Starity

Kate Hudson az abortuszt reklámozza

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 21. 22:44 #21
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Mekkora genyóság valaki nevét/képét úgy felhasználni, hogy nem is tud róla az illető. Hát még egy ilyen kétes dologhoz.
2013. augusztus 21. 22:45 #22
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Sunny4 @ 2013.08.21. 22:20)
Ja de azé' arra már nem volt eszük hogy védekezzenek... Szerencsétlen magzat tehet arról, hogy létre jött igaz?

Volt szerencsém látni császármetszés által egy kisbaba születését, és mivel nem láttam még szülőszobai ellátást, ezért ott maradtam. Beengedték a leendő apukát is, aki jóval több volt, mint ötven, s elmesélte nekünk, hogy a baba fogamzásgátló tabletta szedése mellett fogant meg. Ilyen foghíjas manapság a szexuális felvilágosítás, hogy nem tudjátok, hogy nincsen 100%-os védekezési módszer? unsure.gif Sajnos mindenhol ott van azaz inci-finci 1%, hogy becsúszik a baba. Senki sem mondta azt, hogy az a bizonyos magzat, de inkább zigóta tehet arról, hogy egyáltalán létrejött. Ha valaki szedte a hormonális fogamzásgátlót, vagy más egyéb védekezési módszert választott, és mégis összejött, arról megint csak nem az egyén tehet szerintem.

Én személy szerint egyetértek Lizaniával, hogyha nem kell, akkor igen is vessenek véget a dolognak. Csak azért mondjátok, hogy egyenlő a gyilkossággal, mert még nem láttatok igazán sz*r szülőket egy rakáson... hát én láttam. Milyen élete van annak a gyereknek, akivel nem foglalkoznak, le sem sz*rják, nem szeretik, nem nevelik, éheztetik, nem fürdetik normálisan stb.? El kell keserítselek titeket, de vannak ilyenek még szerény országunkban is, s nem egyedi eset az, hogy a kedves anyuka a gyermeket a klinikára koszosan, büdösen és tetvesen vitte be, mert megbetegedett, amin nem is csodálkozom. Kell ilyen élet bárkinek is? Inkább akkor vetesse el és nem szenvedteti azt a szerencsétlen gyermeket, ha nem akarja a háta közepére sem. Ha most jelen pillanatban teherbe esnék, akkor nem tudom, hogy mit tennék, de valószínűleg az abortusz mellett döntenék, és csak egy picit mindenki játsszon el a gondolattal! Annak a gyermeknek anya, apa, családi légkör kell és megfelelő anyagi háttér. Nekem speciel nincs önálló keresetem, terhesen be sem fejezhetném a sulit, párom havi 60 000-res fizetéséből nem tudnánk felnevelni a babát. Itthon meg épphogy ki tudjuk fizetni a rezsit és a kaját. Abszolút érthető az, ha egy fiatal anya napjainkban úgy dönt, hogy meg akar válni tőle. Egy gyermek egy életre felelősség, nem pedig valami holmi játékszer, mint sok ostoba embernek manapság. Persze, ezen el lehetne évekig vitatkozni, hogy most gyilkosság vagy nem, bár felesleges lenne, mert mindenkinek van egy bizonyos álláspontja. Tény, ha belegondolsz abból a zigótából fejlődik ki a gyermeked, de a beágyazódás idején csak egy szimpla megtermékenyített petesejt. Nincsenek végtagjai, nincs agya, nincs szíve, nincsenek szervei - szóval nincs semmije sem. Szóval, ha így nézzük a dolgokat, akkor a 72 órás eseményutáni tabletta is gyilkosság, mert az meg rögtön kilöki a megtermékenyített petesejtet. Azt tartom gyilkosságnak már, amikor egy 12 hétnél idősebb magzatot vetetnek el, de előtte emberek az nem más, mint csak egy zigóta, amiből később lesz magzat.
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Pöttömke
2013. augusztus 21. 22:46 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lizania @ 2013.08.21. 22:16)
Sosem szerettem az ilyen név és képfelhasználós cuccokat...De ez legalább viszonylag jó ügyért van. Őszintén szólva nem értem azt aki elítéli az abortuszt. Inkább szüljék meg azt a gyereket akit a háta közepére se kívánnak és legyen pokoli élete annak a szegény embernek, minthogy csírájában elfojtsák a bajt?

Jó ügyért?? ohmy.gif
Előtte kéne gondolkozni,mielőtt megtörténne!
Vagy inkább leginkább 10-en x évesenknél,egyáltalán nem kéne csinálniuk és nem lenne semmi baj!-.-
De gondoljatok bele!Egy ember életét veszitek el!
2013. augusztus 21. 22:55 #24
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Még szerencséje. Már hirtelen megijedtem, hogy egy ilyen undorító dologhoz adja az arcát!
2013. augusztus 21. 22:55 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.08.21. 22:45)
Volt szerencsém látni császármetszés által egy kisbaba születését, és mivel nem láttam még szülőszobai ellátást, ezért ott maradtam. Beengedték a leendő apukát is, aki jóval több volt, mint ötven, s elmesélte nekünk, hogy a baba fogamzásgátló tabletta szedése mellett fogant meg. Ilyen foghíjas manapság a szexuális felvilágosítás, hogy nem tudjátok, hogy nincsen 100%-os védekezési módszer? unsure.gif Sajnos mindenhol ott van azaz inci-finci 1%, hogy becsúszik a baba. Senki sem mondta azt, hogy az a bizonyos magzat, de inkább zigóta tehet arról, hogy egyáltalán létrejött. Ha valaki szedte a hormonális fogamzásgátlót, vagy más egyéb védekezési módszert választott, és mégis összejött, arról megint csak nem az egyén tehet szerintem.
Én személy szerint egyetértek Lizaniával, hogyha nem kell, akkor igen is vessenek véget a dolognak. Csak azért mondjátok, hogy egyenlő a gyilkossággal, mert még nem láttatok igazán sz*r szülőket egy rakáson... hát én láttam. Milyen élete van annak a gyereknek, akivel nem foglalkoznak, le sem sz*rják, nem szeretik, nem nevelik, éheztetik, nem fürdetik normálisan stb.? El kell keserítselek titeket, de vannak ilyenek még szerény országunkban is, s nem egyedi eset az, hogy a kedves anyuka a gyermeket a klinikára koszosan, büdösen és tetvesen vitte be, mert megbetegedett, amin nem is csodálkozom. Kell ilyen élet bárkinek is? Inkább akkor vetesse el és nem szenvedteti azt a szerencsétlen gyermeket, ha nem akarja a háta közepére sem. Ha most jelen pillanatban teherbe esnék, akkor nem tudom, hogy mit tennék, de valószínűleg az abortusz mellett döntenék, és csak egy picit mindenki játsszon el a gondolattal! Annak a gyermeknek anya, apa, családi légkör kell és megfelelő anyagi háttér. Nekem speciel nincs önálló keresetem, terhesen be sem fejezhetném a sulit, párom havi 60 000-res fizetéséből nem tudnánk felnevelni a babát. Itthon meg épphogy ki tudjuk fizetni a rezsit és a kaját. Abszolút érthető az, ha egy fiatal anya napjainkban úgy dönt, hogy meg akar válni tőle. Egy gyermek egy életre felelősség, nem pedig valami holmi játékszer, mint sok ostoba embernek manapság. Persze, ezen el lehetne évekig vitatkozni, hogy most gyilkosság vagy nem, bár felesleges lenne, mert mindenkinek van egy bizonyos álláspontja. Tény, ha belegondolsz abból a zigótából fejlődik ki a gyermeked, de a beágyazódás idején csak egy szimpla megtermékenyített petesejt. Nincsenek végtagjai, nincs agya, nincs szíve, nincsenek szervei - szóval nincs semmije sem. Szóval, ha így nézzük a dolgokat, akkor a 72 órás eseményutáni tabletta is gyilkosság, mert az meg rögtön kilöki a megtermékenyített petesejtet. Azt tartom gyilkosságnak már, amikor egy 12 hétnél idősebb magzatot vetetnek el, de előtte emberek az nem más, mint csak egy zigóta, amiből később lesz magzat.

Sok igazság van abban amit írtál, nem is csalódtam benned Beyla mindig jól összefoglalod a véleményed. De vannak olyan emberek is, akik már akkor kikapartatják szerencsétlen gyereket, mikor már megvannak a végtagjai is meg minden, és kiderül hogy fogyatékos lesz. Nekem volt már fogyatékos barátom, és nagyon imádtam őt mert nagyon jófej volt és az embert láttam benne, nem pedig a rendellenességeit! Mindig kiállt magáért, és kiérdemelte hogy ugyanolyan gyerek ként bánjanak vele mint bárkimással.Egy teljes értékü életvidám ember volt és egy idő után észre sem vettük, hogy ő más! Most akkor egy fogyatékos embernek ne legyen joga élni? Nem csak azok az emberek fordulnak az abortuszhoz, akiknek rossz az anyagi helyzetük. Van akik, bármit meg tudnának adni a gyermeküknek. Csak éppen fiatal akar maradni örökre és bulizni akar és felelősség nélkül közösülni! Szóval nem minden fekete és fehér...
2013. augusztus 21. 22:56 #26
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
Idézet (Pinkprincess98 @ 2013.08.21. 22:46)
Jó ügyért?? ohmy.gif 
Előtte kéne gondolkozni,mielőtt megtörténne!
Vagy inkább leginkább 10-en x évesenknél,egyáltalán nem kéne csinálniuk és nem lenne semmi baj!-.-
De gondoljatok bele!Egy ember életét veszitek el!

Egyet értek! Én is undorító dolognak tartom, hogy egy teljesen ártatlan embert kaparnak ki és ölnek meg, akinek az anyja, apja akkora fa*z, hogy nem védekezik. Nekik nem számít, ők vígan éldegélnek tovább...
2013. augusztus 21. 23:04 #27
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Meg kéne triplázni az abortuszok árát. Ha valakinek nem kell az a gyerek, szülje meg és adja örökbe. A kisbabákra ugranak az örökbefogadók. Aki az abortusz mellett van, gondolja el, hogy ő örült volna-e ha a szülei anno elvetetik, mert mondjuk épp szegények voltak, vagy épp túl fiatalok.
2013. augusztus 21. 23:07 #28
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Éreztem, hogy megtéveszt a cím, Kate soha nem adná ilyenhez az arcát, de alapvetően egy épeszű híresség sem!
1 felhasználónak tetszik: Kelsey
2013. augusztus 21. 23:12 #29
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Sunny4 @ 2013.08.21. 22:55)
Sok igazság van abban amit írtál, nem is csalódtam benned Beyla mindig jól összefoglalod a véleményed. De vannak olyan emberek is, akik már akkor kikapartatják szerencsétlen gyereket, mikor már megvannak a végtagjai is meg minden, és kiderül hogy fogyatékos lesz. Nekem volt már fogyatékos barátom, és nagyon imádtam őt mert nagyon jófej volt és az embert láttam benne, nem pedig a rendellenességeit! Mindig kiállt magáért, és kiérdemelte hogy ugyanolyan gyerek ként bánjanak vele mint bárkimással.Egy teljes értékü életvidám ember volt és egy idő után észre sem vettük, hogy ő más! Most akkor egy fogyatékos embernek ne legyen joga élni? Nem csak azok az emberek fordulnak az abortuszhoz, akiknek rossz az anyagi helyzetük. Van akik, bármit meg tudnának adni a gyermeküknek. Csak éppen fiatal akar maradni örökre és bulizni akar és felelősség nélkül közösülni! Szóval nem minden fekete és fehér...

Huhh, hát köszönöm szépen, aranyos vagy!smileeee.gif Mindenesetre én ebben sem értek veled teljesen egyet. Persze, ez mind felfogás kérdése, mert kerültem szóváltásba emiatt egy doktornővel is, hiszen a véleményünk ütközött. Ő azt állította, hogy inkább szüljön meg egy nő egy Down-kóros gyermeket, ha tudja, minthogy elvetesse, mert akkor nem ő dönt az életéről, hanem a természet. Én speckó kiakadtam, lehet, hogy látszott is rajtam. Persze, az ember szüljön meg egy olyan genetikai hibával rendelkező gyermeket, aki valószínűleg világ életében rá lesz utalva valakire, s esélye sem lesz arra, hogy teljes életet élhessen. Mi lesz vele akkor, ha a szülők meghalnak, nincs elég pénze, de önmagát ellátni nem tudja? Szomorú és fájdalmas, de ilyenkor egy gyermeknek jobb is, ha nem születik meg, mert ez nem élet. Szenvedne, rosszul érezné magát, komplexusai lennének másokkal szemben mondván, hogy miért ő és miért nem más. Ha belegondolsz egy fogyatékosnak fel kell dolgoznia azt, hogy ő fogyatékos. Kevesebbnek és rosszabbnak érzi magát. Hiába szeretik, hiába babusgatják, benne van az, hogy ő egy genetikai hiba, ám a te esetedből kiindulva kivételek mindig vannak. Joguk van élni, persze, de ahhoz, hogy valaki egy ilyen gyermeket felneveljen, ahhoz megint csak nem kevés pénz, segítség és támogatás kell. Hogy ki és hogyan esett teherbe - beszívva totál részegen egy diszkóba valami ismeretlentől -, hát... azokra mondani sem tudok semmit. Inkább az ilyen némber vetesse el a gyereket, mert az ilyenek csak az idő folyamán lassan megölik a gyermeküket. Sajnos ismerek egy ilyen hölgyeményt, akire az anyja szólt rá este, hogy etesse meg a babáját, mert aznap még nem adott neki enni. Szoptatni nem volt hajlandó, most meg lazán otthon hagyja a négy éves gyerekét és közel a negyvenhez diszkózni jár a nagy barátnőivel. Ilyen ember kezébe akarsz te gyereket adni? Hidd el, rosszabbul jár az szerencsétlen gyermek.
2013. augusztus 21. 23:20 #30
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Kelsey @ 2013.08.21. 23:04)
Meg kéne triplázni az abortuszok árát. Ha valakinek nem kell az a gyerek, szülje meg és adja örökbe. A kisbabákra ugranak az örökbefogadók. Aki az abortusz mellett van, gondolja el, hogy ő örült volna-e ha a szülei anno elvetetik, mert mondjuk épp szegények voltak, vagy épp túl fiatalok.

