Idézet
Ha megszüli, talán még lesz esély arra, hogy meglátja, megszereti, és nem tudja elengedni. Vagy csak nekem van olyan betyár drága szívem, hogy magamból indulok ki, és még csak a gondolattól sem tudok megválni, hogy születik egy gyerekem, nem hogy magától a gyerektől!
Az a probléma, hogy magadból indulsz ki. Én is mindig olyan vagyok, hogy magamból indulok ki, és a végén mindig csalódok az emberekben, mert az egy dolog, hogy én mondjuk nem csapnám be a másikat, így teljesen pozitívan állok hozzá, de mások képesek voltak a két szép szemembe hazudni, becsapni, átverni, meghazudtolni amint nem volt rám szükségük. Nagyon naiv lehetsz, ha azt hiszed, hogy nincs olyan, aki nem dobná kukába vagy rakná mosógépbe a gyerekét. Az egy dolog, hogy te ezt tennéd, de mi van másokkal? Az ember a legkegyetlenebb faj a Földön. A tudósok szerint a homosapiens csak azért maradt fent, mert agresszív és nem riad vissza attól sem, hogy a saját fajtársát is megölje. Az állatvilágban nincs példa agresszivitásra.
Idézet
Sz.r az élet sz.r szülőkkel, rossz körülmények között? Az, tényleg az. De nem élni, meghalni az még sz.rabb.
Ezt szerintem gondold át, mielőtt leírod vagy kimondod. Talán pár hete találkoztam a belgyógyászaton egy olyan haldokló (vastagbélrákos végstádiumú) beteggel, aki szó szerint könyörgött nekem az eutanázia miatt. Fájdalmai voltak, ötször felnyitották, mozogni, enni, inni nem tudott egyedül, s könyörgött nekem, hogy had mehessen el. Nem tudom elmondani neked, hogy milyen érzés volt látni és hallani mindezt. Persze, ennek nem sok köze van az abortált zigótákhoz, csak szimplán ábrázolni akartam neked, hogy valamikor jobb a halál, mint az élet. Ha láttál volna igazán rossz körülmények között élő gyermeket igazi sz*r szülők mellett, akkor nem ezt mondanád, az a helyzet. Adj hálát az Istennek, hogy a szüleid nem egy mihaszna görcsnek tartanak, akit meg kellett szülni. Sokan nem ilyen szerencsések...
Idézet
A dolog nem csak fekete-fehér. Ha megszületik az a gyerek, nem feltétlenül következik be az a sok brutális dolog. Vagyis a szülésnek nem egyenes következménye ez a sok szörnyűség, tehát nem az abortusz a megoldás.
Nem mindig következik be, de tíz esetből kilencnél a nem akart babánál a végkimenetel nem pozitív. Ha valaki nem akar gyermeket és nincs is rá felkészülve, akkor nagy az esély arra, hogy a gyerekre nem figyel, éhezteti, nem adja meg neki a kellő törődést és mindemellett a hígéniára sem ügyel. Ez az érv harmatgyenge volt.
Idézet
Nagyon helyes, hogy csak úgy nem adnak oda valakinek gyereket! Legyen meg a papír, a kereset már kicsit szomorúbb, hogy nagyon szigorúan veszik. Egyébként 200 ezret azért a nagy százalék megkeres.
Ohh, tényleg elég naiv vagy, és úgy látszik nem vagy tisztában azzal, hogy mi folyik Magyarországon. Párom havonta 50-60 ezret keres és gürizik napi 8-12 órát, attól függ, hogy mennyi ideig tartják bent. Az orvosok, politikusok, jogászok és az egyéb nagymenő emberkék biztos megkeresik a havi kétszáz rongyot, de el kell keserítselek, manapság a havi 80-90 ezres fizetés is nagy szó. Ha tudsz ilyen jól fizető állást akkor szólj, mert nagyon kéne a pénz az én családomnak is. Páromnak nagyon alulfizetett munkája van, édesapám meg munkanélküli, mert képtelen állást találni magának. Magyarország lakosságának több mint 50%-a munkanélküli, míg a maradék dolgozgat valami kritikán aluli fizetésért. Hova adjak örökbe gyereket, ha még eltartani sem tudják az ilyen fizetési arányok mellett? Gondolkozz!
