Starity

Lea Michele szívéhez közel tartja elhunyt barátját

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 25. 17:20 #41
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Idézet (Cynthia @ 2013.08.25. 16:02)
Kicsit érdekes, hogy nemrégiben halt meg Cory, de már ennyire vigyorog, nem is egy képen..

És akkor mi van ha vigyorog? Ha sírna az lenne, hogy csak parádézik meg rájátszik, a népek mindig mindenbe belekötnek. Attól hogy Cory meghalt nem kell álló nap a szobában gubbasztania és zokognia, érezheti jól magát, az ő élete nem ért véget...

Jolie_77 teljesen egyetértek veled, míg Cory élt kb a legtöbben nem is foglalkoztak se Lea-val se Cory-val most meg mindenféle teljesen felesleges cikk megjelenik, ennek a mostaninak se volt értelme, mint a hozzászólásomban is írtam korábban mind a két nyaklánc régóta meg van, nem újkeletüek... Én nekem nagy kedvencem Lea de az cikk hajhászás már nekem is sok.

devilrose: abból hogy a hozzászólásod második mondatában kifejted, hogy te már alapból nem bírod mást nem is lehetett tőled várni, ennek ellenére kb minden róla szóló cikkhez kommentelsz valami epéset. Látszik, hogy korábban Te sem foglalkoztál Lea-val vagy követted nyomon. Lea MINDIG rengeteget tweetelt a Glee forgatásairól, alapból aktív tweetteres volt. A Glee nézettsége a 2. évad óta hanyatlik ennek ellenére Lea a 4. évadban is visszatért és már Cory halála előtt megvolt, hogy az 5. évadban is szerepelni fog, szóval egyáltalán nem azért ment vissza hogy ezzel mártírkodjon. Persze Cory halála után a nagyközönségben felmerült, hogy Lea talán kiszáll, de mint Ryan Murphy nyilatkozta ez Lea részéről fel sem merült. Nem tudom neked miért kell minden lépésében rosszat látnod, mikor semmi rosszat nem tett szerencsétlen, csak azt amit az emberek 99%-a, visszamente dolgozni, próbálja élni az életét ennyi.
2013. augusztus 25. 17:41 #42
év 2000.02.17
év 2000.02.17
sztármániás

StátuszHello a nevem Virgi szavazatok ha szeretnétek ;) I'm JONATIC∞ ℬℯℓιℯℬℯr ℓσναтιcѕ
Hozzászólás: 1463
Csatolások: 73
Azonosító: 153023
a komenteket olvasva a vélményem: tee joo égg inkább örülnétek hogy mosolyog
2013. augusztus 25. 17:44 #43
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Csatolások: 0
Azonosító: 123383
SpecialError: Minden cikkhez aligha, de legyen igazad. Nem vitatkozom, leírtam a véleményem. Ahogy te úgy írsz róla, mintha egy asztalnál étkeznél vele, tudnád, hogy mit, mikor, miért tesz, úgy én is leírom, hogy ez infantilis dolog. Szíved joga imádni, szeretni, inni a szavait. Lesni, hogy mit oszt meg a neten, ez is egy életforma. Nevetséges, hogy az emberek 99 százalékával hasonlítod össze. Ő az egy százalék, akit azért lesnek, hogy mihez kezd a párja halála után. Most már azok is kiváncsiak rá, akik eddig nem ismerték. Ez a differencia. Természetesen nem tett rosszat és az én véleményem az ő karriejét semmiben nem fogja gátolni.
2013. augusztus 25. 18:05 #44
Áfamanó
Áfamanó
Hozzászólás: 568
Azonosító: 184102
Végre látom mosolyogni ezt a lányt. Nagyon szép tőle, hogy ilyen nyakláncokat hord, bár én is ezt tenném.
2013. augusztus 25. 19:14 #45
- törölt felhasználó -    
Annyira büszke vagyok rá, hogy így tartja magát.
2013. augusztus 25. 19:58 #46
Fanni
Fanni
visszatérő vendég

StátuszLondon *-* Imádtam :))
Hozzászólás: 272
Csatolások: 17
Azonosító: 135383
Ez neki annyira rossz lehet...
2013. augusztus 25. 19:58 #47
Skidoosh
Skidoosh
új tag

Státusz#OhYeah
Hozzászólás: 80
Azonosító: 180436
Még mindig nem tudom el hinni ,hogy ez történt Cory-val. sad.gif De örülök,hogy végre mosolyog Lea! smileeee.gif Stay strong!
2013. augusztus 25. 20:06 #48
- törölt felhasználó -    
Nem akarok bunkónak tűnni, de ez a téma már kezd unalmas lenni. Tragikus, ami történt, de nem húztak már le elég bőrt szegény ember halálából?
Cynthiaval egyetértek, ha az én nagy szerelmem halt volna meg, nem vigyorognék így egy hónappal a halála után. De nem vagyunk egyformák.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. augusztus 25. 20:18 #49
- törölt felhasználó -    
Először meglepődtem miért Finn nevet visel, hiszen Cory volt a barátja neve. Kicsit furán intézi a dolgait Lea. unsure.gif
2013. augusztus 25. 21:05 #50
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
Hozzászólás: 860
Csatolások: 1
Azonosító: 165763
Örülök, hogy megint mosolyog. Remélem már túl van a nehezén.
2013. augusztus 25. 21:16 #51
Smile15
Smile15
Potterhead

StátuszI am alone in a hostile world...
Hozzászólás: 1092
Csatolások: 10
Azonosító: 130740
Remélem már jobban van smileeee.gif
2013. augusztus 25. 21:43 #52
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Még mindig borzasztó belegondolni a történtekbe. Szerintem csak azért mosolyog állandóan, hogy ne sajnálkozzanak az emberek. Mindenki másképpen gyászol, ezt el kell fogadni.
2013. augusztus 25. 23:07 #53
- törölt felhasználó -    
SpecialError teljes mértékben egyetértek veled!

