Felejthetetlen párosok a filmvásznon
2013. augusztus 24. 17:46
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Hát igen, legtöbben ezeket a párokat emlegetik. És persze jönnek a kacsák is..
2013. augusztus 24. 18:01
|
|
sTaY sTrOnGúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.05. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 170649 offline
|
Leonardo DiCaprio - Kate Winslet,Kristen Stewart - Robert Pattinson,Bud Spencer - Terence Hill párosok a kedvenceim
2013. augusztus 24. 18:05
egyből Kristen-ék ugrottak be
de több ilyen párost is nagyon szeretek
x
de több ilyen párost is nagyon szeretek
2013. augusztus 24. 18:19
Bud és Terence ÖRÖK KEDVENCEIM! Őket egyszerűen nem lehet utálni. ..."a híres pofonosztók"
Zac és Vanessa
Ian és Nina
Leighton és Ed
Leonardo és Kate
Rachel és Ryan
××
2013. augusztus 24. 18:27
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Bud Spencer és Terence Hill nagy legendák, de én annyira sosem voltam odáig értük. Adam Sandler és Rob Schneider hihetetlenül állati páros, imádom a filmjeiket, DiCaprio és Kate Winslet is beírták magukat a történelembe, bár a Titanictól sosem olvadtam el. Kristen és Robert számomra még mindig semmi és utálom őket a filmben is meg a valóságban is. Ian és Nina most a legkedvesebb páros számomra a most is futó sorozatok és filmek közül és Leighton és Ed is a kedvencem volt. Zanessa gyerekkorom meghatározó és szinte egyetlen párosa volt, Gwyneth-et és Robertet pedig szintén imádom
2013. augusztus 24. 18:28
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Zac & Vanessa♥
Rob & Adam ♥
Leo & Kate ♥
Bud & Terence Forever♥♥♥ :3
Rob & Adam ♥
Leo & Kate ♥
Bud & Terence Forever♥♥♥ :3
2013. augusztus 24. 18:34
Ezek közül számomra a Bud Spencer-Terence Hill valamint az Adam Sandler-Rob Schneider páros az, ami felejthetetlen.
Kövezzetek meg, nevezzetek bárminek, de én például a Titanicot egyszer sem tudtam végignézni, számomra elég unalmas volt és kb. az első 20 perc az, amit láttam belőle, pedig már elég régi film, szóval számomra a DiCaprio-Winslet páros nem olyan maradandó.
Kövezzetek meg, nevezzetek bárminek, de én például a Titanicot egyszer sem tudtam végignézni, számomra elég unalmas volt és kb. az első 20 perc az, amit láttam belőle, pedig már elég régi film, szóval számomra a DiCaprio-Winslet páros nem olyan maradandó.
2013. augusztus 24. 18:38
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Woody Allen és Diane Keaton?! Első helyen egyöntetűen ők állnak. Az én listámban mindenféleképpen. Az első öt duó filmjeit szeretem.
Azért, mert vlmi felkapott még nem egyenlő a jóval. Stewart és Pattinson nálam tipikus felejthető kategória. Vontatott, érzelemmentes, szenvedős. Az egyik legpocsékabb színészi alakítást nyújtották. A Vámpírnaplókat se gondolom feledhetetlennek. Igaz, hogy nem nézem, de ha már sorozatok: Sherlock Holmes és Dr. Watson, Columbo és felesége(
), Superman és Lois. Filmeknél Tarzan és Jane, Starsky és Hutch, Patrick Swayze és Jennifer Grey(Dirty Dacing), Johnny Depp és Juliette Binoche(Csokoládé), Johnny Depp és Helena Bonham Carter, Johnny Depp és Winona Ryder(Ollókezű Edward), Patrick Swayze és Demi Moore(Ghost), Diane Keaton és Al Pacino( A keresztapa), etc.
Azért, mert vlmi felkapott még nem egyenlő a jóval. Stewart és Pattinson nálam tipikus felejthető kategória. Vontatott, érzelemmentes, szenvedős. Az egyik legpocsékabb színészi alakítást nyújtották. A Vámpírnaplókat se gondolom feledhetetlennek. Igaz, hogy nem nézem, de ha már sorozatok: Sherlock Holmes és Dr. Watson, Columbo és felesége(
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2013. augusztus 24. 18:45
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
Kristen és Rob nagyon szépek voltak együtt :3 Zac és Vanessa is jó páros voltak!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.