Selena Gomez: „Jobban kell színészkednem”
2013. augusztus 25. 22:27
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Selenat önmagáért lehet szeretni és értékelendő ez a nyilatkozata
2013. augusztus 25. 22:35
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Véeménem szerint, a diznis szerepeket jól el tudja játszani, komolyabb filmben meg még nem láttam, viszont a Spring Breakersben tuti meg fogom nézni, nagyon kíváncsi vagyok rá, h a"nem diznis" szerepek hogy mennek neki.
2013. augusztus 25. 22:36
|
|
Lily14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 244 Csatolások: 15 Azonosító: 138855 offline
|
A spring breakers nem bukott meg sőt díjat és jelölést is kapott, igazából csak Magyarországon nem volt sikeres.
Selena meg jó színész, de, ha még komolyabb szerepeket akar ahhoz többet kell kihoznia magából.
Selena meg jó színész, de, ha még komolyabb szerepeket akar ahhoz többet kell kihoznia magából.
2013. augusztus 25. 22:41
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Idézet (Lily14 @ 2013.08.25. 22:36)
A spring breakers nem bukott meg sőt díjat és jelölést is kapott, igazából csak Magyarországon nem volt sikeres.
Ugyanezt akartam írni.
2013. augusztus 25. 22:42
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
a szineszierzeke mèg mundig jobb a hangjanal.. nincs Selenaval bajom,de en ot max modellnek tudnam elkepzelni.. mire sikeres szineszno lesz,addigra sokat kell dolgozzon.. viszont jo,hogy igy all a dolgokhoz!
2013. augusztus 25. 22:43
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Igaza van. Jobbnak kell lennie $$
2013. augusztus 25. 22:46
Szerintem az énekhangján+színésztudásán is javítania kellene, mert amit most nyújt az szerintem még nem elég jó és nem csak mondania kellene, hanem csinálni is!
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. augusztus 25. 22:46
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
De még mennyivel jobban! Sajnos ezen nem igazán fog tudni változtatni, erre születni is kell, és félre ne értsetek, semmi bajom vele különösebben, a disneys sorozataiban eljátssza a bugyuta karaktereket, de egy komolyabb drámában óriásit bukna.
2013. augusztus 25. 23:03
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Nem csak a babaarcával érte el azt amit. Sokan nagyon féltékenyek és nem is rá, hanem arra, hogy a kedvenceinél híresebb. Én mindig más szemmel látom Sellt, mert tudom, hogy nem ő a világ legjobbja, de mikor állandóan csak azt mondogatják, hogy nem tud semmit, az már elég idegesítő. Nem tud semmit? Akkor miért tart ott ahol? mert nem a pénzéből, mert nekik sem volt....
2013. augusztus 25. 23:06
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (kurrek @ 2013.08.25. 23:03)
Nem csak a babaarcával érte el azt amit. Sokan nagyon féltékenyek és nem is rá, hanem arra, hogy a kedvenceinél híresebb. Én mindig más szemmel látom Sellt, mert tudom, hogy nem ő a világ legjobbja, de mikor állandóan csak azt mondogatják, hogy nem tud semmit, az már elég idegesítő. Nem tud semmit? Akkor miért tart ott ahol? mert nem a pénzéből, mert nekik sem volt..
Jó időben volt jó helyen. Ma már bárki lehet szupersztár tehetség nélkül. Elég a tinik számára vonzó külső, a megfelelő háttértámogatás, pár gagyi műsor és dalocska, és máris ott kuksol a listák elején.
2013. augusztus 25. 23:24
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Én szeretem Selenát, de inkább fordítva kellene gondolkodnia
Inkább énekelnie kellene jobban, mint színészkednie.
A színészi tudásával nincs gond, szerintem tehetséges színésznő.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.