Idézet
Az a helyzet, hogy szerinted mi már megint nem tudunk semmit, veled ellentétben. Azt hiszem, bármennyire is fossuk mi a szót, az abortusz ellen levők, azzal azért csak tisztában vagyunk mi is, hogy nem csak bemegyek, aztán a gyerekkel meg kijövök. Miért kell mindig hülyének nézni? Mindegy, te dolgod, csak kérdezem.
Én nem néztem hülyének senkit sem, de, ha annak fogok bárkit is, akkor biztos lehetsz abban, hogy jelezni fogom.

Nagyon úgy éreztem, hogy azt hiszitek, hogy bemegy az ember kér egy csecsemőt és csácsumi, de biztos én tévedtem...
Idézet
Árvaházban felnőni még mindig emberibb, mint megöltnek/halottnak/meg sem születtnek lenni.
Újabb szószátyárság. Csak úgy kíváncsiságból kérdem: Jártál te Magyarországon árvaházba? Gondolom nem igazán. Én sajnos nem tudtam eljutni, mert későn informált róla a csecsemős tanárnő és hely már nem volt a jótékonykodó diákok között (max tízen mehettünk az osztályból és 34-en vagyunk), ám fényképek tucatjait láttam. Nem akartál volna te ott felnőni. Vagy tíz kép készült egy kislányról, amikor az egyik osztálytársnőm adott neki egy kis plüsskutyát ajándékba. Sírt - képzeld el, hogy mennyi ajándékot, mennyi szeretetet kaphat meg az árvaházban az a gyermek, aki úgy viselkedett egy plüsskutya miatt, mintha a világ legdrágább ajándékát kapta volna meg. Szóval érdemes elgondolkodni, és, hogy a te szavaiddal éljek, nem minden fekete-fehér. A világ közel sem olyan jó és király, mint amilyennek látod. Te magad is azon gyermekek közé tartozol, akiknek az ég világon soha semmiben sem kellett hiányt szenvednie. Mindig volt étel az asztalon, mindig volt egy szerető családod és fedél a fejed felett. Úgy gondolom, hogyha az időd engedi és van kedved némi jótékonykodáshoz, akkor keress fel egy árvaházat! Egyrészről, ha szereted a gyerekeket, talán még erre a pályára is fog vinni, másrészről pedig rá fogsz döbbenni, hogy a hozzászólásodban leírt dolgok maga a tömény butaság, egy idealizált világ képe, ami egyáltalán nem így néz ki a valóságban. Eldorádóban lehet, hogy ilyen egy árvaház és ilyen egy társadalom, de nem ezen a bolygón, pláne nem Magyarországon. A figyelmedet pedig fel szeretném hívni arra, hogy a zigóta szakmegnevezése annak a sejtnek, amit a spermium megtermékenyített. A terhesség 12.-dik hetéig a zigóta fejlődik, osztódik, ám csak egy sejt. Neked is vannak sejtjeid amik folyamatosan elhalnak és folyamatosan újratermelődnek, tehát minden kétszáz nap elteltével az egész tested kicserélődik. A megtermékenyített petesejt, amit abortálás útján kiszednek ugyanaz a sejt, ami például menstruáció következtében kilökődik a szervezetedből minden hónapban annyi különbséggel, hogy meg lett termékenyítve. 12.-ik hét után nevezzük a méhben növekvőt magzatnak. Ezek után elkezdenek kifejlődni a végtagok és a szervek, így, ahogyan Chalotte Benning is írta, csak akkor végeznek abortuszt, ha a magzat beteg. 12.-dik hét előtt az a sejt csak szimplán egy sejt, tehát nem gyilkosság. Képzeld el úgy, mint egy virágot! Ha elülteted a magot, akkor kinő a virág, ám a mag magában még nem virág, de majd az lesz belőle. Esetünkben a virágmag a megtermékenyített petesejt (amit kiszednek) és a megszületendő kisbaba a virág. Érted, hogy mit szeretnék mondani?