Jennifer Love Hewitt kirobbanó formában van
2013. augusztus 23. 19:37
|
|
AshleyBornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 208428 offline
|
Gratulálok neki!
Szerintem nagyon is szép nő.
Lehet, hogy ezek a képek nem a legelőnyösebbek róla, de aki látta a Garfield-ban vagy a Szellemekkel suttogó c. sorozatban, az nagyon is jól tudja, hogy csinos. Nem tudom miért kell leszólni. Amikor bezzeg Kim Kardashian volt terhes, akkor nem sokkaltátok a tucat cikket róla.
Szerintem ennyit megérdemel, hiszen nem nagyon hallani mostanában felőle.
De ez ismét csak az én véleményem. xx
Szerintem nagyon is szép nő.
Lehet, hogy ezek a képek nem a legelőnyösebbek róla, de aki látta a Garfield-ban vagy a Szellemekkel suttogó c. sorozatban, az nagyon is jól tudja, hogy csinos. Nem tudom miért kell leszólni. Amikor bezzeg Kim Kardashian volt terhes, akkor nem sokkaltátok a tucat cikket róla.
Szerintem ennyit megérdemel, hiszen nem nagyon hallani mostanában felőle.
De ez ismét csak az én véleményem. xx
2013. augusztus 23. 20:13
Idézet (Jolie_77 @ 2013.08.23. 18:55)
A patkányfejű egy szóba írandó - viszont a hozzászólással teljes mértékben egyetértek.
Ez a nő nem szép és nem is tehetséges. Nem értem, miért foglalkoztatják.
Ez a nő nem szép és nem is tehetséges. Nem értem, miért foglalkoztatják.
Oké, nincs szótárban a patkányfejű szó, de köszönöm a javítást.
Undorító ez a nő, és még volt pofája leszólni Audrey Hepburn alakját, miután "eljátszotta" az életrajzi filmjében és felvágott azzal hogy neki jobb melle van mint Hepburn-nek. Az ilyet egyszerűen ütném amíg lélegzik.
2013. augusztus 23. 20:27
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (kellanee @ 2013.08.23. 20:13)
Oké, nincs szótárban a patkányfejű szó, de köszönöm a javítást.
Undorító ez a nő, és még volt pofája leszólni Audrey Hepburn alakját, miután "eljátszotta" az életrajzi filmjében és felvágott azzal hogy neki jobb melle van mint Hepburn-nek. Az ilyet egyszerűen ütném amíg lélegzik.
Szívesen segítenék
Szerencsétlen, úgy látszik, csak a mellével tud dicsekedni, pedig az sem egy nagy szám.
Az is röhej, hogy őt kérték fel Hepburn szerepére. Nem is hasonlít hozzá.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2013. augusztus 23. 20:39
Idézet (Jolie_77 @ 2013.08.23. 20:27)
Szívesen segítenék
Szerencsétlen, úgy látszik, csak a mellével tud dicsekedni, pedig az sem egy nagy szám.
Nagyon köszönöm
Nem kérték fel, gugliztam annak a tragikus filmnek a történetét, hogyan jött létre és ő könyörögte bele magát a főszerepbe, ő volt a producer is
2013. augusztus 23. 20:44
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (kellanee @ 2013.08.23. 20:39)
Nagyon köszönöm
Nem kérték fel, gugliztam annak a tragikus filmnek a történetét, hogyan jött létre és ő könyörögte bele magát a főszerepbe, ő volt a producer is
Ki az a hülye aki ráosztaná a szerepet...
Kínos.
Úgy látom, van pár ízlésficamos, mivel el van látva szerepekkel. Bár nem ő az egyetlen. J Aniston is fel van kapva, pedig tehetsége nulla, és ugyanolyan baltaarca van, mint Hewittnak.
2013. augusztus 23. 20:51
Idézet (Jolie_77 @ 2013.08.23. 20:44)
Kínos.
Úgy látom, van pár ízlésficamos, mivel el van látva szerepekkel. Bár nem ő az egyetlen. J Aniston is fel van kapva, pedig tehetsége nulla, és ugyanolyan baltaarca van, mint Hewittnak.
Azért Aniston valamivel szebb nála, csak ő a magánélete miatt lett annyira népszerű az az idegesítő benne, de ezerszer jobb mint ez a ny...háát nyomorék már bocsánat.
JLH-nak bizonyára jó a szájtechnikája... ha érthető
2013. augusztus 23. 22:56
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem is tudtam,hogy terhes.
Látom meghízott neki a vádlija.
Ezzel a fekete hajjal olyan mint egy boszorkány.
Látom meghízott neki a vádlija.
Ezzel a fekete hajjal olyan mint egy boszorkány.
2013. augusztus 24. 12:07
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Gratulálok neki!!
2013. augusztus 25. 14:58
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Gratulálok neki!!
2013. augusztus 28. 22:07
|
|
esztikeee12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 203689 offline
|
Gratulálok neki
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.