Amúgy mindenki máshogyan gyászol, minthogy Chris is mondta, nehogy már tizenévesek mondják meg neki, hogy hogyan gyászoljon! Nem Lea a legkedvencebb emberem, de tiszteletben tartom nem mondok meg neki, hogy hogyan kelljen gyászolnia, főleg, hogy az én legközelebbi rokonom is már meghal közel öt éve; én se bőgtem még a temetésen se, mégis fájt, nem hiszem, hogy Lea kihasználná Cory halálát, arról nem ő tehet, hogy követik minden lépését, mert a Glee egyik legnagyobb sztárja, az egyik Original meghalt.
1 felhasználónak tetszik: SpecialError
2013. augusztus 26. 01:17 #54
BarbiiKeszii
BarbiiKeszii
Hozzászólás: 507
Azonosító: 173424
Szegénynek nagyon kemény lehet ez az időszak. A nyaklánc nagyon jó. Már nagyon várom az új évadot.smileeee.gif))
2013. augusztus 26. 11:05 #55
Miti
Miti

StátuszTedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld! /Star Wars/
Hozzászólás: 604
Azonosító: 154148
Ez aranyos tőle.
2013. augusztus 26. 15:05 #56
vamphanna
vamphanna
vámpircsaj ;)

StátuszMinden,ami vámpir es misztikum.:)
Hozzászólás: 2339
Csatolások: 1
Azonosító: 165036
Ez nagyon aranyos volt tole smileeee.gif
2013. augusztus 26. 16:01 #57
- törölt felhasználó -    
Eléggé szánalmas hogy valaki azzal van kiakadva hogy milyen hamar túlteszi magát a történteken. Senki nem tudja hogy mit érez, milyen szomorú, kisírt szemei lehetnek a napszemüveg alatt... Szerintem inkább példaértékű hogy próbálja az erős oldalát mutatni. Nem vagyok egyáltalán rajongó, de kívánom neki a legjobbat ahelyett hogy lesném mikor omlik össze mint egyesek
2013. augusztus 26. 18:52 #58
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Idézet (devilrose @ 2013.08.25. 17:44)
SpecialError: Minden cikkhez aligha, de legyen igazad. Nem vitatkozom, leírtam a véleményem. Ahogy te úgy írsz róla, mintha egy asztalnál étkeznél vele, tudnád, hogy mit, mikor, miért tesz, úgy én is leírom, hogy ez infantilis dolog. Szíved joga imádni, szeretni, inni a szavait. Lesni, hogy mit oszt meg a neten, ez is egy életforma. Nevetséges, hogy az emberek 99 százalékával hasonlítod össze. Ő az egy százalék, akit azért lesnek, hogy mihez kezd a párja halála után. Most már azok is kiváncsiak rá, akik eddig nem ismerték. Ez a differencia. Természetesen nem tett rosszat és az én véleményem az ő karriejét semmiben nem fogja gátolni.

A gond az, hogy Te is úgy írsz róla, mintha mindent tudnál arról, hogy mit miért csinál, csak Te éppen ezt negatívan teszed meg, míg én pozitívan szemlélem őt. Ha figyelmesen elolvasnád amit írok, akkor bizonyára feltűnt volna neked, hogy azt írtam, hogy Lea ugyan azt teszi amit az emberek jelentős része, miután elveszíti a szerettét és ami az egészséges: visszatér dolgozni és a közösségbe. Arról nem ő tehet, hogy most ennyien érdeklődnek utána, nem ő kérte... Képzeld az én napom sem abból áll, hogy az ő lépését lesem meg hogy mit oszt meg a neten, van saját életem. De mivel kedvelem ezért havonta 2-3 alkalommal felkeresem a vele foglalkozó oldalakat, megnézem a képeket stb. és ebből látható, hogy mennyire aktív a közösségi oldalakon és ő mindig is az volt. De persze Te ezeket nem tudod, de ennek ellenére leszólod őt és azt mondod, hogy most hogy meglovagolja ezt az egész dolgot meg nyomatja a Glee-t, hangsúlyozom: teszed mindezt úgy hogy korábban nem foglalkoztál vele, felteszem nem is tudtad hogy ki ő, de most nagyon okos vagy vele kapcsolatban...
2013. augusztus 27. 14:38 #59
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
smileeee.gif ez kedves. szep nyaklanc smileeee.gif
2013. augusztus 28. 12:11 #60
- törölt felhasználó -    
Szép nyaklánc smileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok