A legszebb és legrosszabb ruhákban: Lily Collins
2013. augusztus 26. 14:56
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Talán a 2. ruha a legnormálisabb.Azt én is szívesen hordanám.
2013. augusztus 26. 16:02
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Szerintem a "legrosszabb ruhákban" is baromi jól nézett ki. Eszméletlen stílusérzékkel lett megáldva ez a lány.
2013. augusztus 26. 17:51
|
We Are Bulletproofúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 210196 offline
|
Érdekes, hogy ha egy cikkben dicsérik, akkor a kommik közt mindig azzal jön valaki, hogy a szemöldöke. Szánalmas , hogy néhány embert csak ez foglalkoztat és nem az , hogy hogyan alakít egy-két filmben. Szerintem ez teszi az egész arcát olyan különlegessé és széppé
Ez mára a védjegye lett szerintem és nem hinném, hogy egy-két emberke miatt majd csak úgy megválik tőle. Egyébként ha ez bárkit is zavarna - gondolok itt a film készítőire és Cassiere - akkor nem kapta volna meg a Csontvárosban a főszerepet. Meg még sorolhatnám a filmeket.
Szerintem néhányan csak azért jönnek a 'túl vastag' szemöldökével , mert egyszerűen féltékenyek.
2013. augusztus 26. 19:36
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Nekem az utolsó ruha nagyon tetszik. "Ez az összeállítás mutatja, hogy egy rossz ruha egy gyönyörű lány szépségét is háttérbe tudja szorítani." - ebbe muszály belekötnöm. Szerintem csodásan áll rajta a ruha, nem mindenki mutatna jól ebben az összeállításban.
2013. augusztus 26. 19:42
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
szerintem a legrosszabb összeállítások nem isolyan rosszak!
2013. augusztus 27. 09:25
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Szép csaj
*-*
Szerintem a Moschino-ruha nagyon klassz és olyan különleges *-*
Szerintem a Moschino-ruha nagyon klassz és olyan különleges *-*
2013. augusztus 27. 14:38
Mindenhol gyönyörű, és szép ruhák *.* És az utolsón annyira szép a haja:)
2013. augusztus 27. 16:25
A legszebbekkel teljesen egyetértek, habár a Met Ball (2012)-es viselete nem igazán tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: