Cher Lloyd és Taylor Swift együtt koncertezett
2013. augusztus 22. 11:04
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Nem s volt ez olyan rossz! Végig tudtam hallgatni nem haltam bele és Cher alapból feldobta a hangulatot , mert nagyon jó énekes és a stílusa is bejön nekem!
Jó kis páros.
2013. augusztus 22. 11:05
|
|
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline
|
Barbus: Adom XD
1 felhasználónak tetszik:
Barbus87
2013. augusztus 22. 11:08
Swift mint egy transzvesztita Lloyd meg mint valami SadoMazzo ezen a képen...
2013. augusztus 22. 11:09
|
|
Vicuska1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 208477 offline
|
Selena Gomez 199
Ad1,Taylor százszor többet ér nálunk?!hát bocs' de nem hiszem...mért érne nálunk többet egy tehetségtelen k*rva?
Ad2,te ismered?sztem nem csak nagy a pofád...
Ad3,sztem inkább te vagy a szánalmas*-*
Ad4,Taylor dolgozik?! nem is ő írja a dalait csak elmondja h miről/kiről szeretne dalokat kornyikálni...
Ad1,Taylor százszor többet ér nálunk?!hát bocs' de nem hiszem...mért érne nálunk többet egy tehetségtelen k*rva?
Ad2,te ismered?sztem nem csak nagy a pofád...
Ad3,sztem inkább te vagy a szánalmas*-*
Ad4,Taylor dolgozik?! nem is ő írja a dalait csak elmondja h miről/kiről szeretne dalokat kornyikálni...
Barbus87
2013. augusztus 22. 11:13
Én mind akettőt bírom kár hogy nem lehettem ott
2013. augusztus 22. 11:14
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Barbus87, nem azzal van a bajom, hogy kimondjátok a véleményeteket, szívetek joga. Azzal van a baj, hogy hülyeségeket beszéltek. Kezdve a mindenkivel összefekszik dologtól egészen a nem tud énekelniig. És még sorolhatnám. Nem vagyok elvakult, mert látom Tay hibáit, és most fordított esetben... ott van Miley. Régen kedveltem, mostanában se a stílusa se a zenéje nem jön be annyira. De nem nevezem kurvának, tehetségtelennek, szánalmasnak vagy akármi egyéb goromba dolognak. Egyszerűen csak éli az életét, ahogy Taylor is. És nem kéne folyton összekeverni a magánéletüket a zenéjükkel. Oké, mondjuk, hogy nem vagytok féltékenyek, elhiszem. De, akkor miért hordtok le a sárgaföldig egy lányt, akivel még életetekben nem találkoztatok??! Nem tudjátok, hogy valójában milyen, hogy valójában mi történt közte és a pasik között és a többi. Ha nem tetszik a hangja, az is oké. De tehetségtelennek nevezni túlzás.
2013. augusztus 22. 11:17
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (Janie @ 2013.08.22. 11:14)
Barbus87, nem azzal van a bajom, hogy kimondjátok a véleményeteket, szívetek joga. Azzal van a baj, hogy hülyeségeket beszéltek. Kezdve a mindenkivel összefekszik dologtól egészen a nem tud énekelniig. És még sorolhatnám. Nem vagyok elvakult, mert látom Tay hibáit, és most fordított esetben... ott van Miley. Régen kedveltem, mostanában se a stílusa se a zenéje nem jön be annyira. De nem nevezem kurvának, tehetségtelennek, szánalmasnak vagy akármi egyéb goromba dolognak. Egyszerűen csak éli az életét, ahogy Taylor is. És nem kéne folyton összekeverni a magánéletüket a zenéjükkel. Oké, mondjuk, hogy nem vagytok féltékenyek, elhiszem. De, akkor miért hordtok le a sárgaföldig egy lányt, akivel még életetekben nem találkoztatok??! Nem tudjátok, hogy valójában milyen, hogy valójában mi történt közte és a pasik között és a többi. Ha nem tetszik a hangja, az is oké. De tehetségtelennek nevezni túlzás.
Jól van, neked is megvan a véleményed meg nekem is. Szerintem tehetségtelen, ennyi! Szívem joga, hogy így érezzek.
Beyla
2013. augusztus 22. 11:21
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Nekem nem igazán tetszett.
2013. augusztus 22. 11:22
|
|
Vicuska1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 208477 offline
|
Idézet
Janie
Miley-t mi a sz*rért kell belekeverni?csak terelésből írtad...és lht h mindenkinek megvan a saját véleménye...de azt is tegyük hozzá h te is lehordtál 1-2 embert a sárgaföldig...az nem baj?
Idézet
tehetségtelennek nevezni túlzás
de ha tehetségtelen?!
2013. augusztus 22. 11:35
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Megjött a sok directioner meg stb. és Taylor Swift prostiuált lett, Cher Lloyd pedig a tehetség megetestesítője. Ennyi idióta hisztis, neveletlen, bunkó, nagyképű kislányt egyhelyen...Ha nektek bármi sejtésetek is lenne arról, hogy mai lányok mit csinálnak és, hogy Taylor Swift azért mert volt 6 pasija oly távol áll attól, hogy céda legyen...De mivel még semmi életetek nincs, életapsztalatok meg annál is kevesebb, és azt hajtogatjátok amit az interneten olvastatok vagy tv-ben hallotatok. Ez egyszerűen csak arra ad követekzetetés, hogy retardáltak vagytok és szűklátókörűek. Gusztustlannak találom , hogy egy két kicsike lány ,hogy dobálózik a bizony kurv@ szóval. Én ha így 20 évesen valakire csak úgy ráagatnám ezt a jelzőt, édesanyám mai napig adna nekem egy igen nagy pofont. Nektek se ártana, mert hihetetlenül elvan korcsosulva a generációtok és ti magatok is.
2013. augusztus 22. 11:44
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (Netti35 @ 2013.08.22. 11:35)
Megjött a sok directioner meg stb. Ennyi idióta hisztis, neveletlen, bunkó, nagyképű kislányt egyhelyen...
1, utálom a van dájreksönt
2, nálad is idősebb vagyok, jóval
2013. augusztus 22. 11:45
|
|
xXBornToMusicXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 206560 offline
|
3 éves húgom kedvenc zenéje ♥ ♥ ♥
Szeretem mind2 csajt ♥
Szeretem mind2 csajt ♥
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.