A híres norvég együttes, a Donkeyboy egy vadonatúj kisfilmmel lepte meg a lelkes rajongóit, amely a Trigger Finger nevet viseli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Donkeyboy legújabb száma
2013. augusztus 23. 12:24
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Ma egész délelőtt ezt hallgattam, annyira rákatantam erre a számra... Szerintem tök jóra sikerült és a klip is nagyon tetszik...
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. augusztus 23. 12:40
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Nagyon tetszik a szám, már tűkön ültem, hogy láthassam a klipet. Amikor Kent elkezdett énekelni, akkor már teljesen elkapott a Donkeyboy hangulat, tudtam, hogy ez is ugyanolyan jó, mint a többi, ez egy tipikus Donkeyboy szám. Remélem, minél hamarabb jön a lemez, mert ezalapján a szám alapján merem állítani, hogy lesz olyan jó, mint a többi, ki tudja, lehet, hogy felül is múlja őket.
Remélem, hogy Alex minél hamarabb visszatér a bandába.
Remélem, hogy Alex minél hamarabb visszatér a bandába.
idone
2013. augusztus 23. 13:08
Erről az együttesről sajnos még nem hallottam. De kellemes csalódás volt. Nem azt mondom , nagy kedvencem lesz a dal , de kellemes. A klip is jó , különleges.
Úgy összességében tetszik.
Úgy összességében tetszik.
2013. augusztus 23. 13:19
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon tetszik ez a szám,jó lett.
2013. augusztus 23. 13:20
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
FANGIRLING *-* Az uram megint alkotott.
Szeretem ezt az együttest. Igaz nem nagyon ismertek, de még van esélyük szép karriert befutni. Csak így tovább! Nagyon tetszik a dal, és Én is várom az új albumukat.
Kazuo
2013. augusztus 23. 13:26
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.08.23. 13:20)
FANGIRLING *-* Az uram megint alkotott.
Szeretem ezt az együttest. Igaz nem nagyon ismertek, de még van esélyük szép karriert befutni. Csak így tovább! Nagyon tetszik a dal, és Én is várom az új albumukat. 
Vivan után Kieszát kell szemmel tartanod.
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.