Liam Payne durván beszólt a rajongóinak
2013. augusztus 21. 19:58
Nem tudom most mit rinyál a sok rajongó.. -.- Ha enyém nem lehet akkor senkié? Milyen logika ez? Meg most ha annyira nagy rajongó akkor meg fogadja el hogy kivel van és örüljön hogy boldog az illetővel.. Bár nem vagyok 1D fan de azért egyet értek Liam-mal..
2013. augusztus 21. 19:59
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Én is szeretem az 1D de engem egy cseppet sem érdekel hogy kivel randiznak a srácok...és Liamnek marhára igaza van!!!!!!!!!
2013. augusztus 21. 19:59
|
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline
|
Megértem Liam-ot xd :'D Tiszta szánalom amit ez a Sophia vagy kicsoda csinál xddd
2013. augusztus 21. 20:00
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Haha.
Liam-nek most nagyon igaza volt. Ez igen, végre megmondta! Nem is tudom, hogy hogyan bírta ki ezidáig, amikor Danivel (Danielle Peazer) járt már akkor is kapta/kapták a sok utálatos megjegyzést. De legalább most megmondta!
Nem értem, hogy egyesek mit képzelnek. Vakon kritizálják más barátnőjét/barátját, amikor semmi közük hozzá. Milyen rajongók ezek? Örülni kéne, nem? Szegény lányt már most sajnálom. Honnan tudják, hogy csak pénzt és hírnevet akar? Ugyan már. Liam se hülye. Régi ismerőse, barátja, eddig amúgy esélye se lett volna a csajnak, mivel csak májusban szakított az előző barátnőjével.
Azért a fiúknak se kéne lenyelni mindent, annyi akaratos rajongó van...
Nem értem, hogy egyesek mit képzelnek. Vakon kritizálják más barátnőjét/barátját, amikor semmi közük hozzá. Milyen rajongók ezek? Örülni kéne, nem? Szegény lányt már most sajnálom. Honnan tudják, hogy csak pénzt és hírnevet akar? Ugyan már. Liam se hülye. Régi ismerőse, barátja, eddig amúgy esélye se lett volna a csajnak, mivel csak májusban szakított az előző barátnőjével.
Azért a fiúknak se kéne lenyelni mindent, annyi akaratos rajongó van...
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
A Directionerek gyakran hülyék :'D (tapasztalat) ám most az egyszer egyetértek velük. Én sem bírom a csajt, aki eddig érdekes módon mindig visszautasította Liamet, most meg hirtelen helyes lett neki...
de amúgy meg nekem se szimpatikus annyira Sophia
2013. augusztus 21. 20:01
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Nekem édes mindegy,hogy kivel jár. A lényeg az,hogy boldog legyen!
2013. augusztus 21. 20:02
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Sajnálom, mert ugyan ez volt Danielle-el is. Nem igaz, hogy nem tudnak normálisak lenni az emberek. Oké lehet félteni a kedvencet meg nem szeretni azt akit ő választott, de ha boldog csak az a lényeg. Ha valakit nem kedvelsz miért nem tudod csak figyelmen kívül hagyni? Sokkal több energiát vesz el utálkozni és stb. Az emberek ezt miért nem fogják már fel?!
2013. augusztus 21. 20:03
Nem csoda, mert a jelek szerint a Directionerek sem normálisak egészen.
Néha el kell küldened egyes embereket a francba, hogy felfogjanak dolgokat.
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
igaza van, miért kell bántani azt a csajt? miért nem lehet együtt örülni vele ha ő a nagy kedvenced? Akkor nem az számít hogyha ő boldog? Uramatyám ezek a directionerek :/ szánalmas az egész amit ezek a fanok csinálnak (tisztelet a kivételeknek)
|
|
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline
|
Nem bírom Sophiát de Liam-nek igaza van. Perrie-vel is ez volt őt is megszerettük (többség) csak az az igazság, hogy Perrie előtt nem volt egy olyan csodálatos lány, mint Danielle. Idő kell nekünk Liam! Nem megy egyik pillanatról a másikra, hogy megszeressünk egy lányt aki már 21x kikosarazott. ://
2013. augusztus 21. 20:04
Végül is szegény lányt sajnálom, hogy konkrétan nem tett semmit, mégis kapja a gyűlölködést (talán ez durvább, mint ami Perrie-nél volt). De ilyenkor arra gondolok, hogy utóbbit is megszerette a fandom több, mint fele, Sophiát is biztos meg fogják. Nincs abban a lányban semmi ellenséges. Liam 'beszólása' kicsit meglepett, finomabban is kifejezhette volna, bár ha napok óta a barátnőjét becsmérelik... Hát..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: