Liam Payne durván beszólt a rajongóinak
2013. augusztus 24. 16:28
Magunk közt szólva nekem egyáltalán nem szimpatikus Sophia, sőt, eléggé csúfnak tartom, de, ha Liam mellette találta meg a boldogságot, akkor egészségükre. Nem tudhatjuk, hogy mi megy akkor, amikor nincsenek körülöttük a kamerák, tehát abszolút nincsen beleszólásunk egyáltalán. Az igaz, hogy szerintem Danielle mellett lenne a helye Liam-nek, mert a Payzer egy abszolút álompáros volt számomra és még sokan mások számára is. Engem például elszomorított az is, hogy a film premierjén Sophia jelent meg, szerintem Dani sokkal inkább illett volna oda, de ha vége a kapcsolatuknak akkor vége. Ezeknek a Directionereknek inkább támogatni kellene a kedvencüket, mert így ki tudja, hogy mit fognak elérni. Csak gondoljatok bele, hogy mit érezhet Liam amikor azokat a tweeteket olvasgatja, hogy egyesek szerint Sophia csak kihasználja Őt és csak a pénzére hajt. Az ilyenek nem is igazi rajongók, erről ennyit.
2013. augusztus 24. 16:35
Én se nagyon csipem Sophia-t... De ha Li boldog én is. Szerintem ez teljesen normális és megérthető neki ez a kis 'kirohanás'. Neki sincs végtelen türelme... Ha szereti Sophiát akkor ne piszkálják a rajongók. Ha igazán szeretik Li-t akkor meg fogják érteni és nem piszkálják azt akit szeret Liam...
2013. augusztus 24. 17:01
|
|
PandaPannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 207346 offline
|
Én erre csak azt tudom mondani hogy igaza van! Nem is igazi rajongó az, aki nem bírja elviselni Sophia-t! Liam őt szereti, fogjátok már fel! Nekem is hiányzik Dani, de nem itélkezek Sophia felett, hisz igazán nem is ismerem. (Biztos kedves lány)
2013. augusztus 24. 18:12
hát, szerintem is csak a pénz és a hírnév.
és mi az már, hogy Liam most őt szereti a világon a legjobban? máris ilyen komoly? or what? -.-" x
és mi az már, hogy Liam most őt szereti a világon a legjobban? máris ilyen komoly? or what? -.-" x
2013. augusztus 24. 18:35
|
|
AnyyBeebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 207731 offline
|
chh Bezzeg ha ezt Justin csinálja mindenki fent akad ezen!
És ezt nem azért irtam, mert nem birom őt, sőt nagyon is birom a zenéjüket a 1D-nek!
Csak néhány embernek magába lehetne szállni és ellehetne gondolkodni hogy nem csak Justint lehet céljául venni! ennyit erről
És ezt nem azért irtam, mert nem birom őt, sőt nagyon is birom a zenéjüket a 1D-nek!
Csak néhány embernek magába lehetne szállni és ellehetne gondolkodni hogy nem csak Justint lehet céljául venni! ennyit erről
2013. augusztus 24. 18:40
|
|
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline
|
Na ez nem volt szép a rajongóktól.
2013. augusztus 24. 19:07
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Na ezért nem szeretem a rajongást. És néhány itteni rajongót is nagyon szívesen kivonnék a forgalomból. Honnan tudjátok, hogy csak azt akarja, amit a cikkben írnak? A nap 24 órájában vele vagytok, és a gondolataiba láttok? Nem? Akkor gondolkozzatok kicsit, hogy csak azért, mert belezúgtatok valakibe, akit utána egy lánnyal láttok, miért kell irigykedni, és rosszakat kívánni nekik? a kommentek közül idáig a legjobban a "Remélem hamar vége lesz a kapcsolatuknak, mert akkor végre biztonságban lesz az én Liam-am" volt a legrosszabb. Ne értsetek félre, nem szeretem egyik fiút sem az ötből, de ez már kritikán aluli. soha nem mondtam, hogy nem szeretem az ilyen rajongókat. Csak szánom őket, hogy képtelenek kilépni abból a hablila ködből, hogy egyik fiú sem tudja, hogy létezik! Órákon át írhatnám a nemtetszésemet, de akkor ma este nem aludnék...
2013. augusztus 24. 19:56
|
|
vodka-and-louboutinsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 207754 offline
|
Már nem kell leírnom a véleményem mivel Lucyan leírta helyettem, és gondolom sokan így vannak még ezzel.
2013. augusztus 24. 20:17
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
BoTommo egyetértek!!!
2013. augusztus 24. 20:57
|
|
klaudia2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.24. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 178519 offline
|
Manapság a sztároknak nehéz találni olyat aki nem a pénzére hajt.... :\ Nekem mnincs Sophiával bajom!!! majd Liam rájön ha esetleg csak a pénz miatt.... öhmmm.. na mind1.. Liam élete és mi abba nem szólhatunk bele
))
2013. augusztus 24. 21:00
|
|
cheviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 180473 offline
|
nem értem a rajongók miért utálják ennyire a kedvencük barátnőjét...ezzel mire mennek? én se gyűlölöm a kedvenc sztárpasijaim feleségét vagy csaját,attól ők még szeretni fogják egymást és a rajongóknak nem lesz több esélyük ha gonosz dolgokat mondanak meg irigykednek
2013. augusztus 24. 21:05
|
starityhaterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 210242 offline
|
i don't understand it...Payzer shipper vagyok 4ever szeretem Dani-t ő illett Liamhoz,legalábbis amit láttam belőle,végülis ők éltek együtt nem én velük so nem ismerem ezt a Sophiát de hátha Liamnak jó akkor ok...
2013. augusztus 24. 21:08
|
|
czakoszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.26. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 172041 offline
|
Ez várható volt. Minden 1d barátnőt nehezen fogadnak el az elején. Emlékezünk vissza csak Perriere. Mindenki utálta, most meg..?
Imádják. Bár nekem személy szerint nem szimpi Sophie, elfogadom Li miatt.
2013. augusztus 25. 05:45
|
|
Lizzie-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.14. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 194043 offline
|
Igazából Liamnek igaza van. A Directionerek mit szólnak bele a magánéletébe?! Nektek jól esne, ha valakit szeretnétek, és néhány ismeretlen azt mondaná, hogy mekkora szemét az, akit szeretsz, meg hogy nem illik hozzád, stb... Az ilyen emberek ássák el magukat! De különben talán nem kellett volna azt mondani a rajongóknak, hogy "csesszétek meg" ...
2013. augusztus 25. 10:51
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Igaza van Liamnek. Hagy legyen már az ő dolga, hogy kit választ. Tudom, hogy a Directionerek nehezen fogadják be az új barátnőket, de ez van. Attól még, hogy ők utálják Sophie-t attól még Liam szeretni fogja. És ez ellen nem tehetnek SEMMIT. Inkább gonoszul terjesztenek a lányról pletykákat, hátha szét mennek. Na ez szerintem gerinctelenség. Az igaz, hogy nem kellett volna így válaszolnia Liamnek, de az is igaz, hogy a Directionerek elvetették a sulykot. És mi lesz akkor ha majd mindenkinek lesz barátnője?
Vagy mint Zayn megházasodnak?
Kitör a harmadik világháború? XD
2013. augusztus 25. 11:31
|
|
Nutella11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 209678 offline
|
Sose voltam Directioner és nem is leszek. Utálom Liamet meg a többit. Liamnak sincs igaza, meg a rajongóknak se. A rajongók fogadják el hogy a sztároknak is van magánéletük. Liam pedig, minek kell ilyen dúrván beszólni?! Meglehet neki normálisan is mondani!
Na én végeztem
.!
Na én végeztem
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: