Koreai verziót készített dalukhoz a Little Mix
2013. augusztus 25. 09:37
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nem rossz, de az eredeti 100-szor jobb!
2013. augusztus 25. 09:58
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Hát ez rohadt felesleges volt... A koreaiak úgyis megveszik az angol nyelvű zenéket, mint mi magyarok is, viszont a koreai zene nem kell senki másnak rajtuk kívül. (Ja ok, most nagy divat lett hallgatni a tinik körében, csak vicces, mert itt ájuldoztok tőle, hogy milyen jó is a kpop csak egy szót sem értetek belőle. Ez is már inkább divat szintjén megy).
Lizzie-Chan:
"Aki lenézi a Kpopot, akkor annak vagy nincs lelke, vagy pedig szimplán csak kib*szott süket!"
Van lelkem, de minek hallgassak olyan zenét, aminek nem értem a szövegét? Amúgy elég kpop-ot hallgattam már (az egyik barátnőm is állandóan azt hallgat... -.-") és meg kell mondjam, hogy hangilag az összes egy kaptafa, az amerikai tinisuna előadók (Bieber, Selena, stb) szintjén vannak, csak koreaiul. Ráadásul az összes ugyanolyan tömeggyártott klón, semmi eredetiséggel.
Kpop = amerikai tinipop stílus + elektronikus alap + (néha) rap betét, ez félig koreai félig angol nyelven. Ettől kéne elájulni? Kösz, inkább valami értelmeset hallgatok.
Lizzie-Chan:
"Aki lenézi a Kpopot, akkor annak vagy nincs lelke, vagy pedig szimplán csak kib*szott süket!"
Van lelkem, de minek hallgassak olyan zenét, aminek nem értem a szövegét? Amúgy elég kpop-ot hallgattam már (az egyik barátnőm is állandóan azt hallgat... -.-") és meg kell mondjam, hogy hangilag az összes egy kaptafa, az amerikai tinisuna előadók (Bieber, Selena, stb) szintjén vannak, csak koreaiul. Ráadásul az összes ugyanolyan tömeggyártott klón, semmi eredetiséggel.
Kpop = amerikai tinipop stílus + elektronikus alap + (néha) rap betét, ez félig koreai félig angol nyelven. Ettől kéne elájulni? Kösz, inkább valami értelmeset hallgatok.
2013. augusztus 25. 10:02
Szerintem nem lett olyan rossz de a kiejtésük tényleg nem olyan de hát néhany szót én sem tudok kiejteni úgy hogy elismerésem
2013. augusztus 25. 10:07
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
ez felesleges volt és nem is jó, az eredeti sokkal jobb
2013. augusztus 25. 10:15
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
nem is tudtam hogy lesz korei változat:O na de mind1 nekem nagyon tetszik:)
2013. augusztus 25. 10:18
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Idézet (Lizzie-chan @ 2013.08.25. 04:09)
Aki lenézi a Kpopot, akkor annak vagy nincs lelke, vagy pedig szimplán csak kib*szott süket!
Ugye tisztában vagy vele, hogy a globális group-ok (mint a 2NE1, Super Junior, SNSD, Big Bang, és még sorolhatnám) ugyanolyan zenét csinálnak, ugyanolyan tartalommal, mint az amerikai előadók, csak más nyelven? A szövegek szinte mindig a szerelemről szólnak, a dalokban sokszor van elektronikus háttér, esetleg beat zene. Vannak olyan csoportok, akiknek valóban van stílusuk, és ráadásul nagyon tehetségesek is tagok, de sajnos háttérbe szorulnak a K-pop rajongók által 'egyedinek' nevezett globális groupok (a fentebb említett csoportok) miatt.
Hogy miért? Mert a K-Pop rajongóknak is szinte ugyanaz jön be, mint az átlagos Justin Bieber, Selena Gomez, One Direction rajongóknak. Cuki, szép arc és megfelelő imázs. Például a SNSD is pont ilyen, szinte semmi tehetség, csak playback (egyedül Taeyeon-nak van hangja, de az ő hangja valóban nagyon erős playback nélkül is). Ők is csak a cuki-muki imázs miatt tartanak ott, ahol.
A felsorakoztatott csoportok pedig 2010 után kezdték el készíteni a tucat dalokat. Az alatt vannak egyedi dalok, de elenyésznek a sok tucatszám között.
Szóval nekem most nincs lelkem? Vagy süket vagyok szimplán azért, mert a sablonos szöveg és az imázs mögött keresem a tehetséget?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 25. 10:22
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
nekem nagyon tetszik
2013. augusztus 25. 10:24
Érdekesen hangzik, de szerintem nagyon király!!
2013. augusztus 25. 10:55
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
szerintem nem rossz
klassz ez a nyelv
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.