Alföldi Róbert rendezésével éledt újra az István, a király, ami nagy port kavart az emberek körében, hiszen túlon-túl modernizálták.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagy port kavart a modern István, a király
2013. augusztus 22. 14:51
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
2013. augusztus 22. 14:55
Hát szerintem is egyértelműen a régi mű jobb volt mint a mostani. Ez már úgy néz ki mint valami paródia, amivel kigúnyolják a művet.
2013. augusztus 22. 14:58
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Facebookon láttam, hogy mindenki írta, hogy valami borzalom volt, avagy majdnem elaludt mindenki, avagy sz*r volt, szóval szép szavakkal illették ezt a kis modern verziót. Én nem voltam ott, ezekszerint én szerencsés voltam.
2013. augusztus 22. 14:59
Valóban elég érdekes és modern felfogás volt, meg a szereplők háromnegyede énekelni se tudott, de az Unom a politikát jelenet zseniálisra sikeredett, és meg volt a maga különleges, elvont hangulata is a darabnak. Szemenyei Jani meg akkor is a darab legjobb szereplője volt, ha az emberek háromnegyede meg se jegyezte jelentéktelen Laborc szerepe miatt.
2013. augusztus 22. 14:59
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
ez úgy el lett cseszve, ahogyan csak lehetett.
ez nem egy Rómeó és Júlia, amit át lehet vinni bármelyik korba. ez a darab egy konkrét eseményhez kapcsolódik, amit egyszerűen nem lehet modernizálni. az egész egy vicc volt, szánalmas.
ez nem egy Rómeó és Júlia, amit át lehet vinni bármelyik korba. ez a darab egy konkrét eseményhez kapcsolódik, amit egyszerűen nem lehet modernizálni. az egész egy vicc volt, szánalmas.
2013. augusztus 22. 15:01
én azt sem tudtam miről szól. csak hallgattam a zenét. xd de emlékszem egy lány miniruhában táncolt xd
2013. augusztus 22. 15:02
NAGYON sz*r lett a modern feldolgozás. Leírhatatlanul sz*r
Már a mostani filmek is azok többnyire, nem értem, ezt miért kellett modern változatban megrendezni.
2013. augusztus 22. 15:03
Nekem nem tetszet, szerencsére csak tévében láttam de ott is csak a felét, am a keresztanyám e miatt ment le szegedre, de neki se tetszett szerencsére én nem mentem vele nem kellet nekem erre a szar feldolgozásra pénzt kidobnom az ablakon. alföldi nekem nem szimpi b*zis a beszéde, sokkal jobb lett volna ha az eredetinél maradnak, és akkor az egész ország boldog lenne.
2013. augusztus 22. 15:05
Kedves cikk író amugy nem Eszenyi Enikő szerepelt benne hanem Udvaros Dorottya.
2013. augusztus 22. 15:06
|
|
saciésennyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 208144 offline
|
én nem néztemm de ha ennyire leszólták..gáz lehetett!tök jó példa hogy nem kell mindent átdolgozni!
2013. augusztus 22. 15:07
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nekem sem tetszett. :/ :/ :/
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: