Hol tartanak ma a Jóbarátok sztárjai?
2013. augusztus 24. 09:51
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
nekem Matthew Perry és Jennifer Aniston a kedvencem szerintem negyon joo szinészek
2013. augusztus 24. 09:52
hát szerintem a legtöbbet Jennifer Anistonról lehet közülük hallani és Matthew Perryről meg Lisa Kudrowról
2013. augusztus 24. 13:02
|
|
THErockerGirl998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.20. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 191950 offline
|
Nagyon jó cikk,és nagyonnagyon szeretem a Jóbarátokat!!
2013. augusztus 24. 13:50
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
imádom őket!
2013. augusztus 24. 14:34
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
szerintem ez egy olyan sorozat amit nem lehet felülmúlni, akármennyire is próbálkoznak az emberek. akárhányszor nézem meg a részeket mindig ugyanúgy röhögök, mintha először látnám.
nagyon jó cikk lett
nagyon jó cikk lett
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. augusztus 24. 14:46
Rengeteget változtak, az biztos
Imádom őket, a sorozatot, és biztos, hogy azt nem lehet lepipálni.
2013. augusztus 24. 16:11
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Jennifer csak fejlődik... Egyre durvább és szebb a nő... A többiek sajnos épülnek le...
2013. augusztus 25. 05:51
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Jóbarátok
Örökké a kedvenc sorozatom lesz! Nagyon jó cikk lett.
Nekem Jennifer például az óta a kedvenc színésznőm. Örülök a sikereinek. De persze a többiek is egész jó karrierrel futnak, főként Lisa. Sajnáltam mikor Matt egy kicsit eltűnt. De az egész csapat örökké belopta magát a szívembe.
Egyébként devilrose vannak olyan emberek, akik az általad említett "limonádékat" szeretik. Például én inkább megnézek egy "nézés közben elfelejtendő" vígjátékot, mint sem, hogy végig üljek egy véres, rém álmaimat előcsalogató szörnyűséget, amit mások horrornak neveznek. Vagy egy drámát, ahol mindenki meghal és szenved. Valahogy én olyas fajta ember vagyok, aki azért ül le filmet nézni, hogy szórakozzon és engem a vígjátékok tudnak megnevettetni, Jennifer Aniston-al az élen.
2013. augusztus 25. 13:57
Nagyon imádom a Jóbarátokat!<3 Bár hallottam olyat, hogy nem jönnek újra össze! Egyépként nagyon jó cikk lett!
2013. szeptember 08. 21:19
|
|
Sayaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 127021 offline
|
A kedvenc sorozatom, nincs olyan rész, amit ne imádnék.
Soha nem lesz még egy olyan nagy sikerű sorozat, mint ez. A kedvencem Chandler és Monica páros volt, de imádtam Joeyt és Phoebet is. Néha kicsit ugyan sok volt Reachel és Ross közötti örlődés, de őket is imádtam. Jennifert több filmben is láttam, és Matthewt is szerettem a Bérgyilkos a szomszédomban. Lisát pedig két filmben láttam: A P.S I love you-ban és a Kutyaszállóban. Mind a két filmben nagyon jól alakított. Sajnálom, hogy a többiek kicsit eltűntek, nagyon jó színészek, és hiába vagyok még csak 18 bizton állíthatom, hogy ez a világ minden idők legjobb sorozata. Köszönöm a cikk írójának, hogy megírta ezt!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.