Robert Pattinson: „A hírnév magányossá tesz”
2013. augusztus 25. 20:05
Hát igen, kevés megtalálni az igazit a sok érdekbarátság között.
2013. augusztus 25. 20:09
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Szerintem igaza van...
2013. augusztus 25. 20:12
Ő tudja, mondjuk tényleg nem lehet egyszerű az élete, dehát ezért lett szinész.
2013. augusztus 25. 20:53
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Nem könnyű híresen hétköznapi dolgokat csinálni..De híresen ő olyan dolgokat is megtehet amit egy hétköznapi ember nem,szóval nem lehet ez olyan nehéz.A magányosságról annyit hogy van egy csomó rajongója akiket a hírnévvel szerzett meg.Szerintem ezzel a magányossággal Kristenre célzott,de szerintem jobb hogy megszabadult tőle.
2013. augusztus 25. 21:03
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Épp a minap töltöttem ki egy személyiségtesztet, ahol az volt az egyik kérdés, hogy szeretnék-e híres lenni. Fölöttébb elgondolkodtatott a kérdés, és arra jutottam, hogy nem, nagyon nem szeretnék az lenni! Lehet (sőt, biztos), hogy élvezném a csillogást - körülbelül egy évig. Sokáig értetlenül álltam az előtt, hogy mire fel támadnak meg paparazzikat a hírességek, vagy hogy például miért vonulnak vissza a karrierjük csúcsán. De mostanra megértettem, és teljes empátiával mondom, hogy át tudom érezni Robert helyzetét.
2013. augusztus 25. 21:41
Ezt az embert még a pénzéért sem viselném el...
2013. augusztus 25. 22:22
az emberek könnyen meggyűlölnek valakit csak azért, mert híres - azért van, mert irigykednek a tehetsége és a sikere miatt. és még lehetne sorolni
2013. augusztus 26. 08:47
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
igaza van...van árnyoldala is, pl ez hogy ki se tud mozdulni a házból, hogy megutálják stb de nagyon jó lehet híresnek lenni ezeken kívül
2013. augusztus 26. 10:05
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
hát elhiszem,de a sztárságot ő vállalta
2013. augusztus 26. 12:00
Igen tényleg meggyűlölik néha az embereket mert híres.. Sajnos sok az irigy ember :[.......
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: