Liam Payne durván beszólt a rajongóinak
2013. augusztus 26. 12:03
Hagyják már békén őket végre
Liam jól megmondta
Liam jól megmondta
2013. augusztus 26. 13:50
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Annyira undorító amit némelyik elvakult fan művel. Azt hiszik, hogy ezzel elérik, hogy szakítsanak? Ha tényleg szeretik egymást, akkor pont hogy csak erősítenek a kapcsolatukon. Azt hiszik, hogy csak azért mert megvették a banda két albumát már joguk van beleszólni a magánéletükbe.
2013. augusztus 26. 17:14
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Menjenek a p*csába az ilyen directionerek. "Ha egy kib*szott szép dolgot nem tudtok mondani, akkor csesszétek meg" - tökéletesen igaza van. Akár tetszik nekik, akár nem, hogy a kis kedvencük kavar valakivel - akinek nincs 3 luxusvillája - el kell fogadniuk. Az még bele fér, hogy "nekem nem szimpi", vagy hasonlók (de még lyesmit sem lenne helyénvaló állítani, hiszen nem is ismerik a lányt), de nehogy már ők mondják meg neki, hogy mit csináljon.
2013. augusztus 26. 23:08
Aki a saját "kedvencét" szidja...most éppen a kedvence magánéletét...az nem nevezhető rajongónak és a kedves rajongó sem nevezheti őt a kedvencének..szóval ha a rajongótáborának 99%-a(ami szerintem kicsit túlzás) utálja a csajt akit a kedvence szeret akkor marad az 1 százalék fannak nevezhető egyed
2013. augusztus 26. 23:55
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Ha gyerekkori barátja, akkor nyilván nem a vagyonát akarja... lyan sok idióta "Directioner" van!
2013. augusztus 27. 05:21
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Jézusom, a sok sikongató rusnya, elkényeztetett tini majd jó, hogy nem azt képzeli be magának, hogy ő lesz majd a tag élete szerelme. Jézusom, szánalmas :")
2013. augusztus 27. 11:26
|
|
Orsii19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 196780 offline
|
Jól tette Liam ennyi erővel én is írhatnék Sandy Beales-nek aki az ONE DIRECTION basszusgitárosának aki nem rég jött össze Shanna Rebold-dal féltékeny vagyok mert nagyon nagyon szerelmes vagyok Sandy-be mégse irogatok nekik utálkozó leveleket hoggy hagyják el egymást. Én is szeretnék Sandy-vel egy házba élni ki nem. Tudom hogy szeretik egymást szeressék is nem bánom. De énis akarok Sandy-vel járni és szeretni egymást!! Liam magánélete nem buzi utálkozói vagy a hülye Directioner-é.
Nagyon sok boldogságot kívánok Liam-nek és Shopiának szeressék egymást életük végéig!!
Nagyon sok boldogságot kívánok Liam-nek és Shopiának szeressék egymást életük végéig!!
2013. augusztus 27. 11:36
|
|
McFell Jacksonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.09. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 203424 offline
|
Hihetetlen. -.- Még szép hogy beszólt a "Liamenereknek" hogy menjenek a jó.... -ba Hát de most komolyan? Most ennyi erővel akkor már jobbat nem is várhatunk Perrie 3 Zayn házasságából sem. Mert majd jó botrány lesz az egész, és szét mennek.. nem értem, hogy a rajongók miért rajongók, ha nem szeretnék hogy boldog legyen a kedvencük.. Csak saját magukra gondolnak, hogy jaj majd én össze jövök vele, mert így meg úgy.. Nőjetek fel kérlek.
2013. augusztus 27. 14:59
Úgy látszik vannak akik még hisznek a tündérmesékben!Pff.
2013. augusztus 27. 17:00
|
|
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline
|
még lehet igaz hogy a csaj csak kihasználja...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: