Jennifer Lopezzel duettezett Taylor Swift
2013. augusztus 25. 23:09
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Szeretem Taylor Swift dalait és igazándiból a lánnyal sincsen bajom, de ahogy elkezdett JLO mellett mozogni, olyan volt mint aki műtve van. Szép lány, csinos, de annyira merev semmi sexy nincsen benne és hihetetlen mód esetlen. Az éneklésről nem is beszélek, mert én éreztem magam kellemetlenül miközbe néztem, hogy ilyen irdatlan fos volt ez az égsz.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 26. 01:02
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Ez nem mostani szám, de nagyon jó lett ez a duett is!!!.
2013. augusztus 26. 08:14
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Na most erről minek cikk?
2013. augusztus 26. 08:55
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
"miért reagálsz a véleményekre" mondják azok akik minden véleményre visszaírtak valami durvát a Taylor+Cher duettes cikknél...
2013. augusztus 26. 09:45
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Már elnézést de ez az egész kegyetlenül béna volt.
JLO gyönyörű és szép hangja van, de ez most nagyon nem jött össze. Bár az tény, hogy a mozgásán meglátszik az a sok-sok év tapasztalat.
Taylor-ról meg nem is nagyon írnék semmit, ahogy ott rázta magát, meg ahogy beállt, mint egy útszéli! Szerintem mást jelent a szexi szó!
JLO gyönyörű és szép hangja van, de ez most nagyon nem jött össze. Bár az tény, hogy a mozgásán meglátszik az a sok-sok év tapasztalat.
Taylor-ról meg nem is nagyon írnék semmit, ahogy ott rázta magát, meg ahogy beállt, mint egy útszéli! Szerintem mást jelent a szexi szó!
2013. augusztus 26. 11:13
én szeretem Taylort, engem is eléggé zavar ez a mozgás
jó lett a duett
2013. augusztus 26. 11:15
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
szerintem nem volt semmi baj evvel a produkcióval
2013. augusztus 26. 11:27
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Irresistible @ 2013.08.25. 22:43)
Beyla írta:
JLO már egy ideje nem az igazi a színpadon, valahogy mintha a díváskodása miatt elfelejtett volna énekelni. Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy jó kis hangszálgyulladása vagy legalábbis torokgyulladása lehet, olyan szinten be van rekedve. Taylor Swift megint értékelhetetlent nyújtott a színpadon, hiszen fele annyira sem tudta úgy beragyogni a csarnokot, ahogyan JLO tette csak a szimpla megjelenésével. Energiát, dinamikát és lendületet vitt a dologba, szó szerint megőrjítette a közönséget, míg Swift megint csak a formáját hozta. Idétlenül ugrált össze-vissza, mintha epilepsziás rohama lenne, a hangja megint elveszett a nagy éterbe, ám amit énekelt, az is fülsértő volt. Gondolom, vajmi kevés tehetségével és a nulla teljesítményével próbálja felturbózni a fellépéseit, nehogy véletlenül a koncerten résztvevők a jegyek árait kérjék vissza az igazi f*stalicska koncertért. Egy biztos - egy forintot nem áldoznék erre az ugri-bugri élő Barbie-ra, aki énekelni nem tud, tehetséggel előállni szintén nem tud, s abban meríti ki nagy koncertteljesítményét, hogy inkább más nagy sztároknak fizet. JLO-t elnézve, hát tuti, hogy nem egy fontért tett eleget Swift kérésének. Egy igazi énekesnőnek, egy igazi hangnak, egy igazi tehetségnek nincs szüksége ilyen klisészerű marketingra, hogy maradandót alkosson. Kíváncsi vagyok kinek fog perkálni több száz ezret: Madonnának vagy Christina Aguilerának, hogy feljebb dobják a rakás szemét koncertjét?
Forrás: http://starity.hu/magazin/42085-jennifer-lopezzel-duettezett-taylor-swift/#ixzz2d12BUB3F
Kicsit el vagy tévedve, de inkább nem részletezném, mert aztán írsz egy tonna szöveget, ahogy szoktad.
