A balhés rapper nagy meglepetést okozott a minap, Kris Jenner talk showjában ugyanis nyilvánosságra hozta az első fényképet a legkisebb Kardashian-lányról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme az első fotó North Westről
2013. augusztus 23. 19:00
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2013. augusztus 23. 19:08
|
|
Harry-Harruúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.03. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 177112 offline
|
édesem de édes!! sok egészséget a picinek, és családjának (:
2013. augusztus 23. 19:17
|
|
AshleyBornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 208428 offline
|
Nagyon aranyos! És a szemei gyönyörűek.
2013. augusztus 23. 19:18
De ééédes!
Nagyon szép neve van, és ha szerencsés lesz, akkor felnőttként Kimre fog jobban hasonlítani
2013. augusztus 23. 19:18
Nem tudom, szerintem nem olyan szép baba, legalábbis nekem nem tetszik. Lehet, hogy a szülők iránti ellenszenvem vakít el, de inkább sajnálom szegény gyereket.
2013. augusztus 23. 19:20
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
szerencsétlen kislány neve tükrözi a szülei intelligencia szintjét. sajnálom szegényt, hogy amíg fel nem nő, ezzel a névvel kell élnie, biztosan öröm lesz számára így az iskolába járás...
2013. augusztus 23. 19:23
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Annak ellenére, hogy felelőtlen szülei elég béna nevet adtak Neki és én biztos nem lennék a pici helyében a neveltetés miatt, azért nagyon aranyos egy csöppség. Sok kitartást kívánok Neki a jövőre nézve. Bár az is elképzelhető, hogy elkényeztetett gyerek lesz...
2013. augusztus 23. 19:25
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
A neve szerintem tök jó, az biztos, hogy egyedi és épp ez a lényeg..
nekünk fura nekik teljesen normális
és elég érdekes ha nem írják oda, hogy kislány azt mondanám, hogy kisfiú de azért aranyos a pici
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: