Katy Perry két új dalrészletet mutatott be, és arra kéri rajongóit, hogy szavazzanak arról, hogy melyik dal tetszik nekik jobban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hallgass bele Katy Perry két új dalába!
2013. augusztus 24. 21:55
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Az alapján amennyit hallottam belőlük nem rosszak.De nekem a régebbi dalai valahogy jobban tetszettek.
2013. augusztus 24. 21:59
Annyira egyik sem tetszik, de a Dark Horse fülbemászóbb valamivel.
2013. augusztus 24. 22:04
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nekem olyan tucatnak tűnnek.
2013. augusztus 24. 22:07
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Fú, csak most érzem, hogy mennyire hiányzik a "One of the Boys"-os Katy.
Egyik dal sem tetszik a kettő közül különösebben, ahogy a Roar -azt hiszem ez a neve - sem, egyszerűen nem fülbemászóak, nem dallamosak. Így első hallásra a Walking on Air-re szavaznék, de az is elég moslék-feelingel van "megáldva". Kíváncsi leszek, hogy az abban lévő magas hangot hogyan fogja kiénekelni élőben, mivel ami azt illeti, Katy sem a hatalmas hangjáról híres élő előadásokban, sőt.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 24. 22:09
Nekem mindkettő nagyon tetszik! Nem is tudok dönteni xd De a Walking on Air egy icipicit jobb volt!
2013. augusztus 24. 22:21
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Mindkettő elég tipikus Katy szám, megint nem csinált semmi újat. A Walking On Air viszont nem lesz rossz.
2013. augusztus 24. 22:45
Jók lettek,de én is azt mondom,hogy a megszokott Katy-s számok!De jó!
2013. augusztus 24. 22:46
dark horse az nickelback album nem?, a walking on air meg olyan kotyvaszos, de az első számban van valami különleges. jobbak mint a "rovar" az tuti. De ahogy írták előttem, semmi újat nem csináltak neki megint. Holnap Gaga mellett fog ülni VMA-n, kérhet tőle tanácsokat is akár...
2013. augusztus 24. 22:48
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
tűrhető kategóriába tartozik mind 2.
2013. augusztus 24. 23:01
A "Walking on Air" egy kicsivel hallgathatóbb, de igy nehéz választani, mivel csak egy részét (talá a refrént) hallottam. Valóban nem egy "ugró deszkák" a dalok, de még mindig jobb mint az agyon ajnározott dájráksön és biber zenék.
2013. augusztus 24. 23:01
Az a baj, hogy ugyanolyan számokat csinál állandóan. De ha már választani kell akkor nekem a Walking on Air valamivel jobban tetszett.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.