A Vámpírnaplók sztárja aggódik, hogy sok színészt elveszítenek, így nem is izgatja különösen a The Originals.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ian Somerhaldert nem izgatják az ősök
2013. augusztus 23. 20:44
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy Claire ott hagyta a TVD-t, mert nagyon tehetséges színésznő és nem találnak még egy olyat jót a helyére.
Egyébként remélem, hogy a The Originals is megéri az a csodálatos 4 évadot :')
Egyébként remélem, hogy a The Originals is megéri az a csodálatos 4 évadot :')
2013. augusztus 23. 20:45
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Azért az önteltsége meglepett! Abban viszont egyetértek, hogy merész húzás volt elküldeni a jobbnál- jobb színészeket, és a castingon nem biztos, hogy találnak megfelelő színészeket.
2013. augusztus 23. 20:52
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
ez nem kicsit nagyképű...kinek a papné...szerintem egyáltalán nem néz ki jól és irritál a szinészkedése..juie plec asszonyság meg talán kapja össze magát és koncentráljon a mitologiai szálakra és ne állanodan a szerelmi 3szögre meg a tini drámára..de jó volt ez a sorozat anno az 1-2 évadokban...
2013. augusztus 23. 20:59
|
|
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline
|
ezt nem mondjátok komolyan, h Klaus elmegy? seriously nem tudtam, hogyha átállítják egy másik sorozatba ugyanazon a csatornán, akkor ezáltal ki is kell lépnie abból a szériából, amiben adott pillanatban játszik.. nemár, nem lesz Klaroline? #imreallysadnow és Rebekah? omfg
2013. augusztus 23. 21:00
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
A kis egoista!
De azért szeretem,és egyetértek vele
2013. augusztus 23. 21:06
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Engem meg a Vámpírnaplók hagy hidegen az évad eleje óta
Szerintem poénnak szánta ezt az öntelt dumát, de akár igaz is lehetne. Minden színész egoista, máskülönben mit keresne a filmiparban?
2013. augusztus 23. 21:07
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Idézet
... nincs túl sok szép ember, aki jól is tud színészkedni. Nem viccelek! Én egy vagyok közülük, aki jól is tud játszani."
Hát barátom, te se vagy egoista, az a lényeg.
2013. augusztus 23. 21:07
Csak szerintem volt kiábrándító az utolsó pár mondat? O.o
Szerintem egyáltalán nem olyan nagy színész, ráadásul külsőre sem jön be, de hát a rajongók nyilván máshogy gondolják...
Mondjuk Klaust sajnálom, hogy elmegy. Eggyel kevesebb ok, hogy nézzem a TVD-t. Bár lehet, hogy nem is fogom. Az utolsó két évad hatalmas csalódás volt a számomra, ettől függetlenül van igazság abban, hogy jó színészek/karakterek távoznak(Klaus, Elijah, stb.)
Szerintem egyáltalán nem olyan nagy színész, ráadásul külsőre sem jön be, de hát a rajongók nyilván máshogy gondolják...
Mondjuk Klaust sajnálom, hogy elmegy. Eggyel kevesebb ok, hogy nézzem a TVD-t. Bár lehet, hogy nem is fogom. Az utolsó két évad hatalmas csalódás volt a számomra, ettől függetlenül van igazság abban, hogy jó színészek/karakterek távoznak(Klaus, Elijah, stb.)
2013. augusztus 23. 21:09
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
2013. augusztus 23. 21:12
Ajaj valaki betojt a gatyóba?
Szerintem csak beparázott, mert sokan kiváncsiak a The Originals-ra is, és igy sok nézőt "veszithetnek", mivel Klaus sokaknak a kedvence. Na jó az erős, hogy elpártolnának, de lehet többen lesznek vevőek rá, mivel tök új lesz az egész. Lehet a későbbiekben ellaposodik és a TWD lesz a májer, de az is lehet, hogy pont forditva lesz. Na majd kiderül. Engem túlzottan nem izgat, mert nem követem nyomon a sorozatot. Eddig 2 évadját láttam minösszesen. Az uccsó bekezdésbe kicsit sok az "istenités", nem? Vagy csak nekem szúrja a szemem? Egy kicsit bunkó kijelentés volt, mert akadnak olyan hirességek is, akik nem a szépségükkel lopták be magukat az emberek szivébe, hanem a Tehetségükkel. Vagyis akár a szinészi képességiekkel, hangjukkal. Damon vegyél kicsit vissza az arcodból, mert ez a kijelentésed nyers volt, és bántó lehet egy jó pár illetőnek.
2013. augusztus 23. 21:17
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Kicsit se egoista. :/ :/ :/ :/
2013. augusztus 23. 21:19
Sajnálom, hogy ki kell szállniuk az eredeti sorozatból, viszont annak örülök, hogy elindult az új sorozat, szerintem nagyon jó.
De akkor kik leszek akik a sorozatban szerepelni fognak?? Remélem lesznek olyan jók, mint Josephék, bár őket senki sem pótolhatja teljesen. :/
De akkor kik leszek akik a sorozatban szerepelni fognak?? Remélem lesznek olyan jók, mint Josephék, bár őket senki sem pótolhatja teljesen. :/
2013. augusztus 23. 21:19
|
|
Brielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 174 Csatolások: 1 Azonosító: 207035 offline
|
Hű, Ian kicsit fejedbe szállt a hírnév? Valóban valószínűleg az van a dolgok mögött, hogy aggódik a TVD népszerűségének elveszítésében a TO megjelenésével. Valóban jó színész és jó pasi, de azért ne egózz, nem áll jól!
Plusz rengeteg szép és jó színész/színésznő van szóval kicsit erős kijelentés volt és már nem indít valami jól az új szereplőknél, akik hozzácsapódnak a szereplőgárdához.
2013. augusztus 23. 21:24
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Mi ez a szerénység, ember?!
Pedig amilyen őstehetség ez az Ian, megtehetné, hogy nagyobb önbizalommal beszélne a saját tehetségéről és külsejéről is.
De viccet félretéve, csoda, hogy belefér a nagy arca a tévéképernyőkre, bár ahogy ezt olvasom, lassan már egy mozivászon is kicsi lenne neki.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: