Dalra fakadt Cara Delevingne
2013. augusztus 21. 21:35
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
A felső képen már nem is annyira csúnya...szebb a szemöldöke. És kicsit hasonlít Palvinra.
2013. augusztus 21. 21:37
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Ezt egy szóval kifejtem: BORZALMAS.
2013. augusztus 21. 21:41
|
|
Julinalinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 178748 offline
|
egész jó a dal, de tényleg amit Cara csinál, azt bárki megtudná csinálni de azért egész jó a hangja, csak a pasi elnyomja:/ Maradjon inkább a modellkedésnél:)
2013. augusztus 21. 21:48
A dal nem igazán tetszik, de Cara hangja nem rossz.
2013. augusztus 21. 22:00
|
|
hinatasan1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.19. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 209736 offline
|
Szerintem jó hangja van
2013. augusztus 21. 22:05
|
|
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline
|
Alig lehet hallani a hangját ebben a dalban, a srác eléggé elnyomja. De az alapján, amit hallok belőle, pozitívan csalódtam. Nem mondanám, hogy valami hű de jó hangja van, de azért nem is olyan rossz. Bár véleményem szerint, inkább maradjon a modellkedésnél.
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2013. augusztus 21. 22:10
Tetszik a dal, de azért Cara nem adott hozzá annyira sokat.
2013. augusztus 21. 23:09
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ebből a dalból aztán nem lehet megállapítani, hogy milyen hangja van! Az úúú-zás jól megy neki, de ahhoz nem kell tehetség. Abból amit próbáltam kihallani, az jött le, hogy inkább mezzoszoprán hangfaj megy neki, a szopránt ne igazán erőltesse mert nem voltak túl tiszták. De, hogy 100%ig megbizonyosodjak, egy szólót kéne hallanom. A hallottak alapján viszont átlagos hangszíne van, maradjon a modellkedésnél! Ez a dal viszont katasztrófa, a srác hangja rettenetesen irritáló, nem is tudtam, melyik ablakot törjem be, hogy ne halljam ezt a förtelmet.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.