Cassandra Clare nagy sikerű Mortal Instruments-könyvsorozata, a Végzet Ereklyéi: Csontváros augusztus 22-én jelent meg a mozikban, a stáb már készül a folytatásra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szeptembertől forgatják a Hamuvárost
2013. augusztus 24. 09:17
Érdekesnek tűnik maga a könyv, a filmet remélem nem fogják elrontani
Várom már!
2013. augusztus 24. 09:26
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Már alig várom,
de előtte még a Csontvárost kell megnéznem, mert a könyv alapján fantasztikus, imádom
Eddig csak a Csontvárost olvastam, de igyekszem, majd a Hamuvárost is és az összes többi részét is elolvasni
2013. augusztus 24. 09:30
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Már nagyon várom,de előtte kiolvasom a köteteket,és egyébként biztos jó film lesz!
2013. augusztus 24. 09:30
Már nagyon várom. A Csontváros elképesztő film, remélem a folytatása is legalább lesz olyan jó.
2013. augusztus 24. 09:51
Még ugyan a filmet nem láttam, de remélem nem okoz akkora csalódást mint a Lenyűgöző teremtmények, habár az előzetesei alapján jó film. Az összes megjelent kötetet olvastam, beleértve az előzményt is, remélem majd abból is jön film, és már alig várom a befejező köteteket *-* A legjobb könyvek a világon
Habár reménykedem benne hogy nem fújják fel úgy mint a Twilightot mert nekem az már sok volt.
2013. augusztus 24. 10:16
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Ohh az első rész is fantasztikus volt, és biztos vagyok benne, hogy a második részt is remekül megfogják csinálni!
Sigourney pedig a lehető legjobb választás volt az Inkvízitor szerepére. Mikor olvastam a könyvet teljesen így képzeltem el!
2013. augusztus 24. 10:48
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
huhhhh lehet h nézni fogom
2013. augusztus 24. 10:54
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
nah erre kíváncsi vagyok a Csontváros bemutatója alapján nagyon jó lesz a film remélem ez is jó lesz:)
2013. augusztus 24. 11:23
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Már nagyon kíváncsi vagyok rá!
2013. augusztus 24. 12:48
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Furcsa is lett volna ha nem csinálnak belőle több részt, tekintve hogy az első résszel kezdődik konkrétan minden. Egyelőre még azt sem láttam, de nagyon várom már a Hamuvárost is, könyvben az egyik kedvenc részem *.* Najó, könyvben mind a kedvenc részem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: