Starity

Colton Haynes

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 22. 22:46 #1
- törölt felhasználó -    
Én nagyon szeretem Coltont. Colton egy nagyon tehetséges színész és modell.
Ki szereti/ismeri még Coltont?
2013. augusztus 23. 11:16 #2
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Idézet (TizzyHeart @ 2013.08.22. 22:46)
Én nagyon szeretem Coltont. Colton egy nagyon tehetséges színész és modell.
Ki szereti/ismeri még Coltont?

Én nem tartom magam akkora rajongónak, de mindenképpen "tetszik" amit csinál. Sajnos nem láttam eddig sok filmben/sorozatban, mert nincs is neki. Ahol feltűnt - nekem- az a Teen Wolf, ott bevallom én néha meg tudtam volna fojtani a karakterét, Jacksont, de ez is mutatja mennyire tehetséges. biggrin.gif Most az Arrowban játszik, szintén hasonló szerepet, szerintem, mint a Téén Wolfban, de sebaj... Itt legalább remélhetőleg ki tud majd bontakozni. Remélem, innét nem megy el, egyhamar. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: TizzyHeart
2013. augusztus 23. 13:10 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minimanó94 @ 2013.08.23. 11:16)
Én nem tartom magam akkora rajongónak, de mindenképpen "tetszik" amit csinál. Sajnos nem láttam eddig sok filmben/sorozatban, mert nincs is neki. Ahol feltűnt - nekem- az a Teen Wolf, ott bevallom én néha meg tudtam volna fojtani a karakterét, Jacksont, de ez is mutatja mennyire tehetséges. biggrin.gif Most az Arrowban játszik, szintén hasonló szerepet, szerintem, mint a Téén Wolfban, de sebaj... Itt legalább remélhetőleg ki tud majd bontakozni. Remélem, innét nem megy el, egyhamar.  wink.gif

Én mindig is imádtam Jackson-t, Colton nagyon jól alakította. Remélem én is, hogy az Arrow-ban sokkal tovább fog szerepelni, mint a Teen Wolf-ban. happy.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok