A Teen Beach Movie lett a Disney második legnépszerűbb filmje
2013. augusztus 24. 11:03
Akkor tuti, hogy jó film. Meg kell néznem, főleg, hogy Ross is főszereplő.*oo*
2013. augusztus 24. 11:04
én már ezerszer láttam a Tengerparti Tini Mozi-t
és én is IMÁDOM
lehet, hogy nálam valami rendellenesség, vagy csak még túl kicsi voltam amikor volt, de én ki nem állhatom a High School Musical-t
a varázslók filmek tetszettek, de a Tengerparti Tini Mozi! fantasztikus, jobb náluk
imádom, egész nyáron néztem
és én is IMÁDOM
a varázslók filmek tetszettek, de a Tengerparti Tini Mozi! fantasztikus, jobb náluk
imádom, egész nyáron néztem
2013. augusztus 24. 11:07
Már nagyon várom a Teen Beach Movie-t.Remélem jó lesz,de ahogy láttam a traile-t úgy vélem ez tök jónak ígérkezik.
2013. augusztus 24. 11:23
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Tuti nem nézem meg,kinőttem már ebből. -.-
2013. augusztus 24. 11:32
Bár az ajánlója alapján nem volt szimpatikus a film, a húgom kedvéért végül megnéztük angolul. Nekem pozitív csalódás volt, a szereplők nagyon jól alakítottak, nem azt az erőltetett színészkedést láttam, mint általában a Disney sorozatoknál. Tetszett!
2013. augusztus 24. 11:34
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Én megnéztem a Teen Beach Movie-t feliratosan és meg kell mondjam nem egy mindennapi átlagos kis disney filmecske, tényleg érdemes tenni vele egy próbát mert ez tényleg MÁS irányba megy el. Sokkal jobb, mint a HSM! Nem kell félreérteni, nem vagyok Teen Beach rajongó sem, semmilyen sem, egyszerűen csak tetszett a film a film, olyan 'egyszermegnézős' a legtöbbeknek. De amúgy szerintem érdemes feliratosan megnézni, sokkal jobbak benne a poénok.
2013. augusztus 24. 12:03
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
A HSM az 1.?Szerintem még a Waverly Place is jobb.
2013. augusztus 24. 12:13
Hát nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre.. az biztos hogy nálam a HSM marad mindig az első helyen.
2013. augusztus 24. 12:21
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Szerintem szánalmas a Disney más. Végül is teljesen lekoppintotta a Grease-t, csak épp belerakott szörfösöket is. Ha jót koppint, nem nehéz jónak lennie.. Hiszen miért szar az össze többi filmjük? Mert csak gagyit tudnak kitalálni!!!
2013. augusztus 24. 13:22
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
már nagyooon várom
mingyi szeptember
2013. augusztus 24. 13:49
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
kiváncsi vagyok az új fimjükre!
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: