Valóban látják a szellemeket a gyerekek?
2013. augusztus 25. 17:35
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
WhiteWolf8 Szerintem csak egy hajléktalan, részeg nő lehetett
2013. augusztus 25. 17:37
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Mindig is hittem benne, hogy a gyerekek látják a szellemeket. Kedvenc esetem, mikor a gyerek felbukkan és elmondja, hogy szellemet látott, a szülők meg a fejéhez vágják, hogy fiam, hülye vagy, szellemek nem léteznek. Persze, egyszerűbb eltaszítani magunktól a gondolatot, hogy akár olyan természetfeletti dolgok is létezhetnek, amikről nem tudunk, mint belegondolni, hogy nem mindig csak az a valódi, amit a két szemünkkel látunk. Szerintem igenis léteznek szellemek, vannak dolgok, amiket a tudománnyal nem lehet megmagyarázni és kész. Abban is hiszek, hogy az állatok látják a szellemeket, az én cicám például a frászt hozza rám, mikor leül a csupasz fal elé és kitágult pupillákkal bámul a semmibe. Mikor követem a tekintetét, soha nem látok semmit, még csak egy vacak szúnyogot sem, amit esetleg üldözhetne.
2013. augusztus 25. 17:37
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
szerintem igen mert nekem van egy 3-éves kishugo és néha tényleg ránk hozza a frászt olyanokat mond
2013. augusztus 25. 17:41
Most jó pár ember hülyének fog nézni, de én már kiskorom óta látom vagy érzem őket és ez most halál komoly, de nem csak a szemem sarkából! Elöszőr azt hittem csak képzelődöm, de aztán egyre többet láttam őket, ezért szinte már normális dolog, elmondtam a bnőimnek és ők is látják vagy érzik őket, ezért hittek nekem, elmeséltem anyuéknak és kértem h költözzünk el, mert én ezt már nem bírom, de jöttek a "szellemek nem léteznek" dumával...
2013. augusztus 25. 17:42
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2013.08.25. 17:37)
Mindig is hittem benne, hogy a gyerekek látják a szellemeket. Kedvenc esetem, mikor a gyerek felbukkan és elmondja, hogy szellemet látott, a szülők meg a fejéhez vágják, hogy fiam, hülye vagy, szellemek nem léteznek. Persze, egyszerűbb eltaszítani magunktól a gondolatot, hogy akár olyan természetfeletti dolgok is létezhetnek, amikről nem tudunk, mint belegondolni, hogy nem mindig csak az a valódi, amit a két szemünkkel látunk. Szerintem igenis léteznek szellemek, vannak dolgok, amiket a tudománnyal nem lehet megmagyarázni és kész. Abban is hiszek, hogy az állatok látják a szellemeket, az én cicám például a frászt hozza rám, mikor leül a csupasz fal elé és kitágult pupillákkal bámul a semmibe. Mikor követem a tekintetét, soha nem látok semmit, még csak egy vacak szúnyogot sem, amit esetleg üldözhetne.
2013. augusztus 25. 17:42
Jó cikk lett szerintem. Sokszor előfordul velem is, hogy valamit látok a szemem sarkából és mire odanézek, eltűnik. Régebben féltem az ilyesmitől és megijedtem, meg mindig az orromig felhúztam este a takarót, meg ilyesmi. Most már nem félek persze az ilyesmiktől, de még mindig előfordul, hogy a szemem sarkából látok valamit, de aztán eltűnik.
2013. augusztus 25. 17:44
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
Nagyon klassz cikk lett!
2013. augusztus 25. 17:47
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Hm.. érdekes cikk. Én mindig is hittem a természetfeletti lényekben. / még ha egyes emberek szerint ez hülyeség is. / Hallottam már róla, hogy a fiatal gyerekek látják a szellemeket, de nem tudtam hova rakni ezt a dolgot. A volt osztálytársam 'elvileg' azért került került a kórház pschihiátriai osztályára, mert szellemeket látott és velük beszélt. Mondjuk.. én nem emlékszem arra, hogy gyerek koromban láttam volna szellemeket. De lehet, hogy ez az idő múlása miatt kitörlődött a memóriámból.
2013. augusztus 25. 17:48
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Paráztassátok csak be a gyerekeket ilyen sztorikkal, majd nem tudnak tőle aludni
Ha a tudomány bizonyos dolgokra nem tud választ adni, ami tény és való és a cikk írója is ezt állítja, akkor mégis honnan tudják hogy szellemek léteznek? Egyáltalán mik azok? Ráadásul az is a tudományon alapul amit a szellemvadász bácsi állít, akkor most hogy is vagyunk? Mellelseg annyi dolog van amihez egy emberi agy egyszerűen kevés, és a mi életünkben soha nem fogunk válaszokat kapni rá, talán majd párezer év múlva. No de ha már itt tartunk, hogyan alakult ki az ember? Több variáció van. Isten, majom, és ők miből lettek? Mi vagy ki akarta hogy létrejöjjön ez a tökéletesen működödő civilizáció? Egyáltalán mi található az univerzumban? Vannak határai? Milyen alakú? Mi van a fekete lyukban? Ezekről is írjatok cikkeket, légyszii
2013. augusztus 25. 17:50
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
Tényleg létezhetnek.. Én elhiszem. És nekem is többször volt már különös érzésem, vagy azt hittem látok valamit, de nem láttam semmit.. Viszont a leghátborzongatóbb az volt, amit egyik barátnőm mesélt pár éve:
barátnőjének volt egy kishuga, és amikor a barátja elindult tőlük haza, és elköszönt tőlük, a kislány azt mondta könnyes szemmel hogy hiányozni fog. fél órával később jött a hír, hogy a srácnak autóbalesete volt, és nem élte túl. Mikor ezt mesélte, kirázott a hideg.
