De egész jó lett. És nagyon fura. Szerintem nehéz lehetett megtanulni a szöveget, de amúgy nem tudom hogy kéne kiejteni, fogalmam sincs, nem tudok koreaiul.
Koreai verziót készített dalukhoz a Little Mix
2013. augusztus 24. 23:26
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Láttam már a Youtube-on és meg is lepődtem, hogy ez meg mi?
De egész jó lett. És nagyon fura. Szerintem nehéz lehetett megtanulni a szöveget, de amúgy nem tudom hogy kéne kiejteni, fogalmam sincs, nem tudok koreaiul.
2013. augusztus 24. 23:29
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Úristen, ezt el sem akarom hinni!
Koreai verzió? Remek választás, de tényleg! Büszke vagyok a lányokra, amiért megpróbálták, biztosan nem lehetett könnyű, de ügyesen megoldották. A szám pedig egyáltalán nem rossz, inkább csak szokatlan, de nekem akkor is tetszik.
2013. augusztus 24. 23:30
Én inkább a k-pop kedvelője vagyok, de már hallottam a lányoknak ezt a számát eredetiben is és azt kell mondjam, hogy így se rossz.
Nem vagyok egy elvakult ember szerintem ezzel egyáltalán nem alázzák meg a műfajt, inkább egy kedves gesztusnak mondanám ezt tőlük, hogy vállalták a felkérést. Bár az eléggé hallatszik a dalon, hogy a kiejtésük nem az igazi, némely helyen sokkal inkább olyan kínais hangzása van az egésznek, itt-ott túlságosan hangsúlyozzák a szavakat szerintem ez lehet az oka, de ez abszolút megbocsátható nekik, a dal szerintem így is jó.
Remélem pedig ezzel a dallal is többek előtt megnyílik ez a remek világ és jönnek rá, hogy a k-pop is tud jó lenni.
Nem vagyok egy elvakult ember szerintem ezzel egyáltalán nem alázzák meg a műfajt, inkább egy kedves gesztusnak mondanám ezt tőlük, hogy vállalták a felkérést. Bár az eléggé hallatszik a dalon, hogy a kiejtésük nem az igazi, némely helyen sokkal inkább olyan kínais hangzása van az egésznek, itt-ott túlságosan hangsúlyozzák a szavakat szerintem ez lehet az oka, de ez abszolút megbocsátható nekik, a dal szerintem így is jó.
Remélem pedig ezzel a dallal is többek előtt megnyílik ez a remek világ és jönnek rá, hogy a k-pop is tud jó lenni.
2013. augusztus 25. 00:00
|
|
Korean fanGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.11. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 199990 offline
|
elég érdekes a kiejtésük de amúgy jó lett...bár én a Kpop híve vagyok nagyon
D
2013. augusztus 25. 00:07
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
emlékszem hogy egyszer amikor néztem a hireket egy elnök szerű nő azt nyilatkozta hogy " ha a világnak vége lesz azt előre nem tudhatjuk , hogy Démonok, emberevő zombik, vagy a Koreai pop zene hozza e el"
Innen üzenném: Legutóbbi 3 nullra vezet...
2013. augusztus 25. 00:21
A K-pop-ot sokan már évekkel ezelőtt is ismertük, szerettük. ( nem látszik rajtam, de nagy kedvelője vagyok a T-ara, Kara, és 4Minute együttesnek )De valami azt súgja, hogy hamarosan tele leszünk divatrajongókkal akik csak azért fogják szeretni mert ez a trendííííí. Ha a Gangnam Style nem szerzett volna ennyi nézőt, fele ennyien sem lennének tisztában azzal, hogy létezik a kpop.
2013. augusztus 25. 00:21
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Szerinte tök jó ez a zene így is.
2013. augusztus 25. 00:31
Idézet (Treasure-E.F.Xx @ 2013.08.25. 00:07)
emlékszem hogy egyszer amikor néztem a hireket egy elnök szerű nő azt nyilatkozta hogy " ha a világnak vége lesz azt előre nem tudhatjuk , hogy Démonok, emberevő zombik, vagy a Koreai pop zene hozza e el"
Hát ez jó, szerintem ne nézz több tévét.
Komolyan mondom már félek, hogy hova fejlődik ez a világ, könyörgöm bántott valakit a k-pop? Én nem hinném. De persze tudom én a hozzászólásszám növelése mindenek felett és ha olyan téma nincs amihez hozzá lehetne szólni, hát akkor írni kell olyan cikkhez aminél persze gőze sincs, hogy mi az, de hozzászól.
Csak úgy tudatom veled meg azzal az "elnök szerű nővel" is, hogy a világot mi emberek fogjuk tönkre tenni a környezet szennyezéssel, a folyamatos esőerdő irtással, a Föld nemes fémjeinek mohó kibányászásával, az egyre növekvő népességgel, stb.
A k-pop-nak és a világvégének pont semmi köze nincs egymáshoz.
De tudom, tudom, ami kicsit is eltér az itt megszokottól az természetesen csak is rossz lehet. Kicsit azért mindenkinek nyitni kéne a VILÁG felé ami persze nem csak Amerikából és Nagy-Britanniából áll tudomásom szerint.
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2013. augusztus 25. 00:36
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Idézet (Treasure-E.F.Xx @ 2013.08.25. 00:07)
Az elnöknő helyében hozzátettem volna a OneDirection-t is.
2013. augusztus 25. 00:48
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Idézet (Sunny4 @ 2013.08.25. 00:21)
A K-pop-ot sokan már évekkel ezelőtt is ismertük, szerettük. ( nem látszik rajtam, de nagy kedvelője vagyok a T-ara, Kara, és 4Minute együttesnek )De valami azt súgja, hogy hamarosan tele leszünk divatrajongókkal akik csak azért fogják szeretni mert ez a trendííííí. Ha a Gangnam Style nem szerzett volna ennyi nézőt, fele ennyien sem lennének tisztában azzal, hogy létezik a kpop.
Teljesen így van! Ha már valaki hallott a Gangnam style című dalról, az hirtelen milyen nagy szakértő lesz...nekem ez nagyon idegtépő.
Betti90
2013. augusztus 25. 00:59
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (GomNaNa @ 2013.08.25. 00:31)
Hát ez jó, szerintem ne nézz több tévét.
Azt meg nehezen tudom elhinni, hogy egy "elnök szerű nő" ilyet mondott volna, mert akkor biztos, hogy már az elmegyógyintézetben lenne. Nem tudom hol láttad, de biztos nem a hírekben...
Komolyan mondom már félek, hogy hova fejlődik ez a világ, könyörgöm bántott valakit a k-pop? Én nem hinném. De persze tudom én a hozzászólásszám növelése mindenek felett és ha olyan téma nincs amihez hozzá lehetne szólni, hát akkor írni kell olyan cikkhez aminél persze gőze sincs, hogy mi az, de hozzászól.
Csak úgy tudatom veled meg azzal az "elnök szerű nővel" is, hogy a világot mi emberek fogjuk tönkre tenni a környezet szennyezéssel, a folyamatos esőerdő irtással, a Föld nemes fémjeinek mohó kibányászásával, az egyre növekvő népességgel, stb.
De tudom, tudom, ami kicsit is eltér az itt megszokottól az természetesen csak is rossz lehet. Kicsit azért mindenkinek nyitni kéne a VILÁG felé ami persze nem csak Amerikából és Nagy-Britanniából áll tudomásom szerint.
Teljesen egyetértek veled. Ha már világvégénél járunk(zenei téren) nekem egyből az 1D és Justin Bieber ugrik be, de én azt is megértem, hogy mindenkinek más az zenei stílusa, de azért nem kellene elítélni a k-pop-ot csak azért mert ázsiai dolog. Sokan nem tudom, hogy vannak vele, de azt sem tudják miről van szó csak ítélkeznek.
Vick019
2013. augusztus 25. 01:23
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
A töri tanárnőm is koreai és tanított egykét dolgot, szerintem vicces egy nyelv.
Bár én különösebben nem rajongok a kelet ázsiai nyelvekért, mint például kínai, koreai, japán. Hiába van egy japán barátnőm és kínai részen lakok, egyszerűen nem tudom megszokni a nyelvet. Engem bevallom, irritál. Főként mikor az éjszaka közepén telefonálnak az ablakom alatt, ordibálva. Gyűlölöm. Ez a szám is érdekes lett így. Biztos nehéz volt nekik megtanulni. Én már régebb óta ismerem ezeket a koreai előadókat, de én régen se, most sem fogom őket kedvelni. Nem az én világom.
2013. augusztus 25. 01:38
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Tényleg megmosolyogtat, ahogyan figyelem a szöveget. Néhány szó baromi aranyosan hangzik egyébként, és bár fura hallgatni, de talán még egyszer meg is tanulnám a nyelvet.
Mondjuk a litlömiksz ugyanolyan igénytelen sz*r zenét játszó görlbend, szóval még a koreai hangzás sem segített feljebb vinni a színvonalat. Gondolom, ezzel a K-pop rajongókat szerették volna megfogni, mert hát miért is készült volna egy koreai verzió egy olyan görlbendtől, akik még életükben nem tették a lábaikat ázsiai földre. Egyszerűen vicces nézni, ahogyan ezek a nagy ambícióval rendelkező, de egyébként fabatkát nem érő énekesek, énekesnők és együttesek hogyan erőlködnek a befutást illetően. Már várom a buktájukat, mert eskü ebből más már úgysem lesz.
2013. augusztus 25. 02:42
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Hát, nemtom, ki mit mond, szerintem ez egész jó szám.
Amúgy nem kéne elítélni a kpopot. Személyes véleményem szerint az 1D, meg az a drága Justin Bieber simán elbújhat az árnyékában. Akinek meg nem tetszik, még mindig nem kell meghallgatni. Sima ügy, csak van, aki nem ért hozzá.
Amúgy nem kéne elítélni a kpopot. Személyes véleményem szerint az 1D, meg az a drága Justin Bieber simán elbújhat az árnyékában. Akinek meg nem tetszik, még mindig nem kell meghallgatni. Sima ügy, csak van, aki nem ért hozzá.
Cassie3
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.