Selena Gomez: „Jobban kell színészkednem”
2013. augusztus 26. 12:05
Igaz mindenki fejlődhet
De nagyon jó színésznő így is
♥
De nagyon jó színésznő így is
2013. augusztus 26. 12:05
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Ő nagyon jó színésznő! Imádom! #selenator#
2013. augusztus 26. 12:13
Idézet (kurrek @ 2013.08.25. 23:03)
Nem csak a babaarcával érte el azt amit. Sokan nagyon féltékenyek és nem is rá, hanem arra, hogy a kedvenceinél híresebb.
Ki féltékeny rá, őszintén? Azért, mert anyucija, vagy apucija benyomta anno pár idióta díznis sorozatba, amihez annyi tehetség sem kell, amennyi egy cirkuszi majomnak van? Ne nevettesd ki magad, kérlek. XD
Tudod, van egy mondás, miszerint, aki tudja az csinálja, aki nem, az tanítja. Hát, Selena esetében inkább hagyná ott a médiát, mert szégyent hoz a valódi tehetséggel rendelkező énekesekre és színészekre.
Az én kedvencem Johnny Depp, többek között, aki többet tett le az asztalra mind zenészként, mind énekesként, mint amennyit ez a kislány akár 100 év alatt le tudna tenni. Depp tehetséges, Gomez nem.
2013. augusztus 26. 12:35
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
ő tehetseges ,fejlődni is kell
2013. augusztus 26. 12:43
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Ebben igaza van
Akik ismernek tudják mennyire szeretem,de ez nem változtat a tényen,hogy nem valami tehetséges
Rengeteget kell még tanulni,de örülök,hogy ezt ő is látja
Mellesleg annyira szánalmas mikor egyesek csak azért jönnek ide,hogy belekössenek más kedvencébe.Mikor fog ez befejeződni?Komolyan sokan azt hiszik,hogy attól lesznek jobbak ha mások kedvenceit szidják??Ez SZÁNALMAS!! Inkább a saját kedvenceinkkel kellene foglalkoznunk.
Mellesleg annyira szánalmas mikor egyesek csak azért jönnek ide,hogy belekössenek más kedvencébe.Mikor fog ez befejeződni?Komolyan sokan azt hiszik,hogy attól lesznek jobbak ha mások kedvenceit szidják??Ez SZÁNALMAS!! Inkább a saját kedvenceinkkel kellene foglalkoznunk.
2013. augusztus 26. 12:43
|
|
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline
|
jo hogy van onkritikája
amugy szerintem tehetséges..jol játszik
2013. augusztus 26. 13:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Őszintén megvallva én annak örülnék a legjobban, ha ez a csaj is lekerülne a terítékről, mint énekesnő és mint színésznő. Felesleges kerülgetni a forró kását, hiszen szalonna pocsék énekesnő és annál pocsékabb színésznő. Nem értem - miért nem keres valami olyat, amiben tényleg igazán tudhatna remekelni? Nem szégyen az, ha valakinek nincsen jó hangja és a színjátszáshoz sincs érzéke. Szerintem sokan a fórumon így vagyunk, hogy egyikhez sem tudunk konyítani, ám mindenki másban ügyes és másban tehetséges. Ő maga is sokkal jobban élvezné, ha tudná, amit csinál az jó. Írhatna, rendezhetne, táncolhatna vagy tudom is én, de amit művel a zeneiparban és a filmiparban az javarészt eme két szakma porig alázása, kérem szépen.
A sz*r, leselejtezett szemetet kapja, annyira igénytelen előadó, míg a filmjei talán a még ennél sz*rabb kategóriát merítik ki. Senki sem visítozna, ha egy nap csak úgy eltűnne a médiából, a zeneiparból és a filmiparból. Nem megy neki, s bár fejlődni lehet, de sosem fog tudni úgy énekelni, mint Aguilera és úgy játszani, mint Angelina Jolie. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
2013. augusztus 26. 13:17
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
SmileyZ igazad van!
2013. augusztus 26. 13:34
|
|
halidirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 188773 offline
|
Charlotte benning először is mindenkinek megvan a kedvence!! Nem is ismered képzeld nem csak disneys filmekben van benne!! Most azzal jössz h neked depp a kedvenced, másnak selena!! Ennyi, belehet fogni!! Egyébként én se tulzottan kedvelem sel-t,de az ilyen szánalom embereket sem!! Úgy írsz deppről mintha te lennél az aki ennyi mindent elért :-)
2013. augusztus 26. 13:36
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Senki sem tökéletes, így Selenita kisasszony sem. Ezt pedig ő is tudja. Így, hogy tisztában van a dolgokkal, én kimerem jelenteni, hogy nincs elszállva magától. Igaz, még lehetne hova fejlődnie, mert a színészeti munkájával párhuzamosan fut az énekesi karrierjét is, ezért az egyikben egy kissé tehetségtelenebb. Persze én úgy vélem, hogy Selena énekesi pályafutása sem tökéletes, és a hangján is lehetne kicsit csiszolni.
2013. augusztus 26. 13:38
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (halidirectioner @ 2013.08.26. 13:34)
Charlotte benning először is mindenkinek megvan a kedvence!! Nem is ismered képzeld nem csak disneys filmekben van benne!! Most azzal jössz h neked depp a kedvenced, másnak selena!! Ennyi, belehet fogni!! Egyébként én se tulzottan kedvelem sel-t,de az ilyen szánalom embereket sem!! Úgy írsz deppről mintha te lennél az aki ennyi mindent elért :-)
Te mit érzel, amikor ilyeneket írsz?
2013. augusztus 26. 13:40
Az önkritika tényleg fontos. De Szelenítán ez sem segít. Azzal viszont javíthatna a helyzeteken, ha feladná mind a színészi, mind az énekesi pályáját, mert a nyivákolásán és a babaarcán kívül még nem nagyon tudott felmutatni semmit sem.
2013. augusztus 26. 13:47
Idézet (Beyla @ 2013.08.26. 13:38)
Te mit érzel, amikor ilyeneket írsz? 
Hagyd, engem kifejezetten mulattat, mikor valaki osztani próbálja az észt.
A másik, amin nevetni tudok, amikor a kis fanok elkezdik a "csak féltényeket vagytok mert ti nem értetek el ilyen sikereket, mint xy tiniceleb". Nem tudom, de én a nulla tehetséggel és 15 perc hírnév után a süllyesztőbe kerülő emberekre nem tudok féltékeny lenni.
2013. augusztus 26. 14:20
|
rachelfowlerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 205633 offline
|
hát nemtudom. én igazság szerint kedvelem selenát, szimpatikus. a zenéjét nem hallgatom, nem az én stílusom.. a filmjeit se nagyon ismerem. azon meg énis ki tudok akadni ha valaki azzal jön hogy érj el annyit amennyit ő stb.. de ha jobban belegondoltok, selenának sem lehet könnyű. mit kezdenél ha fognának beállítanának a kmera elé és elkéne játszanod egy szerepet, vagy többszázezer ember elé kéne kiállnod kezedben egy mikrofonnal? igen, szerintem is összef*snádmagad. azért ne feledjük el, attól hogy nekünk nem tetszik valami, azért még igenis keményen megdolgoztak, és attól hogy valami nem sikerül vagy nem megy egyről a kettőre, még nem tragédia. főleg hogy selena milyen fiatal még.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: