A 90-es évek sorozata hatalmas sikert aratott, és a színészek karrierjét is felfelé lendítette. Cikkünkben bemutatjuk, hol tartanak ma a színészek!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hol tartanak ma a Jóbarátok sztárjai?
2013. augusztus 23. 21:26
Hát ezek szerint Jennifer vitte a legtöbbre. Megértem, szerintem is nagyon jó színésznő.
2013. augusztus 23. 21:27
|
|
JohnnyDeppFanForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 207548 offline
|
De szerettem a Jóbarátok sorozatot. Olyan régen láttam már. Olyan jó lenne ha mondjuk még készülne belőle pár rész. De gondolom már nem akarnak visszatérni a Jóbarátokba.
2013. augusztus 23. 21:33
|
|
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline
|
Ez a sorozat számomra az örök kedvenc, amit sosem unok meg. Az összes színész fantasztikus. Örülök, hogy sokukat még mindig láthatok a képernyőkön különböző filmekben/sorozatokban, és remélem ez még egy darabig így is lesz.
2013. augusztus 23. 21:34
|
|
buffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 206770 offline
|
Nem tudom, szerintem senkinek sem sikerült igazán kitörnie a Jóbarátok árnyékából. Lehet, hogy Jennifer kapja most a legtöbb felkérést, de meddig jutott a karrierje? Megrekedt a bugyuta romcomok szintjén, nem hiszem, hogy annyira örül, hogy ezen a szinten megfeneklettek a kilátási lehetőségei, főleg, hogy miután abbahagyták a sorozatot próbálkozott komolyabb szerepekkel is.
Courtney pedig a kakukktojás, mert ő már valamennyire befutott a sorozat előtt is (Ace Ventura). Lehet nem ő kapja a nagy kasszasikereket hozó popcorn filmeket, de sokkal bátrabban válogatja a szerepeit, mint mondjuk Jen.
Courtney pedig a kakukktojás, mert ő már valamennyire befutott a sorozat előtt is (Ace Ventura). Lehet nem ő kapja a nagy kasszasikereket hozó popcorn filmeket, de sokkal bátrabban válogatja a szerepeit, mint mondjuk Jen.
2013. augusztus 23. 21:36
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Én azt sajnálom, hogy Aniston mostanság nem is próbálkozik a vígjátékokon kívül. Elhiszem, hogy ez a működő recept meg minden, de talán ha megerőltetné magát a komfortzónáján kívül, akkor még érdekelhetne is, amit csinál.
A Jóravaló feleségben például teljesen jó volt, az pedig egy full drámai szerep, de azóta se erőltette meg magát.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. augusztus 23. 21:37
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
A Sikersorozat igenis népszerű, díjat is hozott Matt-nek. Egyetértek Jolie_77 kommentjével. Ott, akkor és pont ők nagyon jók voltak, már az első évadban is. Aniston különösképpen túl van értékelve, mert a Kisiklottak című thrilleren kívűl csak limonádéban szerepelt. Olyan filmekben, amit még nézés közben elfelejtesz. Nem törekszik arra, hogy valami mélyebbet is megmutasson, talán nincs is mit. Én már rég sikálnám a csillagokat a walk of fame-en, mint hogy ilyen Kellékfeleség meg Exférj újratöltvékben szerepeljek.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. augusztus 23. 21:40
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én közülük csak Jenny-t ismerem.
2013. augusztus 23. 21:46
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, és hát Jennifer őstehetség
<3
2013. augusztus 23. 21:53
Nagyon szerettem régen a sorozatot, gyerekkorom egy szelete. Köszi a cikket!
2013. augusztus 23. 21:55
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Jennifer <3 örök Kedvenc.. :')
2013. augusztus 23. 22:05
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
A Jóbarátok mai napig a kedvenc sorozatom, mióta az eszemet tudom, szinte minden nap megnézek 1 - 2 részt! Nekem Phoebe (Lisa kudrow) a kedvencem, de Rachel - t (Jennifer Aniston)is nagyon szeretem... meg úgy mindenkit az egész sorozatból!
2013. augusztus 23. 22:10
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
jó cikk lett!! imádom ezt a sorozatot , minden poénja nagyon jól lett eltalálva!!
a szinészek pedig külön külön is fantasztikusak!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.