JLO már egy ideje nem az igazi a színpadon, valahogy mintha a díváskodása miatt elfelejtett volna énekelni. Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy jó kis hangszálgyulladása vagy legalábbis torokgyulladása lehet, olyan szinten be van rekedve. Taylor Swift megint értékelhetetlent nyújtott a színpadon, hiszen fele annyira sem tudta úgy beragyogni a csarnokot, ahogyan JLO tette csak a szimpla megjelenésével. Energiát, dinamikát és lendületet vitt a dologba, szó szerint megőrjítette a közönséget, míg Swift megint csak a formáját hozta. Idétlenül ugrált össze-vissza, mintha epilepsziás rohama lenne, a hangja megint elveszett a nagy éterbe, ám amit énekelt, az is fülsértő volt. Gondolom, vajmi kevés tehetségével és a nulla teljesítményével próbálja felturbózni a fellépéseit, nehogy véletlenül a koncerten résztvevők a jegyek árait kérjék vissza az igazi f*stalicska koncertért. Egy biztos - egy forintot nem áldoznék erre az ugri-bugri élő Barbie-ra, aki énekelni nem tud, tehetséggel előállni szintén nem tud, s abban meríti ki nagy koncertteljesítményét, hogy inkább más nagy sztároknak fizet. JLO-t elnézve, hát tuti, hogy nem egy fontért tett eleget Swift kérésének. Egy igazi énekesnőnek, egy igazi hangnak, egy igazi tehetségnek nincs szüksége ilyen klisészerű marketingra, hogy maradandót alkosson. Kíváncsi vagyok kinek fog perkálni több száz ezret: Madonnának vagy Christina Aguilerának, hogy feljebb dobják a rakás szemét koncertjét?
Forrás: http://starity.hu/magazin/42085-jennifer-lopezzel-duettezett-taylor-swift/#ixzz2d12BUB3F
Kicsit el vagy tévedve, de inkább nem részletezném, mert aztán írsz egy tonna szöveget, ahogy szoktad.
Nyugi, kezdek rájönni, hogy a hozzád hasonló elvakult rajongóknak felesleges is írni bármenynit, hisz sokatok szöveget értelmezni képtelen. Veled vajon mi lenne a helyzet?
2013. augusztus 26. 11:56
Jó lett a duett
bár Jenni hanga egy kicsit furcsa volt, de jó
2013. augusztus 26. 12:11
Szerintem nem volt furcsa J.Lo hangja.. Sőt ebben a duettben jobban is énekelt mint Taylor.. Amikor táncoltak Jennifer megint csak megmutatta tánctudását de Taylor xD.. Csak próbálkozot xD
2013. augusztus 26. 12:48
|
|
Vicuska1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 208477 offline
|
Taylort alabból utálom egyedül J-Lo miatt hallgattam végig,kicsit olyan ezen a felvételen a hangja mintha belenne rekedve...Taylor mint mindig érkékelhetetlen produkciót nyújtottt...
2013. augusztus 26. 13:48
Szörnyű még nézni is ahogy Téjlorka ott teszi-veszi, rázza magát Jennifer mellett, aztán gondol egyet, belekrákog valamit a mikrofonba, és kezdi elölről a rángatózást, mintha epilepsziás rohama lenne szegény szerencsétlennek. Mondjuk tény és való, JLo rengeteget dobott az egyébként 0 kiloméretes, unalmas Swiftike koncerten. Már amikor megjelent őrjöngeni kezdett a tömeg, tehát tényleg csak a puszta megjelenésével idézte ezt elő. Ez az egyik kedvenc számom tőle, és igaz, hogy már volt alkalom amikor jobban is előadta, nekem viszonylag ez is tetszett.
2013. augusztus 26. 14:49
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Jennifer nagyon jó imádom ahogyan táncol és énekel
Taylort nem kedvelem nem jó j-lo mellett ő elvesz lik a színpadon.
Taylort nem kedvelem nem jó j-lo mellett ő elvesz lik a színpadon.
2013. augusztus 26. 15:43
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Ó.. és ki lesz a következő..?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.