Jennifer Lopezzel duettezett Taylor Swift
2013. augusztus 25. 19:50
|
|
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline
|
Fúúúú! Ez a Taylor úgy fel tud idegesíteni , ahogy ott teszi magát!!!
2013. augusztus 25. 19:50
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (brigi231 @ 2013.08.25. 19:49)
Ha utálod Taylort akkor minek olvasol róla cikkeket és minek kommentálsz oda?
Neked pedig, ha nem tetszik egy vélemény, akkor miért olvasod el és miért reagálsz rá?
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. augusztus 25. 19:52
|
|
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline
|
Am Beyla igazad van!!!
Beyla
2013. augusztus 25. 19:58
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Szegény T olyan b*mba. XD tenné magát, meg próbálja J.LO. mozgását, dögösségét koppintani, de annyira nem megy neki :/
2013. augusztus 25. 20:15
Szerintem kicsit sok megirni hogy egyik nap ezzel, másik nap amazzal cikkezett. Miért nem lehet irni inkább egy olyat hogy Taylor Swift velük koncertezett az elmúlt héten?
2013. augusztus 25. 20:19
Idézet (brigi231 @ 2013.08.25. 19:49)
Ha utálod Taylort akkor minek olvasol róla cikkeket és minek kommentálsz oda?
Talán mert ez egy olyan fórum ahol ellehet mondani a véleményét az embernek, nekem is írkálják, hogy nem a cikkhez szóltam hozzá, vagy mit szidok mást. Mi köze van másnak ahhoz, hogy mit írok én? Ha idegesíti írjon választ, vagy maradjon kussban, nem szeretem amikor pampognak, hogy" miért olvasod el a cikket, miért írsz róla ilyent" mert megtehetem...
Beyla
2013. augusztus 25. 20:28
Oké oké nem kell naponta cikk, hogy kivel duettezik -.-
D
2013. augusztus 25. 20:38
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Fura őket így együtt látni...
2013. augusztus 25. 21:17
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nekem valahogy jobban bejön az eredeti verzióban, csak JLoval. Viszont az el kell ismerni, hogy elég jó hangulatot kreáltak! Ha nem tudnám, hogy Jennifer hány éves, azt mondanám, hogy mindössze két évvel idősebb Taylor-nál. Egy energiabomba ez a nő!
2013. augusztus 25. 22:43
|
|
Irresistibleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 191728 offline
|
Beyla írta:
JLO már egy ideje nem az igazi a színpadon, valahogy mintha a díváskodása miatt elfelejtett volna énekelni. Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy jó kis hangszálgyulladása vagy legalábbis torokgyulladása lehet, olyan szinten be van rekedve. Taylor Swift megint értékelhetetlent nyújtott a színpadon, hiszen fele annyira sem tudta úgy beragyogni a csarnokot, ahogyan JLO tette csak a szimpla megjelenésével. Energiát, dinamikát és lendületet vitt a dologba, szó szerint megőrjítette a közönséget, míg Swift megint csak a formáját hozta. Idétlenül ugrált össze-vissza, mintha epilepsziás rohama lenne, a hangja megint elveszett a nagy éterbe, ám amit énekelt, az is fülsértő volt. Gondolom, vajmi kevés tehetségével és a nulla teljesítményével próbálja felturbózni a fellépéseit, nehogy véletlenül a koncerten résztvevők a jegyek árait kérjék vissza az igazi f*stalicska koncertért. Egy biztos - egy forintot nem áldoznék erre az ugri-bugri élő Barbie-ra, aki énekelni nem tud, tehetséggel előállni szintén nem tud, s abban meríti ki nagy koncertteljesítményét, hogy inkább más nagy sztároknak fizet. JLO-t elnézve, hát tuti, hogy nem egy fontért tett eleget Swift kérésének. Egy igazi énekesnőnek, egy igazi hangnak, egy igazi tehetségnek nincs szüksége ilyen klisészerű marketingra, hogy maradandót alkosson. Kíváncsi vagyok kinek fog perkálni több száz ezret: Madonnának vagy Christina Aguilerának, hogy feljebb dobják a rakás szemét koncertjét?
Forrás: http://starity.hu/magazin/42085-jennifer-lopezzel-duettezett-taylor-swift/#ixzz2d12BUB3F
Kicsit el vagy tévedve, de inkább nem részletezném, mert aztán írsz egy tonna szöveget, ahogy szoktad.
JLO már egy ideje nem az igazi a színpadon, valahogy mintha a díváskodása miatt elfelejtett volna énekelni. Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy jó kis hangszálgyulladása vagy legalábbis torokgyulladása lehet, olyan szinten be van rekedve. Taylor Swift megint értékelhetetlent nyújtott a színpadon, hiszen fele annyira sem tudta úgy beragyogni a csarnokot, ahogyan JLO tette csak a szimpla megjelenésével. Energiát, dinamikát és lendületet vitt a dologba, szó szerint megőrjítette a közönséget, míg Swift megint csak a formáját hozta. Idétlenül ugrált össze-vissza, mintha epilepsziás rohama lenne, a hangja megint elveszett a nagy éterbe, ám amit énekelt, az is fülsértő volt. Gondolom, vajmi kevés tehetségével és a nulla teljesítményével próbálja felturbózni a fellépéseit, nehogy véletlenül a koncerten résztvevők a jegyek árait kérjék vissza az igazi f*stalicska koncertért. Egy biztos - egy forintot nem áldoznék erre az ugri-bugri élő Barbie-ra, aki énekelni nem tud, tehetséggel előállni szintén nem tud, s abban meríti ki nagy koncertteljesítményét, hogy inkább más nagy sztároknak fizet. JLO-t elnézve, hát tuti, hogy nem egy fontért tett eleget Swift kérésének. Egy igazi énekesnőnek, egy igazi hangnak, egy igazi tehetségnek nincs szüksége ilyen klisészerű marketingra, hogy maradandót alkosson. Kíváncsi vagyok kinek fog perkálni több száz ezret: Madonnának vagy Christina Aguilerának, hogy feljebb dobják a rakás szemét koncertjét?
Forrás: http://starity.hu/magazin/42085-jennifer-lopezzel-duettezett-taylor-swift/#ixzz2d12BUB3F
Kicsit el vagy tévedve, de inkább nem részletezném, mert aztán írsz egy tonna szöveget, ahogy szoktad.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.