Justin Bieber alig várja, hogy megnősüljön
2013. augusztus 24. 14:10
Most mit nem értetek? NEM AZT MONDTA, HOGY MOST AKAR MEGNŐSÜLNI! -.-""
2013. augusztus 24. 14:12
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Jaj, már nagyon hiányzott a napi bíber cikk.
Neki egy jó férj kell, aki megtanítja főzni, takarítani, és viselkedni. ósztín mahónéval nagyon szép férj és feleség lesznek.
Amúgy ennek nem való gyerek, mert csak a rosszra tanítaná, köpködne, rugdosna. Neeem, elég ebből egy is, inkább ne szaporodjon.
Neki egy jó férj kell, aki megtanítja főzni, takarítani, és viselkedni. ósztín mahónéval nagyon szép férj és feleség lesznek.
Amúgy ennek nem való gyerek, mert csak a rosszra tanítaná, köpködne, rugdosna. Neeem, elég ebből egy is, inkább ne szaporodjon.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. augusztus 24. 14:13
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
kármen366 eaz ofőm azt hitte ,hogy ez egy csaj!
2013. augusztus 24. 14:14
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
várj még egy kicsit Justin!
nemsokára megyek addig ne csinálj semmit XĐ
2013. augusztus 24. 14:16
Idézet (kármen366 @ 2013.08.24. 14:08)
Fúj má. Ki az a hü.e nő aki hozzá menne? Fúúúúúúj! Justin egy segg.ej és a hanga mint egy lányé. Ha hosszú hajalenne mindenki lánynak hinné mivel az arca is lányos! 
Agyi szinted megüti egy 10 évesét..
2013. augusztus 24. 14:16
"A Baby énekese csak élvezni akarja az ifjúságot."
Komolyan, még hányszor fogják ezt a mondatot kifogásnak használni? Igazán kitalálhatnának valami más indokot is.
Komolyan, még hányszor fogják ezt a mondatot kifogásnak használni? Igazán kitalálhatnának valami más indokot is.
Charlotte Benning
2013. augusztus 24. 14:17
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
kármen366
Fúj má. Ki az a hü.e nő aki hozzá menne? Fúúúúúúj! Justin egy segg.ej és a hanga mint egy lányé. Ha hosszú hajalenne mindenki lánynak hinné mivel az arca is lányos! tongue.gif
Sztem ne bantsd meg a Beliebereket:DJustin varj egy kicsit:D
Fúj má. Ki az a hü.e nő aki hozzá menne? Fúúúúúúj! Justin egy segg.ej és a hanga mint egy lányé. Ha hosszú hajalenne mindenki lánynak hinné mivel az arca is lányos! tongue.gif
Sztem ne bantsd meg a Beliebereket:DJustin varj egy kicsit:D
2013. augusztus 24. 14:26
|
|
littlemixfan44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 202220 offline
|
Szegény gyerekei vérbeli buzik lennének. Ha keres sem talál olyan nőt aki ingyen hozzá menne maksz felbérel valakit.
2013. augusztus 24. 14:27
|
|
dorii02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 162106 offline
|
kötelező a jóban is meglátni mindig a rosszat, ugye? nem tudom, hogy élhet ennyi negatív ember a földön...
családot akar, ebben mi a baj? valószínűleg ő is tudja, hogy nem lenne jó döntés most rögtön családot alapítani, csak vissza kell emlékeznie a múltjára.
én szurkolok neki a későbbiekben, remélem, szép családja lesz majd.
családot akar, ebben mi a baj? valószínűleg ő is tudja, hogy nem lenne jó döntés most rögtön családot alapítani, csak vissza kell emlékeznie a múltjára.
2013. augusztus 24. 14:30
"A Baby énekese csak élvezni akarja az ifjúságot."
Ez még hányszor lesz indok?!
littlemixfan44:
Szegény gyerekei vérbeli bu.ik lennének. Ha keres sem talál olyan nőt aki ingyen hozzá menne maksz felbérel valakit.
Ez még hányszor lesz indok?!
littlemixfan44:
Szegény gyerekei vérbeli bu.ik lennének. Ha keres sem talál olyan nőt aki ingyen hozzá menne maksz felbérel valakit.
2013. augusztus 24. 14:34
Idézet (dorii02 @ 2013.08.24. 14:27)
kötelező a jóban is meglátni mindig a rosszat, ugye? nem tudom, hogy élhet ennyi negatív ember a földön...
2013. augusztus 24. 14:49
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
Hát mielőtt rosszindulatú litániát írnék azelőtt elmondananám hogy most nem a b*nkó ,id*óta oldalát mutatta , nem okozott botrányt,nem volt b*nkó és nem csinált hülyeséget, ennek nagyon örülök:)))) kedves kis álom
és most jön a leszólás:ha ilyen életet akar magának akkor sürgősen meg kell változnia mivel az ő élete messze eltér a normálistól így nem nagyon fog rendes feleséget találni és a normál boldog életet pénzért nem veheti meg magának.milyen példát mutatna így a gyerekeinek?amég nem változtat addig ezt a álmot csak ringatni tudja megvalósítani nem ,nekem ez a véleményem.
Charlotte Benning
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.