Starity

Koreai verziót készített dalukhoz a Little Mix

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 24. 23:26 #21
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly

StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1975
Csatolások: 0
Azonosító: 177766
Láttam már a Youtube-on és meg is lepődtem, hogy ez meg mi? ohmy.gif biggrin.gif
De egész jó lett. És nagyon fura. Szerintem nehéz lehetett megtanulni a szöveget, de amúgy nem tudom hogy kéne kiejteni, fogalmam sincs, nem tudok koreaiul. smileeee.gif
2013. augusztus 24. 23:29 #22
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
Úristen, ezt el sem akarom hinni! w00t.gif Koreai verzió? Remek választás, de tényleg! Büszke vagyok a lányokra, amiért megpróbálták, biztosan nem lehetett könnyű, de ügyesen megoldották. A szám pedig egyáltalán nem rossz, inkább csak szokatlan, de nekem akkor is tetszik. happy.gif
2013. augusztus 24. 23:30 #23
- törölt felhasználó -    
Én inkább a k-pop kedvelője vagyok, de már hallottam a lányoknak ezt a számát eredetiben is és azt kell mondjam, hogy így se rossz.
Nem vagyok egy elvakult ember szerintem ezzel egyáltalán nem alázzák meg a műfajt, inkább egy kedves gesztusnak mondanám ezt tőlük, hogy vállalták a felkérést. Bár az eléggé hallatszik a dalon, hogy a kiejtésük nem az igazi, némely helyen sokkal inkább olyan kínais hangzása van az egésznek, itt-ott túlságosan hangsúlyozzák a szavakat szerintem ez lehet az oka, de ez abszolút megbocsátható nekik, a dal szerintem így is jó. smileeee.gif
Remélem pedig ezzel a dallal is többek előtt megnyílik ez a remek világ és jönnek rá, hogy a k-pop is tud jó lenni. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Lucky5, Betti90
2013. augusztus 24. 23:32 #24
vafu
vafu

Státusz...
Hozzászólás: 551
Csatolások: 64
Azonosító: 203470
Nekem tetszik jó lett! biggrin.gif
2013. augusztus 24. 23:41 #25
LoveNessa
LoveNessa

StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
Úristen, ez nagyon durva és fura így laugh.gif De azért elismerésem, hogy bevállalták, viszont az eredeti, teljesen angol verzió azért még mindig jobb.
2013. augusztus 24. 23:53 #26
Baybee
Baybee
Fly, fly dragonfly.

StátuszI chose to love you in silence, for in silence I found no rejection
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 144550
Én azt hiszem maradok az angol verziónál biggrin.gif
2013. augusztus 24. 23:57 #27
- törölt felhasználó -    
Nem kedvelem a LM-t de ez a dal még így is jó biggrin.gif
2013. augusztus 25. 00:00 #28
Korean fanGirl
Korean fanGirl
új tag

Státusz♫S.E.O.U.L.- sing it with me to this beautiful world, that my dreams come true.♥
Hozzászólás: 72
Azonosító: 199990
elég érdekes a kiejtésük de amúgy jó lett...bár én a Kpop híve vagyok nagyon biggrin.gifD
2013. augusztus 25. 00:07 #29
Treasure-E.F.Xx
Treasure-E.F.Xx
visszatérő vendég

Státusz" A Genius ,Billionaire , Playboy , Philanthropist "
Hozzászólás: 476
Azonosító: 206525
emlékszem hogy egyszer amikor néztem a hireket egy elnök szerű nő azt nyilatkozta hogy " ha a világnak vége lesz azt előre nem tudhatjuk , hogy Démonok, emberevő zombik, vagy a Koreai pop zene hozza e el"
Innen üzenném: Legutóbbi 3 nullra vezet...
2013. augusztus 25. 00:21 #30
- törölt felhasználó -    
A K-pop-ot sokan már évekkel ezelőtt is ismertük, szerettük. ( nem látszik rajtam, de nagy kedvelője vagyok a T-ara, Kara, és 4Minute együttesnek )De valami azt súgja, hogy hamarosan tele leszünk divatrajongókkal akik csak azért fogják szeretni mert ez a trendííííí. Ha a Gangnam Style nem szerzett volna ennyi nézőt, fele ennyien sem lennének tisztában azzal, hogy létezik a kpop.
2 felhasználónak tetszik: Vick019, Betti90
2013. augusztus 25. 00:21 #31
BarbiiKeszii
BarbiiKeszii
Hozzászólás: 507
Azonosító: 173424
Szerinte tök jó ez a zene így is.smileeee.gif
2013. augusztus 25. 00:25 #32
K.niki
K.niki
visszatérő vendég

StátuszMielőtt csak újabb ígéreteket teszel, tanuld meg mit jelent az "ÖRÖKKÉ" szó!!:)
Hozzászólás: 126
Azonosító: 205406
Szerintem ez így is tök titti dal!!
2013. augusztus 25. 00:31 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (Treasure-E.F.Xx @ 2013.08.25. 00:07)
emlékszem hogy egyszer amikor néztem a hireket egy elnök szerű nő azt nyilatkozta hogy " ha a világnak vége lesz azt előre nem tudhatjuk , hogy Démonok, emberevő zombik, vagy a Koreai pop zene hozza e el"

Hát ez jó, szerintem ne nézz több tévét. rohog.gif Azt meg nehezen tudom elhinni, hogy egy "elnök szerű nő" ilyet mondott volna, mert akkor biztos, hogy már az elmegyógyintézetben lenne. Nem tudom hol láttad, de biztos nem a hírekben...
Komolyan mondom már félek, hogy hova fejlődik ez a világ, könyörgöm bántott valakit a k-pop? Én nem hinném. De persze tudom én a hozzászólásszám növelése mindenek felett és ha olyan téma nincs amihez hozzá lehetne szólni, hát akkor írni kell olyan cikkhez aminél persze gőze sincs, hogy mi az, de hozzászól.

Csak úgy tudatom veled meg azzal az "elnök szerű nővel" is, hogy a világot mi emberek fogjuk tönkre tenni a környezet szennyezéssel, a folyamatos esőerdő irtással, a Föld nemes fémjeinek mohó kibányászásával, az egyre növekvő népességgel, stb.
A k-pop-nak és a világvégének pont semmi köze nincs egymáshoz.
De tudom, tudom, ami kicsit is eltér az itt megszokottól az természetesen csak is rossz lehet. Kicsit azért mindenkinek nyitni kéne a VILÁG felé ami persze nem csak Amerikából és Nagy-Britanniából áll tudomásom szerint. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. augusztus 25. 00:36 #34
Lunes
Lunes
visszatérő vendég

StátuszUB: Jin
Hozzászólás: 467
Azonosító: 173511
Idézet (Treasure-E.F.Xx @ 2013.08.25. 00:07)

Az elnöknő helyében hozzátettem volna a OneDirection-t is. wink.gif
2013. augusztus 25. 00:48 #35
Vick019
Vick019

StátuszSo if you wanna hurt me, baby just hurt me
Hozzászólás: 933
Csatolások: 849
Azonosító: 131506
Idézet (Sunny4 @ 2013.08.25. 00:21)
A K-pop-ot sokan már évekkel ezelőtt is ismertük, szerettük. ( nem látszik rajtam, de nagy kedvelője vagyok a T-ara, Kara, és 4Minute együttesnek )De valami azt súgja, hogy hamarosan tele leszünk divatrajongókkal akik csak azért fogják szeretni mert ez a trendííííí. Ha a Gangnam Style nem szerzett volna ennyi nézőt, fele ennyien sem lennének tisztában azzal, hogy létezik a kpop.