Szóval szerintem igen is léteznek, és vannak (nem csak gyerekek) akik tényleg érezhetik, láthatják őket.. csak sokan ezt nem merik felvállalni, mert bolondnak néznék őket..
jó cikk lett egyébként.
barátnőjének volt egy kishuga, és amikor a barátja elindult tőlük haza, és elköszönt tőlük, a kislány azt mondta könnyes szemmel hogy hiányozni fog. fél órával később jött a hír, hogy a srácnak autóbalesete volt, és nem élte túl. Mikor ezt mesélte, kirázott a hideg.
Szóval szerintem igen is léteznek, és vannak (nem csak gyerekek) akik tényleg érezhetik, láthatják őket.. csak sokan ezt nem merik felvállalni, mert bolondnak néznék őket..
jó cikk lett egyébként.
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRose.
2013. augusztus 25. 17:50
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Nagyon jó cikk lett!Egyszer régebben mintha én is láttam volna,de nem vagyok benne biztos.....
2013. augusztus 25. 17:51
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Idézet (SpecialError @ 2013.08.25. 17:30)
A cikk nem lett túl jó, mivel nagyon szubjektív és vannak benne olyan kijelentések, amiktől én személy szerint borsózom, mint pl.: "Nyilvánvalóan ez nem így van, hiszen ha léteznek is szellemek, egyáltalán nem ilyenek."
Igazad van, így visszaolvasva valóban nagyon furcsán hangzik ez a mondat, és ezen kívül is akadnak szubjektív kijelentések a cikkben, de ez azért van, mert egy paranormális jelenségekkel foglalkozó blog bejegyzése adta a cikk alapját, amiben a szerző a véleményét is belevitte a szövegbe. Én hanyagoltam a saját véleményemet az írásomból.
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.08.25. 17:34)
Akkor én sosem voltam gyerek, mert életemben se szellemet, se lidércet, se más képzeletbeli lényt nem láttam.
A cikk egy szóval sem jelenti ki, hogy minden egyes gyereknek látnia kell „szellemet”.
2013. augusztus 25. 17:53
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet (YoubaFelix @ 2013.08.25. 17:21)
WhiteRose. WhiteRose. azt én is szoktam nézni 
Akkor örülök, hogy nem vagyok egyedül.
2013. augusztus 25. 17:54
|
|
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline
|
én még nem találkoztam olyan emberrel,akivel paranormális dolgok előfordultak volna,éppen ezért nem is hiszek a szellemekben.De az igaz,hogy elgondolkodtató,érdekes cikk lett
2013. augusztus 25. 17:59
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Itt úgy beszélnek a gyerekekről, mint ha egy külön faj lenne, amit nem érthet meg más! Mind voltunk gyerekek és szerintem pont tudjuk ,hogy milyen az amikor látunk valamit, amire nem tudjuk a magyarázatot és ezért szellemtevékenységnek vagy Ufo-knak tudjuk be!
Nem tudom elképzelni milyen lehet egy szellem ha tényleg van, mert mint a cikkben is írták a filmekben kapunk egy képet róluk, de mindig elgondolkozom azon, hogy miért van rajtuk ruha? Az is ment vele a túlvilágra?
ÉN leginkább egy energia felhőnek képzelném el a szellemeket, de semmiképpen nem látható valaminek!
De amint látom van itt nekünk egy DomyXOXO szellemlátó emberkénk....Megkérném ,hogy pontosan írd le nekem, hogy mit látsz, hogy néznek ki...stb! (nem szarkazmusból! Ez komoly kérés)
Nem tudom elképzelni milyen lehet egy szellem ha tényleg van, mert mint a cikkben is írták a filmekben kapunk egy képet róluk, de mindig elgondolkozom azon, hogy miért van rajtuk ruha? Az is ment vele a túlvilágra?
ÉN leginkább egy energia felhőnek képzelném el a szellemeket, de semmiképpen nem látható valaminek!
De amint látom van itt nekünk egy DomyXOXO szellemlátó emberkénk....Megkérném ,hogy pontosan írd le nekem, hogy mit látsz, hogy néznek ki...stb! (nem szarkazmusból! Ez komoly kérés)
2013. augusztus 25. 18:01
|
|
csokiskekszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 209152 offline
|
Jó cikk lett
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.