Ian Somerhaldert nem izgatják az ősök
2013. augusztus 24. 00:24
|
|
vodka-and-louboutinsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 207754 offline
|
Egyet értek vele, és nekem nagyon hiányozni fognak az ősiek a sorozatból. Klaus a kedvencem, és egyszerűen Caroline-nal össze kell jönniük!!!
2013. augusztus 24. 09:20
Biztos hogy megfog esni a nézettség, hiszen én például csak Joseph miatt néztem bele pár új részbe, de azok sem tetszettek.
2013. augusztus 24. 10:02
|
|
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline
|
Candy_attack 100%-ban igazad van
2013. augusztus 24. 10:07
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Sokban igaza van...naggyából...mindenben! <3
2013. augusztus 24. 12:01
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Teljesen igaza van ian-nek és remélem, hogy igazán jó színészeket fognak találni.
2013. augusztus 24. 12:35
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Ez nagyon igaz! Joseph és Claire hatalmas veszteség! Valamint végre valaki kimondta, hogy a The CW csak tökéletes megjelenésű színészeket szerződtet! Most komolyan, gondoljunk csak bele: a Vámpírnaplókban egy darab csúnya, vagy átlagos ember sincs, de tényleg!
2013. augusztus 24. 12:42
Igaza van abban h a CW-nél aztán nem lehet nagyon játszadozni...simán eltörlik a sorozatot ha már nem hoz nekik elég hasznot.
Az új szereplők pedig valóban kétségesek mert a 4. évadban jó pár igen felesleges karaktert behoztak, teljesen értelmetlenül...és ezúttal nem szúrhatják el.
Az hogy nem hozza lázba az Originals teljesen érthető..nem az ő sorozata...nem neki kell izgulnia amiatt h mekkora sikere lesz majd...de persze sajnálja hogy a többiek elhagyják emiatt a TVD-t..legyünk őszinték vszínüleg szinte az összes néző sajnálja.
Végül pedig nem egoista...aki nem csak ezt az egy interjút olvasta tőle hanem jóval többet az tudja aki csak ezt az meg gondoljon amit akar. Folyamatosan körbeugrálják, rengeteg e-mailt. kap...bárhová megy megőrülnek érte...ezek után még játssza a jajj de nem vagyok vmi jó színész meg tiszta szerencsétlent? ..felesleges dráma , meg önsajnálat nem szükséges.....önfényezés se fontos de egyszer ő is mondhatja magáról h jó színész és jól néz ki.
Az új szereplők pedig valóban kétségesek mert a 4. évadban jó pár igen felesleges karaktert behoztak, teljesen értelmetlenül...és ezúttal nem szúrhatják el.
Az hogy nem hozza lázba az Originals teljesen érthető..nem az ő sorozata...nem neki kell izgulnia amiatt h mekkora sikere lesz majd...de persze sajnálja hogy a többiek elhagyják emiatt a TVD-t..legyünk őszinték vszínüleg szinte az összes néző sajnálja.
Végül pedig nem egoista...aki nem csak ezt az egy interjút olvasta tőle hanem jóval többet az tudja aki csak ezt az meg gondoljon amit akar. Folyamatosan körbeugrálják, rengeteg e-mailt. kap...bárhová megy megőrülnek érte...ezek után még játssza a jajj de nem vagyok vmi jó színész meg tiszta szerencsétlent? ..felesleges dráma , meg önsajnálat nem szükséges.....önfényezés se fontos de egyszer ő is mondhatja magáról h jó színész és jól néz ki.
2013. augusztus 24. 13:02
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy elmennek az ősök... Egy ideje már miattuk néztem a sorozatot.
De, az ő döntésük. Iannak pedig igaza van
az ősök nagyon sokat jelentettek a sorozatnak. Tuti, hogy csökkenni fog a nézettség. De, ha már elvitték őket, akkor az ember csak elvárhatja, hogy legalább ugyanolyan jókat hozzanak. Én továbbra is nézni fogom a sorozatot, kíváncsi vagyok, hogy ebből mi lesz
2013. augusztus 24. 13:18
|
|
vica226visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 145387 offline
|
Nagyon is értem Ian félelmét ezzel kapcsolatban két kedvenc karakterem is távizik a sorozatból Joseph és Claire személyében és a TVD ben meg ott marad szegény Ian aki majd viszi a hátán az egsézet meg hát Paul ha ugye Silas-t fogja alakítani és valami életet visz még bele. Nagyon össze kell majd kapni magukat a rendezőknek, hogy az ősök nélkül se legyen unalmas a TVD! :/
2013. augusztus 24. 13:43
|
|
Patii1399visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.07. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 193572 offline
|
Ian teljesen egyet értek veled.A szívem szakad meg , hogy Klaus és Rebekah elmegy a sorozatból főleg azért is mert Klaus a kedvencem:'( Bárcsak maradtak volna ott és minden menne a régi kerékvágásban:)
2013. augusztus 24. 13:51
Van is oka aggódnia szerintem, mert az ősök nélkül már az utolsó évad is nagyon vérszegény volt..
2013. augusztus 24. 13:59
|
|
cukki11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 142604 offline
|
Kíváncsi vagyok, hogy az ősök nékül fog-e változni a TVD nézettsége. Én nagyon örülök az Originalsnak, mert végre nem kell majd azon gondolkozzak, hogy: Vajon benne lesz Klaus? -- A 4. évadot szinte csak az ősök miatt néztem, szóval kívácsi vagyok, hogy mi fog kisülni az 5. évadből az ősök nélkül. Azért remélem, hogy nem fogunk visszakanyarodni arra a Damon-Elena-Stefan háromszögre ami az ősök érkezése előtt volt:)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: