Idézet (Cynthia @ 2013.08.25. 16:02)
Kicsit érdekes, hogy nemrégiben halt meg Cory, de már ennyire vigyorog, nem is egy képen..
És akkor mi van ha vigyorog? Ha sírna az lenne, hogy csak parádézik meg rájátszik, a népek mindig mindenbe belekötnek. Attól hogy Cory meghalt nem kell álló nap a szobában gubbasztania és zokognia, érezheti jól magát, az ő élete nem ért véget...
Jolie_77 teljesen egyetértek veled, míg Cory élt kb a legtöbben nem is foglalkoztak se Lea-val se Cory-val most meg mindenféle teljesen felesleges cikk megjelenik, ennek a mostaninak se volt értelme, mint a hozzászólásomban is írtam korábban mind a két nyaklánc régóta meg van, nem újkeletüek... Én nekem nagy kedvencem Lea de az cikk hajhászás már nekem is sok.
devilrose: abból hogy a hozzászólásod második mondatában kifejted, hogy te már alapból nem bírod mást nem is lehetett tőled várni, ennek ellenére kb minden róla szóló cikkhez kommentelsz valami epéset. Látszik, hogy korábban Te sem foglalkoztál Lea-val vagy követted nyomon. Lea MINDIG rengeteget tweetelt a Glee forgatásairól, alapból aktív tweetteres volt. A Glee nézettsége a 2. évad óta hanyatlik ennek ellenére Lea a 4. évadban is visszatért és már Cory halála előtt megvolt, hogy az 5. évadban is szerepelni fog, szóval egyáltalán nem azért ment vissza hogy ezzel mártírkodjon. Persze Cory halála után a nagyközönségben felmerült, hogy Lea talán kiszáll, de mint Ryan Murphy nyilatkozta ez Lea részéről fel sem merült. Nem tudom neked miért kell minden lépésében rosszat látnod, mikor semmi rosszat nem tett szerencsétlen, csak azt amit az emberek 99%-a, visszamente dolgozni, próbálja élni az életét ennyi.

0 felhasználónak tetszik: