A legszebb és legrosszabb ruhákban: Lily Collins
2013. augusztus 25. 15:58
Van ami tök jó,van ami nem.Némelyiket én is felvenném
2013. augusztus 25. 15:58
Az első és a harmadik a legszebb
)
A többi egyáltalán nem tetszik, az ötödik is borzasztó
2013. augusztus 25. 15:59
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
nekem az első és a harmadik tetszik!!
2013. augusztus 25. 16:01
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Némelyik szögből teljesen olyan, mint az apja, akinek menthetetlenül hatalmas rajongója vagyok, egyszerűen imádom a zenéjüket. Kedvelem Lily-t is, de nem tartom kedvencemnek.
2013. augusztus 25. 16:02
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
1. 2. és 4. a legjobb! Legalábbis szerintem.Bár a legjobb ezek közül a 4.
2013. augusztus 25. 16:05
A 2011-es MTV Movie Awards-on viselt ruhája volt a legjobb szerintem.
2013. augusztus 25. 16:07
|
|
Lolaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.05. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195468 offline
|
szerintem a torontói premieren volt a legszebb *o*
'Writers' Torontói Nemzetközi Filmfesztivál premierjén is szép volt,nem nagyon értem, hogy az az össze állítás miért a legrosszabbak közt van
'Writers' Torontói Nemzetközi Filmfesztivál premierjén is szép volt,nem nagyon értem, hogy az az össze állítás miért a legrosszabbak közt van
2013. augusztus 25. 16:46
|
|
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline
|
az a ruha,amit a torontói premieren viselt,csodaszép
szerintem az és az MTV Movie Awards 2011 a legjobb
2013. augusztus 25. 16:53
nekem egyik ruha sem tetszik.. talán még a második tűrhető, de a többi....
2013. augusztus 25. 17:08
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Szerintem a 2012-es Met Ball ruhája szörnyű, a 2013-mas sokkal jobb. Az a kabát valóban nem kellett volna, de végül is ha abból a szemszögből nézzük, hogy az esemény témája a punk volt, akkor annyira nem is vészes. A Csontváros berlini premierén sem volt annyira csinos, mint szokott, az a felső szörnyű, a kutyalánc a nyakában meg még rosszabb. Viszont a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon meseszép volt, az egyik kedvenc összeállításom tőle. "Egy rossz ruha egy gyönyörű lány szépségét is háttérbe tudja szorítani" - ezzel a mondattal azért én tudnék vitatkozni, Lily szépségét semmi nem tudja háttérbe szorítani.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: