A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt sztárja abortuszkuponokkal csalogatja a nőket egy orlandói klinikába.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kate Hudson az abortuszt reklámozza
2013. augusztus 21. 21:29
2013. augusztus 21. 21:34
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én ezért perelnék. :/ :/ :/ :/ :/
2013. augusztus 21. 21:46
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem szeretem Kate-et, de nagyon megérteném, ha perelne. Pont olyan helyek az ilyen klinikák, amik reklám nélkül is ismertek. Egyik ismerősöm is volt, harminchat ezer forintot kellett fizetni. Az akkori párjával felezték a költségeket. Olyan módon beszélt az abortált babáról, hogy azóta nem is tartom vele a kapcsolatot. Két esetben értem meg: ha erőszakból születne a kicsi és ha vizsgálatokon kiderülne, hogy beteg. Megeshet, hogy valaki alkalmatlan az anyaságra, de még mindig örökbe adhatja.
2013. augusztus 21. 21:47
Micsoda szemetek. Egyébként is, hogy lehet az aburtuszt reklámozni?? És mi a franc az az abortuszkupon?? Ez undorító. Aki csinál abortuszt azt meg tudnám fujtani. De haragszok az ilyenekre. Az egyik legundorítóbb dolognak tartom. Kate helyében rögtön perelnék.
2013. augusztus 21. 21:53
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Egyetértek NinaScene-el!
2013. augusztus 21. 22:11
ez..GUSZTUSTALAN! " Fiatal nők mosolyognak abortuszkuponokkal " K*RVA NAGY MOSOLYOGNI VALÓ VAN AZON HOGY MEG FOGJÁK ÖLNI A GYEREKÜKET!
2013. augusztus 21. 22:16
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Sosem szerettem az ilyen név és képfelhasználós cuccokat...De ez legalább viszonylag jó ügyért van. Őszintén szólva nem értem azt aki elítéli az abortuszt. Inkább szüljék meg azt a gyereket akit a háta közepére se kívánnak és legyen pokoli élete annak a szegény embernek, minthogy csírájában elfojtsák a bajt?
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. augusztus 21. 22:19
Nálam az abortusz egyenlő egy gyilkossággal. Embertelenség. És ezzel nem vagyok egyedül. Csak tudnám minek kell ezt reklámozni...(?)
2013. augusztus 21. 22:20
Idézet (Lizania @ 2013.08.21. 22:16)
Sosem szerettem az ilyen név és képfelhasználós cuccokat...De ez legalább viszonylag jó ügyért van. Őszintén szólva nem értem azt aki elítéli az abortuszt. Inkább szüljék meg azt a gyereket akit a háta közepére se kívánnak és legyen pokoli élete annak a szegény embernek, minthogy csírájában elfojtsák a bajt?
Ja de azé' arra már nem volt eszük hogy védekezzenek... Szerencsétlen magzat tehet arról, hogy létre jött igaz?
2013. augusztus 21. 22:32
|
|
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline
|
tényleg felháborító, hogy valaki ilyen felszínesen mosolyog és reklámozza azt, amit be kéne tiltani! mindegy, hány évesen következik be az, h terhes leszel, mindegy, milyen körülmények között élsz, egy kisbaba áldás, egy gyermek nem érdemel ilyet.. undorító, amit a mai világban művelnek!
2013. augusztus 21. 22:41
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én itt már semmin sem csodálkozom. A világon,az eberek lassan megőrülnek tisztelet a kivételeknek!
De most komolyan normális,az ilyen,aki ilyent kitalál? szerintem nem!
De most komolyan normális,az ilyen,aki ilyent kitalál? szerintem nem!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.