Ha megtripláznák az árát, akkor még több WC-n lehúzott, mosógépbe, mikróba, kandallóba és egyéb helyre tett gyermek lenne. Ne haragudjatok meg, de bitófára küldeném azt a némbert, aki képes ilyet tenni a gyermekével, mert nem ment el abortuszra. Ha az abortusz akkora gyilkosság, akkor az mi, amikor valaki lehúzza a klozetten a gyerekét vagy berakja a mosógépbe? Ez gyilkosság és emberkínzás, kérem szépen. Kiszedetni egy megtermékenyített petesejtet, ami még mindig nem magzat, hanem zigóta, még mindig emberibb, mint ezek a brutális megoldások. Az a helyzet, hogy Magyarországon is csak annak adnak babát, akik házastársi kapcsolatban élnek (vagyis van papírjuk arról, hogy férj és feleség), valamint megfelelő anyagi háttérrel tudnak szolgálni (havi 200-300 ezres fizetés). Őszintén, ki keres Magyarországon ennyit? Nem igazán vagytok tisztában az örökbefogadási törvényekkel, az a helyzet. Baromira nem úgy működik a dolog, hogy bemegyek a gyámhivatalba, és kérek egy csecsemőt. Árvaházba meg beadni a gyermeket megint csak nagyon emberi...
2013. augusztus 21. 23:21 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.08.21. 22:45)
Csak azért mondjátok, hogy egyenlő a gyilkossággal, mert még nem láttatok igazán sz*r szülőket egy rakáson... hát én láttam. Milyen élete van annak a gyereknek, akivel nem foglalkoznak, le sem sz*rják, nem szeretik, nem nevelik, éheztetik, nem fürdetik normálisan stb.? El kell keserítselek titeket, de vannak ilyenek még szerény országunkban is, s nem egyedi eset az, hogy a kedves anyuka a gyermeket a klinikára koszosan, büdösen és tetvesen vitte be, mert megbetegedett, amin nem is csodálkozom. Kell ilyen élet bárkinek is? Inkább akkor vetesse el és nem szenvedteti azt a szerencsétlen gyermeket, ha nem akarja a háta közepére sem. Ha most jelen pillanatban teherbe esnék, akkor nem tudom, hogy mit tennék, de valószínűleg az abortusz mellett döntenék, és csak egy picit mindenki játsszon el a gondolattal! Annak a gyermeknek anya, apa, családi légkör kell és megfelelő anyagi háttér. Nekem speciel nincs önálló keresetem, terhesen be sem fejezhetném a sulit, párom havi 60 000-res fizetéséből nem tudnánk felnevelni a babát. Itthon meg épphogy ki tudjuk fizetni a rezsit és a kaját. Abszolút érthető az, ha egy fiatal anya napjainkban úgy dönt, hogy meg akar válni tőle. Egy gyermek egy életre felelősség, nem pedig valami holmi játékszer, mint sok ostoba embernek manapság. Persze, ezen el lehetne évekig vitatkozni, hogy most gyilkosság vagy nem, bár felesleges lenne, mert mindenkinek van egy bizonyos álláspontja. Tény, ha belegondolsz abból a zigótából fejlődik ki a gyermeked, de a beágyazódás idején csak egy szimpla megtermékenyített petesejt. Nincsenek végtagjai, nincs agya, nincs szíve, nincsenek szervei - szóval nincs semmije sem. Szóval, ha így nézzük a dolgokat, akkor a 72 órás eseményutáni tabletta is gyilkosság, mert az meg rögtön kilöki a megtermékenyített petesejtet. Azt tartom gyilkosságnak már, amikor egy 12 hétnél idősebb magzatot vetetnek el, de előtte emberek az nem más, mint csak egy zigóta, amiből később lesz magzat.

meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. augusztus 21. 23:58 #32
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
Lehet hogy rossz ember vagyok, de az abortusz szerintem nem minden esetben rossz megoldás! Hiszen gondoljatok bele...az a kis embrió még nem érez semmit, tehát ha meghal sem szenved. Viszont ha az anya megszüli kitudja milyen körülmények között kell majd élnie?! Oké, megoldás lehet az örökbeadás, de ha megszülsz egy babát már nem olyan könnyű odaadni valaki másnak!
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
2013. augusztus 22. 00:44 #33
Sz.Eszty
Sz.Eszty
visszatérő vendég

StátuszInkább tedd meg, mint halaszd el! ;)
Hozzászólás: 155
Csatolások: 0
Azonosító: 201943
ez undorító, hogy egy ilyen dologgal kapcsolatban mosolyog, és hogy.. reklámozza?!
2013. augusztus 22. 01:25 #34
kismano2
kismano2
otaku

Státusztoo much anime, not enough time :c ♥
Hozzászólás: 2054
Csatolások: 396
Azonosító: 156859
Idézet (zsanata @ 2013.08.21. 23:58)
Lehet hogy rossz ember vagyok, de az abortusz szerintem nem minden esetben rossz megoldás! Hiszen gondoljatok bele...az a kis embrió még nem érez semmit, tehát ha meghal sem szenved. Viszont ha az anya megszüli kitudja milyen körülmények között kell majd élnie?! Oké, megoldás lehet az örökbeadás, de ha megszülsz egy babát már nem olyan könnyű odaadni valaki másnak!

Nem vagy rossz ember, ez is egy szempont.smileeee.gif

Mondjuk szerintem elég meredek abortuszt reklámozni, hiszen ahogy a cikkben is meg van írva "csalogatja" a pácienseket.Ez pedig nem minden esetben azt jelenti, hogy rossz körülmények között nő fel majd a baba.Nekem a cikk alapján ez úgy jött le, hogy olyan "anyukákat" invitál abortuszra, akiket nem igazán érdekel a gyermekük sorsa, és akár lehetne nekik jó életük. Nem tudom mennyire lehetett érteni.

Egyébként meg borzasztó pofátlanság engedély nélkül reklámoztatni Kate-et. Nem tudom mit gondolt a tulajdonos...
2013. augusztus 22. 01:45 #35
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA legcsodásabb virágok árnyékban nőnek.
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
Én abortusz ellenes vagyok, nem tudnám megtenni. A gyerekemért majd bármire hajlandó leszek. Így gondolom és ez nem fog változni. Számomra akkor is gyilkosság akármilyen fejlett is. Mások helyett nem dönthetek. Akikben nincs meg az anyai ösztön, azokon nem lehet segíteni. Foghatják a körülményekre is az abortuszt, de nekem még a szegénység se mentség rá. Egyszerűen nem szeretik és kész, mert ha szeretnék a babát, akkor küzdenének érte.
2013. augusztus 22. 06:03 #36
LoVe nyuszii
LoVe nyuszii

StátuszJobb teljes erőből harcolva meghalni, mint térden állva, megalázottan élni az él
Hozzászólás: 580
Azonosító: 193238
ez annyira aranyos
2013. augusztus 22. 06:33 #37
Reija
Reija
S๓๐๐ηSτץℓε ツ

StátuszValar Morghulis
Hozzászólás: 1526
Csatolások: 31
Azonosító: 201759
Szörnyű, hogy erre használják Kate nevét, reklámozni meg tényleg felháborító.
Viszont a teljes abortusz ellenesség is csak szűklátókörüség. Amíg nem volt valaki olyan élethelyzetben amikor el kellett ezen gondolkodnia semmiképp nem írhatja le hogy biztosan nem tenné. Belegondolni mit érezhet az a nő akit megerőszakoltak és így lesz gyereke...Egy beteg gyerek szenvedését nézni aki sosem élhet teljes életet...Tudni, hogy nem kerül étel az asztalra, fázni fog télen, nélkülöznie kell...Szerintem vannak helyzetek amikor igenis az abortusz a leghumánusabb megoldás.
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
2013. augusztus 22. 07:06 #38
- törölt felhasználó -    
Uristen ez borzaszto biggrin.gif
2013. augusztus 22. 07:38 #39
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Nem normálissak az emberek.
2013. augusztus 22. 07:46 #40
- törölt felhasználó -    
Borzasztó, hogy egy ilyen kampányhoz használják fel a nevét! Amúgy sem helyes, ha a valaki tudta nélkül használják a nevét, főleg nem egy ilyen kampányhoz!
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok