Liam Payne durván beszólt a rajongóinak
2013. augusztus 27. 17:57
|
|
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline
|
Én megértem.Teljesen jól tette.Igaza van.Mert ne szóljon bele senki,hogy ő kit szeret.
2013. augusztus 27. 20:42
én sose szerettem az "vandireksönt" de most igazat kell adjak liamnak. végre kiállt magáér.nem hittem hogy ezt is megéljük. :PPP
2013. augusztus 28. 00:44
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Na ezért utálom én a rajongást. Én kifejezetten antifan vagyok, kicsit sem bírom egyik fiút sem. De a nagy bölcsességeken, amiket megosztotok a profiljaitokon, csak röhögni tudok! Pl.: "Epekedve mész fel a you-tube-ra" meg hogy "amikor felnősz, dolgozni mész, és az autó rádiójában meghallod a számukat, elszorul a szíved. Félreállsz a kocsival és elkezdesz könnyezni, és az eszedbe jut, hogy ez az öt fiú hogy változtatta meg az életed"
EZ SZÁNALMAS!!! Ez egy olyan lila köd, ami ott lebeg a szemetek előtt, ami elhomályosítja azt, hogy ezek nem igazi emberek. Mindegy, hogy van-e fizikai testük, ha egyszer nem emberien viselkednek. Csak a kamerák előtt ilyenek, a valóságban ők is emberek. Az ilyen ajnározó egyoldalas szövegekből csak annyira figyeltem fel, hogy "Küzdeni az idióta directionatorok ellen, akik semmiről sem tudnak semmit"
Na de itt már kiakadtam! A legjobb barátnőm directioner, de soha egy árva szava nem volt arra, hogy én nem szeretem a 1D-t. Akkor érdekelne, hogy az, aki írta ezt a sz@rt, honnan tudja, hogy én idióta vagyok, és nem tudok semmit. Szóval a directioner-eknek üzenem: Mi csak annyiban vagyunk mások, hogy nem az a kedvencünk, mint nektek. Nem állunk be abba a kollektív őrületbe, amibe ti, és nem érdekell minket, hogy milyen "cukker" a herri, meg a többi. Ha találtok más beszédtémát, mert még az agyatok nem állt rá erre teljesen, akkor talán még meg is érthettek minket.
EZ SZÁNALMAS!!! Ez egy olyan lila köd, ami ott lebeg a szemetek előtt, ami elhomályosítja azt, hogy ezek nem igazi emberek. Mindegy, hogy van-e fizikai testük, ha egyszer nem emberien viselkednek. Csak a kamerák előtt ilyenek, a valóságban ők is emberek. Az ilyen ajnározó egyoldalas szövegekből csak annyira figyeltem fel, hogy "Küzdeni az idióta directionatorok ellen, akik semmiről sem tudnak semmit"
Na de itt már kiakadtam! A legjobb barátnőm directioner, de soha egy árva szava nem volt arra, hogy én nem szeretem a 1D-t. Akkor érdekelne, hogy az, aki írta ezt a sz@rt, honnan tudja, hogy én idióta vagyok, és nem tudok semmit. Szóval a directioner-eknek üzenem: Mi csak annyiban vagyunk mások, hogy nem az a kedvencünk, mint nektek. Nem állunk be abba a kollektív őrületbe, amibe ti, és nem érdekell minket, hogy milyen "cukker" a herri, meg a többi. Ha találtok más beszédtémát, mert még az agyatok nem állt rá erre teljesen, akkor talán még meg is érthettek minket.
2013. augusztus 28. 12:24
|
|
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline
|
de ha szereti azt a lányt akkor hagyják békén..és ha a csaj tényleg csak a pénzért van vele...akkor sincs semmi..Liam máskor fog hallgatni a rajongokra..és fog tanulni a hibájából:)
2013. augusztus 28. 12:49
Hátna! Azért ne hogy a rajongók tudják már jobban, hogy mit akar Sophia, mikor gondolom nem is ismerik!
És szerintem nem csoda, hogy Liam-nek elege van...
És szerintem nem csoda, hogy Liam-nek elege van...
2013. augusztus 28. 14:14
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
Daily: Én is.
Na egy dolgot elmondok emberek. MI A BAJOTOK??? Miért baj, hogy Liamnek barátnője van? Van magánélete! És megkéne érteni, hogy egy rajongó se lehet a csaja, sajnos. Ezért ne piszkálljátok szeggény lányokat!
Na egy dolgot elmondok emberek. MI A BAJOTOK??? Miért baj, hogy Liamnek barátnője van? Van magánélete! És megkéne érteni, hogy egy rajongó se lehet a csaja, sajnos. Ezért ne piszkálljátok szeggény lányokat!
2013. szeptember 01. 20:16
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Ő élete...Vmilyen szinten meg lehet érteni...
2013. december 29. 07:33
|
|
cupcakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 204541 offline
|
hogy lehetnek valakik ekkora *********ok.... ha egyszer odavannak Liamèrt, akkor nem hogy örülnènek, hogy vègre megtalàlta a boldogságot, neem mèg utálják is és mèg zaklatjàk is... hát csinálják azt akit a Liam mondott....
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: