Felejthetetlen párosok a filmvásznon
2013. augusztus 25. 01:22
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Jó cikk.. =) De lehetne jobb is. Én például személy szerint nem igazán értem, hogy miért kellett rögtön a, csak az utóbbi évek során, elhíresült Twilight-sagát is idecsempészni. Azért a drogosképű "vámpír" Edward-nál és a szerencsétlen Bellánál vannak sokkal jobb párosok is.
A TVD ugyanez. Oké, hogy egy sorozatban egy csomó ideig kerülgetik egymást, mígnem évek múlva rájönnek, hogy egymásba szeretnek, de ettől függetlenül, nem lesznek felejthetetlenek, az olyan igazán jó, és nagy nevek mellett, mint Bud és Terence.
Én ezt a két pontot kifogásolom a cikkben, de egyébként nagyon jól összerakott, ízléses cikk lett.
Szóval gratulálok, Lexi
A TVD ugyanez. Oké, hogy egy sorozatban egy csomó ideig kerülgetik egymást, mígnem évek múlva rájönnek, hogy egymásba szeretnek, de ettől függetlenül, nem lesznek felejthetetlenek, az olyan igazán jó, és nagy nevek mellett, mint Bud és Terence.
Én ezt a két pontot kifogásolom a cikkben, de egyébként nagyon jól összerakott, ízléses cikk lett.
Szóval gratulálok, Lexi
2013. augusztus 25. 03:11
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
A TVD én se értem hiszen a sorozat készítői már az elején közölték, hogyez Elena és Stefan története és bármi is történjék ők lelki társak és a sztori vége úgy is az lesz, hogy Stefannal marad együtt.
2013. augusztus 25. 05:17
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Bárcsak eltudnám felejteni Rob és Kristen párost, örökre. Kiszeretném törölni az emlékét az Alkonyat filmeknek a fejemből és a hülye késztetést, ami rávett arra, hogy nézzem meg mindet, hátha majd a következő jobb lesz mint az előző. Vanessa és Zac páros simán felejthető. Számomra nem tettek nagy benyomást. A HSM-be sem ők voltak a kedvenceim. Nina és Ian aranyosak voltak együtt, mind a sorozatban, mind az életben, de azért ők akkor sem annyira felejthetetlenek mint mondjuk Ed és Leighton (Blair és Chuck), ha már a sorozatoknál tartunk. Az ő románcuk jobban bele ment a fejembe, mint Elena és Damon. Különben is én mindig Stelena fan voltam.
Az igazi romantikus páros valóban Kate és Leo volt, na meg Rachel és Ryan. Bármennyire is drámai egy vége van a Titanicnak és ha meghallod ezt a szót, kiráz tőle a hideg, azért Jack és Rose szerelme még is csodás volt. Míg Noah és Allie... nos mikor először láttam a Szerelmünk lapjait körülbelül nyolc évesen, én már akkor beleszerettem a történetbe és a szereplőkbe. Csodálatos egy film volt és Rachel és Ryan kedvenc párosommá vált. Eddig nem is tudtam, hogy a való életben is együtt voltak. Sajnálom, hogy csak két évig tartott. Az óta nekem mind ketten nagy kedvenceim és maga a történet is. Filmben is és könyvben is. Bud Spencer és Terence Hill meg egy örök klasszikus páros. Szinte az ő filmjeiken nőttem fel gyerekként és mindig megnevetettek. Ők tényleg egy felejthetetlen páros. Akárcsak Rob és Adam. Imádom az összes közös filmjüket. Ben Stiller és Robert De Niro mindig mosolyt csaltak az arcomra, szóval számomra ők is tényleg felejthetetlenek. De persze itt is még lehetne sorolni rengeteg más párost. Szóval örülnék ha majd a későbbiekben lenne folytatása cikknek.
Az igazi romantikus páros valóban Kate és Leo volt, na meg Rachel és Ryan. Bármennyire is drámai egy vége van a Titanicnak és ha meghallod ezt a szót, kiráz tőle a hideg, azért Jack és Rose szerelme még is csodás volt. Míg Noah és Allie... nos mikor először láttam a Szerelmünk lapjait körülbelül nyolc évesen, én már akkor beleszerettem a történetbe és a szereplőkbe. Csodálatos egy film volt és Rachel és Ryan kedvenc párosommá vált. Eddig nem is tudtam, hogy a való életben is együtt voltak. Sajnálom, hogy csak két évig tartott. Az óta nekem mind ketten nagy kedvenceim és maga a történet is. Filmben is és könyvben is. Bud Spencer és Terence Hill meg egy örök klasszikus páros. Szinte az ő filmjeiken nőttem fel gyerekként és mindig megnevetettek. Ők tényleg egy felejthetetlen páros. Akárcsak Rob és Adam. Imádom az összes közös filmjüket. Ben Stiller és Robert De Niro mindig mosolyt csaltak az arcomra, szóval számomra ők is tényleg felejthetetlenek. De persze itt is még lehetne sorolni rengeteg más párost. Szóval örülnék ha majd a későbbiekben lenne folytatása cikknek.
2013. augusztus 25. 09:31
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Nekem Nina és Ian,Vannessa és Zac,és Leighton és Ed az örök kedvenc!
2013. augusztus 25. 11:22
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Mindannyian örök és hatalmas kedvenceim, de ha választanom kéne, hogy melyik a legjobb, akkor valószínüleg az Adam&Rob párosra voksolnék.
Egyébként nagyon jó cikk lett!
2013. augusztus 25. 11:34
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
Adam Sandler és Rob Schneider,Gwyneth Paltrow és Robert Downey Jr. és Bud Spencer és Terence Hill
párost szeretem a legjobban..amúgy szerintem iszonyat jó cikk lett! gratulaa
párost szeretem a legjobban..amúgy szerintem iszonyat jó cikk lett! gratulaa
2013. augusztus 25. 12:00
Egyidőben nagy HSM-rajongó voltam, de számomra abszolút felejthetőek, ahogyan például Robert és Kristen is.
Bud Spencer és Terence Hill viszont örök kedvencek, az ő filmjeiken nőttem fel, és a mai napig imádom, amit azok ketten művelnek egy filmben.
Bud Spencer és Terence Hill viszont örök kedvencek, az ő filmjeiken nőttem fel, és a mai napig imádom, amit azok ketten művelnek egy filmben.
2013. augusztus 25. 12:07
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Na jó, párat ki lehetett volna a hagyni a cikkből, mert sem az alakításuk, sem a film nem volt minőségi, és nem azért felejthetetlen, mert annyira jók lennének. Inkább nem is írom le, hogy melyikek, szerintem úgyis mindenki tudja kikre gondolok.
2013. augusztus 25. 12:52
Bud Spencer - Terence Hill és Robert - Gwyneth párosok a legjobbak
de hiányoltam Brad - Angelina párost (Mr. és Mrs. Smith), és persze Travolta - Samiuel L. Jackson (Ponyvaregény)
de hiányoltam Brad - Angelina párost (Mr. és Mrs. Smith), és persze Travolta - Samiuel L. Jackson (Ponyvaregény)
2013. augusztus 25. 14:46
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Damon és Elena a kedvencem! <3
2013. augusztus 25. 15:42
Adam Sandler és Rob Schneider,Leonardo DiCaprio és Kate Winslet,mindkét páros nagyon jó.
2013. augusztus 25. 15:51
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
Elena és Damon <3
2013. augusztus 25. 16:18
|
|
BálintEsztiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 110 Csatolások: 1 Azonosító: 201149 offline
|
Delenaa :$
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: