyilvánosságra.Én speciel nem tudom felismerni Demit a képeken,de elhiszem,hogy ő van rajta.Például a jobb legfelsőn tisztán felismerhető,a bal legfelső alattin pedig a kéz tetkójáról ismerem meg.Én is szeretném azt hinni,hogy ezek régi képek,de nézzétek meg az előbb említett képet,az a madaras tetkó tavaly novemberi.Ami nekem nem tűnik olyan réginek.Ettől függetlenül nemhiszem,hogy megkéne utálni,úgyis ha rákerül a sor,Demi nyilatkozni fog róla;)
2013. augusztus 26. 11:02
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Emberek, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én Deminek mindig is a tehetségét néztem. Igen, igaz, hogy ez nem egy pozitív dolog a múltjából és lőjetek le érte, de nem tud érdekelni. Demi mindig is a tehetségével fogott meg és nem azzal, hogy mennyire kis tökéletes nebáncsvirág, mint egyesek. Amellett szerintem semmi vészeset nem csinált. Előkerültek a képek, az utálók örüljenek a fejüknek, aki meg így is mellette áll, az tényleg büszke lehet magára.
2013. augusztus 26. 11:05
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Jéééézusom csak nekem tűnik föl hogy tiszta photoshop az összes? -.-'
a tetkókat meg hagyjuk már, pár kattintással rá lehet rakni. én tudom mert én értek a photoshophoz.
ne legyetek már ennyire naivak...
a tetkókat meg hagyjuk már, pár kattintással rá lehet rakni. én tudom mert én értek a photoshophoz.
ne legyetek már ennyire naivak...
2013. augusztus 26. 11:05
Óó , hát napvilágot láttak azok a bizonyos fotók? Nem értem miért vagytok ilyen elfogultak. Demi van a képeken , és kész. Nem kellett volna ilyen képeket csinálnia , ez szerintem undorító. Az meg a másik , hogy itt beszél nekünk a jóságról , az ártatlanságról és tessék. Nincs azzal baj , hogy ilyeneket csinál , de akkor ne adja már az ártatlant könyörgöm -.-
De egyébként , még mindig undorítónak tartom azt , hogy másnak joga van ahhoz , hogy egy emberről , az ő belegyezése nélkül ilyen képek lássanak napvilágot.
Mindenesetre kíváncsi vagyok Demi reagálására. Remélem nem fog megint idiótaságokat hablatyolni.
De egyébként , még mindig undorítónak tartom azt , hogy másnak joga van ahhoz , hogy egy emberről , az ő belegyezése nélkül ilyen képek lássanak napvilágot.
Mindenesetre kíváncsi vagyok Demi reagálására. Remélem nem fog megint idiótaságokat hablatyolni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 26. 11:06
Nem mondom, csalódtam benne, de ettől nem fogom megutálni. Az ő dolga. Senkit nem utáltam még meg ilyesmiért, mert nem szeretek bele a sztárokba. Egy-kettő van, akit nagyon szeretek, de inkább a tehetségüket díjazom, nem a személyiségüket. Csinált ilyeneket, jól van, attól a zenéjét még továbbra is hallgatni fogom.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2013. augusztus 26. 11:08
lehet, hogy nem kellett volna képeket csinálnia magáról...:/
2013. augusztus 26. 11:16
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Úgy látszik,hogy még a sztároknak is vannak mocskos dolgai/titkai... :S
2013. augusztus 26. 11:18
|
|
Lily14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 244 Csatolások: 15 Azonosító: 138855 offline
|
szerintem ezek a képek még a régi ilyen fajta képeihez tartozik, ha jól gondolom ezt a részét az életének már lezárta és ma már biztos nem csinál ilyet.
2013. augusztus 26. 11:26
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nem hiszem el hogy ez Demi!
Le vagyok sokkolva
Remélem hogy nem igaziak a képek!De azok az sem tántorít el mert ő akkor is egy PÉLDAKÉP
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.