Teljesen így van! Ha már valaki hallott a Gangnam style című dalról, az hirtelen milyen nagy szakértő lesz...nekem ez nagyon idegtépő.
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. augusztus 25. 00:59 #36
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (GomNaNa @ 2013.08.25. 00:31)
Hát ez jó, szerintem ne nézz több tévét.  rohog.gif Azt meg nehezen tudom elhinni, hogy egy "elnök szerű nő" ilyet mondott volna, mert akkor biztos, hogy már az elmegyógyintézetben lenne. Nem tudom hol láttad, de biztos nem a hírekben...
Komolyan mondom már félek, hogy hova fejlődik ez a világ, könyörgöm bántott valakit a k-pop? Én nem hinném. De persze tudom én a hozzászólásszám növelése mindenek felett és ha olyan téma nincs amihez hozzá lehetne szólni, hát akkor írni kell olyan cikkhez aminél persze gőze sincs, hogy mi az, de hozzászól.
Csak úgy tudatom veled meg azzal az "elnök szerű nővel" is, hogy a világot mi emberek fogjuk tönkre tenni a környezet szennyezéssel, a folyamatos esőerdő irtással, a Föld nemes fémjeinek mohó kibányászásával, az egyre növekvő népességgel, stb.
A k-pop-nak és a világvégének pont semmi köze nincs egymáshoz.
De tudom, tudom, ami kicsit is eltér az itt megszokottól az természetesen csak is rossz lehet. Kicsit azért mindenkinek nyitni kéne a VILÁG felé ami persze nem csak Amerikából és Nagy-Britanniából áll tudomásom szerint.  rolleyes.gif

Teljesen egyetértek veled. Ha már világvégénél járunk(zenei téren) nekem egyből az 1D és Justin Bieber ugrik be, de én azt is megértem, hogy mindenkinek más az zenei stílusa, de azért nem kellene elítélni a k-pop-ot csak azért mert ázsiai dolog. Sokan nem tudom, hogy vannak vele, de azt sem tudják miről van szó csak ítélkeznek.
1 felhasználónak tetszik: Vick019
2013. augusztus 25. 01:13 #37
miley900
miley900
Cyrus Girl

StátuszBecause of you I'm ashamed of my life because it's empty
Hozzászólás: 1363
Csatolások: 82
Azonosító: 164097
Le lehet lőni, de nekem ez nem tetszik.
2013. augusztus 25. 01:23 #38
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
A töri tanárnőm is koreai és tanított egykét dolgot, szerintem vicces egy nyelv. biggrin.gif Bár én különösebben nem rajongok a kelet ázsiai nyelvekért, mint például kínai, koreai, japán. Hiába van egy japán barátnőm és kínai részen lakok, egyszerűen nem tudom megszokni a nyelvet. Engem bevallom, irritál. Főként mikor az éjszaka közepén telefonálnak az ablakom alatt, ordibálva. Gyűlölöm. Ez a szám is érdekes lett így. Biztos nehéz volt nekik megtanulni. Én már régebb óta ismerem ezeket a koreai előadókat, de én régen se, most sem fogom őket kedvelni. Nem az én világom. pardon.gif
2013. augusztus 25. 01:38 #39
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Tényleg megmosolyogtat, ahogyan figyelem a szöveget. Néhány szó baromi aranyosan hangzik egyébként, és bár fura hallgatni, de talán még egyszer meg is tanulnám a nyelvet. biggrin.gif Mondjuk a litlömiksz ugyanolyan igénytelen sz*r zenét játszó görlbend, szóval még a koreai hangzás sem segített feljebb vinni a színvonalat. Gondolom, ezzel a K-pop rajongókat szerették volna megfogni, mert hát miért is készült volna egy koreai verzió egy olyan görlbendtől, akik még életükben nem tették a lábaikat ázsiai földre. Egyszerűen vicces nézni, ahogyan ezek a nagy ambícióval rendelkező, de egyébként fabatkát nem érő énekesek, énekesnők és együttesek hogyan erőlködnek a befutást illetően. Már várom a buktájukat, mert eskü ebből más már úgysem lesz. laugh.gif
2013. augusztus 25. 02:42 #40
Sophia E. Bay
Sophia E. Bay
visszatérő vendég

Státuszlet's just die, I say
Hozzászólás: 401
Azonosító: 196242
Hát, nemtom, ki mit mond, szerintem ez egész jó szám.
Amúgy nem kéne elítélni a kpopot. Személyes véleményem szerint az 1D, meg az a drága Justin Bieber simán elbújhat az árnyékában. Akinek meg nem tetszik, még mindig nem kell meghallgatni. Sima ügy, csak van, aki nem ért hozzá.
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok