A Vámpírnaplók sztárja aggódik, hogy sok színészt elveszítenek, így nem is izgatja különösen a The Originals.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ian Somerhaldert nem izgatják az ősök
2013. augusztus 23. 20:44
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy Claire ott hagyta a TVD-t, mert nagyon tehetséges színésznő és nem találnak még egy olyat jót a helyére.
Egyébként remélem, hogy a The Originals is megéri az a csodálatos 4 évadot :')
Egyébként remélem, hogy a The Originals is megéri az a csodálatos 4 évadot :')
2013. augusztus 23. 20:45
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Azért az önteltsége meglepett! Abban viszont egyetértek, hogy merész húzás volt elküldeni a jobbnál- jobb színészeket, és a castingon nem biztos, hogy találnak megfelelő színészeket.
2013. augusztus 23. 20:52
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
ez nem kicsit nagyképű...kinek a papné...szerintem egyáltalán nem néz ki jól és irritál a szinészkedése..juie plec asszonyság meg talán kapja össze magát és koncentráljon a mitologiai szálakra és ne állanodan a szerelmi 3szögre meg a tini drámára..de jó volt ez a sorozat anno az 1-2 évadokban...
2013. augusztus 23. 20:59
|
|
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline
|
ezt nem mondjátok komolyan, h Klaus elmegy? seriously nem tudtam, hogyha átállítják egy másik sorozatba ugyanazon a csatornán, akkor ezáltal ki is kell lépnie abból a szériából, amiben adott pillanatban játszik.. nemár, nem lesz Klaroline? #imreallysadnow és Rebekah? omfg
2013. augusztus 23. 21:00
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
A kis egoista!
De azért szeretem,és egyetértek vele
2013. augusztus 23. 21:06
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Engem meg a Vámpírnaplók hagy hidegen az évad eleje óta
Szerintem poénnak szánta ezt az öntelt dumát, de akár igaz is lehetne. Minden színész egoista, máskülönben mit keresne a filmiparban?
2013. augusztus 23. 21:07
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Idézet
... nincs túl sok szép ember, aki jól is tud színészkedni. Nem viccelek! Én egy vagyok közülük, aki jól is tud játszani."
Hát barátom, te se vagy egoista, az a lényeg.
2013. augusztus 23. 21:07
Csak szerintem volt kiábrándító az utolsó pár mondat? O.o
Szerintem egyáltalán nem olyan nagy színész, ráadásul külsőre sem jön be, de hát a rajongók nyilván máshogy gondolják...
Mondjuk Klaust sajnálom, hogy elmegy. Eggyel kevesebb ok, hogy nézzem a TVD-t. Bár lehet, hogy nem is fogom. Az utolsó két évad hatalmas csalódás volt a számomra, ettől függetlenül van igazság abban, hogy jó színészek/karakterek távoznak(Klaus, Elijah, stb.)
Szerintem egyáltalán nem olyan nagy színész, ráadásul külsőre sem jön be, de hát a rajongók nyilván máshogy gondolják...
Mondjuk Klaust sajnálom, hogy elmegy. Eggyel kevesebb ok, hogy nézzem a TVD-t. Bár lehet, hogy nem is fogom. Az utolsó két évad hatalmas csalódás volt a számomra, ettől függetlenül van igazság abban, hogy jó színészek/karakterek távoznak(Klaus, Elijah, stb.)
2013. augusztus 23. 21:09
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
2013. augusztus 23. 21:12
Ajaj valaki betojt a gatyóba?
Szerintem csak beparázott, mert sokan kiváncsiak a The Originals-ra is, és igy sok nézőt "veszithetnek", mivel Klaus sokaknak a kedvence. Na jó az erős, hogy elpártolnának, de lehet többen lesznek vevőek rá, mivel tök új lesz az egész. Lehet a későbbiekben ellaposodik és a TWD lesz a májer, de az is lehet, hogy pont forditva lesz. Na majd kiderül. Engem túlzottan nem izgat, mert nem követem nyomon a sorozatot. Eddig 2 évadját láttam minösszesen. Az uccsó bekezdésbe kicsit sok az "istenités", nem? Vagy csak nekem szúrja a szemem? Egy kicsit bunkó kijelentés volt, mert akadnak olyan hirességek is, akik nem a szépségükkel lopták be magukat az emberek szivébe, hanem a Tehetségükkel. Vagyis akár a szinészi képességiekkel, hangjukkal. Damon vegyél kicsit vissza az arcodból, mert ez a kijelentésed nyers volt, és bántó lehet egy jó pár illetőnek.
2013. augusztus 23. 21:17
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Kicsit se egoista. :/ :/ :/ :/
2013. augusztus 23. 21:19
Sajnálom, hogy ki kell szállniuk az eredeti sorozatból, viszont annak örülök, hogy elindult az új sorozat, szerintem nagyon jó.
De akkor kik leszek akik a sorozatban szerepelni fognak?? Remélem lesznek olyan jók, mint Josephék, bár őket senki sem pótolhatja teljesen. :/
De akkor kik leszek akik a sorozatban szerepelni fognak?? Remélem lesznek olyan jók, mint Josephék, bár őket senki sem pótolhatja teljesen. :/
2013. augusztus 23. 21:19
|
|
Brielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 174 Csatolások: 1 Azonosító: 207035 offline
|
Hű, Ian kicsit fejedbe szállt a hírnév? Valóban valószínűleg az van a dolgok mögött, hogy aggódik a TVD népszerűségének elveszítésében a TO megjelenésével. Valóban jó színész és jó pasi, de azért ne egózz, nem áll jól!
Plusz rengeteg szép és jó színész/színésznő van szóval kicsit erős kijelentés volt és már nem indít valami jól az új szereplőknél, akik hozzácsapódnak a szereplőgárdához.
2013. augusztus 23. 21:24
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Mi ez a szerénység, ember?!
Pedig amilyen őstehetség ez az Ian, megtehetné, hogy nagyobb önbizalommal beszélne a saját tehetségéről és külsejéről is.
De viccet félretéve, csoda, hogy belefér a nagy arca a tévéképernyőkre, bár ahogy ezt olvasom, lassan már egy mozivászon is kicsi lenne neki.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: