Liam Payne durván beszólt a rajongóinak
2013. augusztus 21. 20:49
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nem mondom, hogy mikor azt olvasom, hogy xy összeházasodott, egy párt alkot (közülük a pasi a kedvencem) nem húzom el egy másodpercre a számat. De aztán mindig eszembe jut, hogy nem egy tündérmesében élünk, és hogy nincs nagy valószínűsége a fan&sztár kapcsolatnak (kivételek persze mindig vannak). Együtt kéne örülni az adott kedvenccel, hogy olyannal van, aki őt boldoggá teszi, és nem sértéseket vágni a lány fejéhez, meg a halálba küldeni, mert ez beteges. Meg tudom érteni Liam-et, sajnálatos, hogy a sztárság azzal jár, hogy fenyegetik a szerettedet.
2013. augusztus 21. 20:50
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Teljes mértékben igaza van Liam-nek. Én sem bírnám már ezt a helyében. Én imádom Liam-et és örülök, hogy boldog vele. Szerintem nem csak kihasználja, utána úgyis neki lenne rosszabb. Ha ismernénk és ilyen lenne, akkor oké, hogy azt mondják, de így nem. A legtöbben ráadásul azért ellenzik ezt a kapcsolatot, mert remélik, hogy újra összejön Dani-vel. Szerintem döntse el Liam, hogy mit szeretne......
2013. augusztus 21. 20:52
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Nem szeretem, hogy mindenkit egy kaptafa alá vesznek! Nem minden rajongó olyan, amilyen! Vannak normálisak is, ugyan kevesen, de vannak! Élő példa vagyok rá, azt hiszem!
És bár igaz, hogy nekem még ahhoz idő kell, hogy elfogadjam Liam új barátnőjét, nem utálkozom. Nyilvánosan, pedig végképp nem, mert ezzel csak Liamet bántom - na, meg Sophia-t -, és nem szeretném, ha a fandom ennél lentebbre süllyedne. Ugyan vannak olyan dolgok, amikor nagyon, de nagyon büszke vagyok arra, hogy ehhez a rajongócsoporthoz tartozom, de ilyenkor... ilyenkor én szégyellem el magam helyettük is!
Már most elmondom, hogy nekem egyáltalán nem szimpatikus a lány, de idő kell ahhoz, hogy el tudjam Liam mellett fogadni. Én még személy szerint ott tartok, hogy az előző kapcsolata - híresebbek nevén, a Payzer - nincs többé. Pedig igazán szerettem őket együtt látni Danielle-vel.!
Azok pedig, akik ilyen ocsmány dolgokat írogatnak Liamnek, és Sophia-nak, gondolkodjanak el egy kicsit. Vajon ez milyen lehet nekik? Milyen lehet tényleg azt olvasnia, hogy csak ezt akarja tőle a lány?
Mindegy is... akinek nem inge, nem veszi magára, úgy, ahogy én teszem Liam tweetjével. Elolvastam, és valóban kiírta ezt, de figyelmen kívül hagyom, mivel nem tartozom az utálkozók közé!
És bár igaz, hogy nekem még ahhoz idő kell, hogy elfogadjam Liam új barátnőjét, nem utálkozom. Nyilvánosan, pedig végképp nem, mert ezzel csak Liamet bántom - na, meg Sophia-t -, és nem szeretném, ha a fandom ennél lentebbre süllyedne. Ugyan vannak olyan dolgok, amikor nagyon, de nagyon büszke vagyok arra, hogy ehhez a rajongócsoporthoz tartozom, de ilyenkor... ilyenkor én szégyellem el magam helyettük is!
Már most elmondom, hogy nekem egyáltalán nem szimpatikus a lány, de idő kell ahhoz, hogy el tudjam Liam mellett fogadni. Én még személy szerint ott tartok, hogy az előző kapcsolata - híresebbek nevén, a Payzer - nincs többé. Pedig igazán szerettem őket együtt látni Danielle-vel.!
Azok pedig, akik ilyen ocsmány dolgokat írogatnak Liamnek, és Sophia-nak, gondolkodjanak el egy kicsit. Vajon ez milyen lehet nekik? Milyen lehet tényleg azt olvasnia, hogy csak ezt akarja tőle a lány?
Mindegy is... akinek nem inge, nem veszi magára, úgy, ahogy én teszem Liam tweetjével. Elolvastam, és valóban kiírta ezt, de figyelmen kívül hagyom, mivel nem tartozom az utálkozók közé!
2013. augusztus 21. 20:55
Szeretem Liamat és csak azt szeretném ha boldog lenne de azt olvastam h Liam 2-szer is szeretett volna összejönni vele régebben most meg hirtelen szóval igen a vagyonát szeretné meg amugy sem szimpi
Nekem sem szimpatikus Sophie de ez túlzás amit egyesek csinálnak...a lényeg hogy Liam boldog!
sajnálom Liam-et és a lányt is! Sok rajongó újra Payzert akar, és nem fogják fel, hogy ez nem az ő életük...ezzel csak fájdalmat okoznak Liam-nek...bele se gondolnak.
2013. augusztus 21. 20:57
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Borzalmas érzés lehet. Oké, hogy a rajongók rosszul érzik magukat ha a kedvencüknek van valakije, mert így még elérhetetlennek tűnnek. ez oké. na de azért lehetne bennük valamennyi TISZTELET az felé a sztár felé, és nem kívánják a halálát annak a személynek, aki a "szerelmüknek" sokat jelent.
Nem lennék a lány helyében :/ na meg Liam helyében sem. Főleg ismerve a 1D rajongótábort...
Nem lennék a lány helyében :/ na meg Liam helyében sem. Főleg ismerve a 1D rajongótábort...
2013. augusztus 21. 20:57
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Annyi ostoba ember van ezen a világon. Miért kell bántani Liam szívét? Ha Sophia tényleg lenyúlja majd a vagyonát, akkor az Liam problémája lesz. Addig amíg nem tesz semmi rosszat ellenne, és Liam így boldog, akkor szerintem békén kéne hagyni őket. Nekem sem szimpatikus a csaj, de még sem szólom le, hogy csak a vagyonra hajt. Én inkább most sajnálom, mert biztos nem lehet neki kellemes, hogy ennyien utálják, holott nem is tett semmit. Liam-nek pedig jogos volt a kiakadása. Még így is szépen szólt a helyzetről. És akárhányszor új barátnőjük lesz a banda tagoknak, annyiszor végig kell játszaniuk ezt a harcot a rajongókkal. Kicsit már szánalmas ez.
2013. augusztus 21. 20:58
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Komolyan mondom, teljesen megértem Liam-et. Jó lenne, ha a sok kis ribanc végre megértené: nincs beleszólása Liam és Sophia kapcsolatába! Azt csinálnak, amit akarnak! Ha Sophia tényleg csak a hírnév miatt járna Liam-mel (amit amúgy tényleg nem hiszek), akkor sem kéne vele foglalkoznunk, mert semmi közünk hozzá. Az igazi Directionerek dolga az, hogy örüljön Liam-mel, ha boldog, és legyen vele szomorú is, ha valami baj van. Majd akkor kell szidni szegény Sophia-t, amikor kiderült, hogy tényleg csak kihasználta Liam-et!
Amúgy szerintem Payzer jobban összeillet, de én nagyon örülök a mostani kapcsolatnak is, remélem boldogok lesznek együtt! :')
Amúgy szerintem Payzer jobban összeillet, de én nagyon örülök a mostani kapcsolatnak is, remélem boldogok lesznek együtt! :')
2013. augusztus 21. 21:01
Ideje volt már ennek is, még elég finoman is fejezte ki magát. Azok a rajongók akik folyton ócsárolják a barátnőjét nem gondolnak bele hogy ez Liamnek is sz*rul esik..
2013. augusztus 21. 21:01
Liam rajongótáborának 99%-a? Király a maradék 1%-ba tartozni
Senkinek semmi köze ahhoz,hogy Liam kivel kavar. Nem kell mindenbe beleütni a fenenagy orrunkat
Érthető, hogy kiakadt a drága, bár igazán számolhatott volna a többség reakciójával.
2013. augusztus 21. 21:02
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Istenem mi közük hozzá kivel jár?? Hülye taknyosok...
2013. augusztus 21. 21:05
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Nemcsodálom, hogy kiakadt..
2013. augusztus 21. 21:06
Hát nem nagyon tudok erre mit mondani szerintem egy picit igaza van ... :/ De legalábbis en abba a maradék 1%-ba tartozom ... :/
2013. augusztus 21. 21:06
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Most mi a fenének avatkoznak bele az életébe ezek a tudatlan kislányok? Ha ő boldog vele, akkor legyen csak vele. Nekem se szimpi a csaj, de nem ítélkezem felette és nem igazán foglalkozom vele, ha ő szereti, akkor legyen vele. A sok kislány meg biztos csalódott, hogy Liam nem lehet az övéké, muhahahaha!
2013. augusztus 21. 21:07
Miért nem jó, hogy van barátnője? Ezt muszáj mindig eljátszani, akárhányszor barátnőjük lesz a directon fiúknak? Amúgy furcsa, hogy ezt írom de igaza van Liamnek.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: