Valóban látják a szellemeket a gyerekek?
2013. augusztus 25. 17:17
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én még soha nem láttam semmit.De jó cikk lett.
2013. augusztus 25. 17:19
|
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline
|
Idézet (dori410 @ 2013.08.25. 17:13)
Ez horrorisztikus. Tudjátok velem már történt ilyen de a szüleim nem hisznek nekem
Nyilt egy Topic. Itt el tudod mondani, jobban ki tudod fejteni
2013. augusztus 25. 17:19
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
nagyon nagyon jó cikk lett!
2013. augusztus 25. 17:20
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Érdekes cikk lett. A TLC-n is megy egy műsor, ahol Theresa látja az eltávozottakat. Olyanokat mond, amit senki sem tud, részben neki köszönhető, hogy elkezdtem hinni bennük. Pedig nem akarok, mert ez nagyon bizarr és hátborzongató.
Még a suliban mesélte az angoltanárnőm, hogy a nagymamájának volt egy saját kitermesztésű növénye. A tanárnő és a húga vittek egy-egy gyökeret, hogy nekik is legyen ez a növény. Idő közben a nagymama meghalt. Egy héttel a temetés után, egyik napról a másikra a növény virágot hajtott. A. tanárnő felhívta a húgát, és ő is azt mondta, hogy virágzik, pedig addig még soha nem történt ilyen. Ezt a nagymama jelenlétének tudták be, hogy itt van, és támogatja őket.
Szóval én is azt mondom, hogy lehetséges, ki tudja.
Még a suliban mesélte az angoltanárnőm, hogy a nagymamájának volt egy saját kitermesztésű növénye. A tanárnő és a húga vittek egy-egy gyökeret, hogy nekik is legyen ez a növény. Idő közben a nagymama meghalt. Egy héttel a temetés után, egyik napról a másikra a növény virágot hajtott. A. tanárnő felhívta a húgát, és ő is azt mondta, hogy virágzik, pedig addig még soha nem történt ilyen. Ezt a nagymama jelenlétének tudták be, hogy itt van, és támogatja őket.
Szóval én is azt mondom, hogy lehetséges, ki tudja.
2013. augusztus 25. 17:21
|
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline
|
WhiteRose. WhiteRose. azt én is szoktam nézni
2013. augusztus 25. 17:22
|
|
livi6467111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 192136 offline
|
Érdekes cikk lett.
2013. augusztus 25. 17:28
|
|
XxStellaxXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 204816 offline
|
Én is tapasztaltam már fura dolgokat. Sokszor láttam , hogy a kutyám és a macskám is ide-oda néz, érdeklődően a nagy semmire. Vagy volt olyan, hogy a szomszéd kislányra vigyáztam, és egyszer csak a dédmamáját kereste, a bokrok alatt. Emellett, mikor apukám meghalt az egész házban fura dolgok történtek, hangok, tévé bekapcsolt, ajtók nyíltak ki, majd 2-3 hét után ez elcsendesedett.
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRose.
2013. augusztus 25. 17:30
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
A cikk nem lett túl jó, mivel nagyon szubjektív és vannak benne olyan kijelentések, amiktől én személy szerint borsózom, mint pl.: "Nyilvánvalóan ez nem így van, hiszen ha léteznek is szellemek, egyáltalán nem ilyenek."
Honnan tudod biztosra, hogy milyenek a szellemek? Amíg nem áll egy a nagyközönség elé, addig maradjunk annyiban, hogy a szellemeket mindenki olyannak gondolja, amilyennek szeretné.
Abban viszont egyetértek, hogy a gyermekek látnak olyan dolgokat, amiket mi nem, és ettől megijedhetnek. Hogy ezek szellemek, vagy egy párhuzamos univerzum vagy egy másik idősík teremtményei, nos azt már mindenki döntse el maga.
Honnan tudod biztosra, hogy milyenek a szellemek? Amíg nem áll egy a nagyközönség elé, addig maradjunk annyiban, hogy a szellemeket mindenki olyannak gondolja, amilyennek szeretné.
Abban viszont egyetértek, hogy a gyermekek látnak olyan dolgokat, amiket mi nem, és ettől megijedhetnek. Hogy ezek szellemek, vagy egy párhuzamos univerzum vagy egy másik idősík teremtményei, nos azt már mindenki döntse el maga.
2013. augusztus 25. 17:32
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Mindenki leírja h milyen érdekes cikk lett, mert mást nem tudnak hozzá szólni. Aki csak ezt írja le az ne is szóljon hozzá, hogy több csillagot kapjanak.
Én viszont hozzászólnék, hat éves koromban biztos vagyok benne, hogy láttam szellemet, már a hideg is kiráz, ahogy most ezt leírom és visszaemlékezem az egészre.
Balatonra mentünk a nagymamánkkal, és az öt lányunoka, én voltam a legkisebb. Egy szobában aludtunk mindannyian, én asszem valamelyik sarokban voltam az ajtótól legmesszebb. Nem tudtam aludni és néztem a többieket akik valószínűleg aludtak és akkor láttam valami fura alakot, tiszta fekete volt és mindenki felé odahajol. Én azt hittem valaki felkelt. Egy darabig néztem, de utána befordultam a fal felé, mert féltem tőle. Reggel elmeséltem és azt mondták senki se kelt fel és nem is jött be senki. Furának találtak, de utána elfelejtette mindenki. Én viszont nem!
Én viszont hozzászólnék, hat éves koromban biztos vagyok benne, hogy láttam szellemet, már a hideg is kiráz, ahogy most ezt leírom és visszaemlékezem az egészre.
Balatonra mentünk a nagymamánkkal, és az öt lányunoka, én voltam a legkisebb. Egy szobában aludtunk mindannyian, én asszem valamelyik sarokban voltam az ajtótól legmesszebb. Nem tudtam aludni és néztem a többieket akik valószínűleg aludtak és akkor láttam valami fura alakot, tiszta fekete volt és mindenki felé odahajol. Én azt hittem valaki felkelt. Egy darabig néztem, de utána befordultam a fal felé, mert féltem tőle. Reggel elmeséltem és azt mondták senki se kelt fel és nem is jött be senki. Furának találtak, de utána elfelejtette mindenki. Én viszont nem!
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRose.
2013. augusztus 25. 17:32
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nem léteznek szellemek! Nem kell ijesztgetni a népet!
2013. augusztus 25. 17:33
Nagyon érdekes cikk lett az egyszer biztos, de én továbbra is azt az elvet erősítem, hogy szellemek nem léteznek, pedig többek mondták már, hogy láttak.
2013. augusztus 25. 17:34
Akkor én sosem voltam gyerek, mert életemben se szellemet, se lidércet, se más képzeletbeli lényt nem láttam.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.