Egyesek úgy tesznek, mintha a banda élete egy sorozat lenne, amit szórakozásból nézhetnek...
Nem! Ők ketten nem azért jöttek össze, mert az volt a forgatókönyvben, hanem mert kedvelik/szeretik egymást.
Senkinek sincs joga beleszólni a kapcsolatukba.
Nekem igenis szimpi Sophia. Mi bajotok van vele?
Nőiesen öltözködik, szépen mosolyog a képeken. Szép lány és gyönyörű a haja.
Semmi rosszat nem csinált, nem érdemli meg a bántást...
Az meg kit érdekel, hogy egyesek Payzer fanok?!
Amúgy is, ezek a lányok nem ismerik Liam-et, Danielle-t és Sophiát sem!
Képek/videók alapján döntik el, hogy ki kihez illik, és ki milyen ember.
Ezek a lányok semmit sem tudnak az életről és a párkapcsolatokról...
Undorító volt ez a "rajongóktól".
Ha ennyire gyerekesek, hogy eldöntik, hogy nekik nem tetszik ez a Sophia, és nem illik Liam-hez, akkor legalább maradjanak csöndbe, és ne pattogjanak.
Szerencsétlen Liam és Sophia... :'(
Liam Payne durván beszólt a rajongóinak
2013. augusztus 22. 18:46
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Az Ő dolga, kivel jár, és kivel nem, gondolom elég felnőtt már ahhoz, hogy maga eldöntse, kivel szeretne randizni. Biztosra veszem, hogy Liam ismeri eléggé Sophiát, és nem csak úgy találomra pont vele jött össze. Szánalmas, amikor a gép előtt ülő, nyolc tonnás, zsíros hajú - mert igen, a többség ilyen - tinédzserek osztják az álompasijuk barátnőjét. Egyáltalán hogy van joguk ahhoz, hogy képekről kijelentsék, nem boldogok? Egyikőtök sem tudja, mi zajlik zárt ajtók mögött, hogy viselkednek, amikor nem száz fotós lóg a nyakukon. Sophia igenis egy szép lány, nekem rettentő szimpatikus, és ha boldoggá teszi Liamet, akkor Isten áldja őket! Ha a sok kis tízéves felnőne végre, és nem abban a hitben élne, hogy Liam Payne fehér lovon bekopog az ajtajukon és feleségül kéri őket, akkor tudnának örülni a kedvencük boldogságának. Persze, valamilyen szinten bánt is, de muszáj beletörődni, hiszen ha nem melletted találja meg a boldogságot - mert ennek hangyányi esélye van - akkor legyen azzal, akit igazán szeret és ne azzal, akit a média rakott össze vele. Sophia és Liam esete is ilyen, szeretik egymást, együtt vannak, punktum. Liam akkor is Őt fogja szeretni, hiába utálják, hiába mondják el mindenféle csúnyának, Liam szemében akkor is szép lesz és szeretni fogja. Fel kéne nőni végre az álomvilágból, kedves utálkozó Directionerek!
2013. augusztus 22. 19:26
|
|
Nixike1012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 207124 offline
|
szerintem ez tényleg nagyon durva volt a rajongóktól!! liam azt tesz az életével amit akar és a rajongók nem szólhatnak bele!!!
2013. augusztus 22. 19:29
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Ennyit az idióta fanokról! Direktioneker, meg beliberek meg hasonlók.............
2013. augusztus 22. 20:45
A directionereknek kicsit észhez kéne térniük.
2013. augusztus 22. 20:48
Hihetetlen, hogy minden egyes új barátnőnél még a csapból is az folyik, hogy a directionerek mekkora hisztit csaptak. És hogy miért? Mert féltékenyek.
2013. augusztus 22. 21:13
Nem hiszem el!! HA VALAKI IGAZÁN SZERETI ŐKET AKKOR ÖRÜL NEKI, HOGY BOLDOG!!!! nem igaz, hogy nem lehet ezt felfogni! Szegény lány azért szenved, mert az úgynevezett "directionerek" már megint utálkoznak......Bocsi szivi, de úgy sem lett volna soha a tiéd!
Én szeretem Sophiam-ot! *-*
2013. augusztus 23. 09:31
|
|
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline
|
nem tehet rola az aki nem szereti Sophiat:D ense szeretem.de legalab ne Liam szemebe vagyis a twitteren vagy egyeb kozossegi oldalon mondjuk/írjuk. mert Liam-ot nagyon sokan bantjak ezmiatt.csak gondoljatok bele.
2013. augusztus 23. 14:02
|
|
PöttönPannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 206144 offline
|
csak rájuk tartozik. majd meglátjuk h mi fog kisülni a végén...
2013. augusztus 23. 14:13
|
|
Esztu15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 208449 offline
|
Semmi rosszat nem tett ez a lány és gőzöm nincs mi a francért kell rögtön nekikesni. együtt vannak és kész. Boldogok együtt? igen! Liam választotta? igen! Attól még hogy az fanatikusok őrültebb része fenyegetőzésbe kezd nem fognak szétmenni... és mégis mit várnak életük végéig szinglik lesznek mert van pár elvetemült fan ... néha nem értem a rajongókat. Személy szerint örülök hogy Liam végre boldog egy lányal
2013. augusztus 23. 14:58
|
|
Picurkaaaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.29. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 202775 offline
|
Megértem
2013. augusztus 23. 15:00
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
kik ez ezek az emberek? nekemsem szimpatikus de nem ismerem semmi.. omfg
2013. augusztus 23. 15:04
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (dóra vagyok @ 2013.08.23. 15:00)
kik ez ezek az emberek? nekemsem szimpatikus de nem ismerem semmi.. omfg
Értelmes vagy te is... miért szólsz hozzá, ha nem is tudod, kiről szól a cikk, és értelmes mondanivalód sincs?
A Gumiszobában gyűjtögesd inkább a hozzászólásokat.
2013. augusztus 23. 16:02
|
|
DianOfficialxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 204901 offline
|
Én nem lepődöm meg.
2013. augusztus 23. 17:11
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Na, az ilyen rajongókat utálom... De azért Liam-nek is lehetne annyi esze, hogy nem figyel rájuk és nem utáltatja magát a fél Directioner sereggel...
2013. augusztus 23. 17:42
|
|
MissFannikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 201017 offline
|
Azért, mert nem híres a csaj, már rögtön rosszra kell gondolni??? Szánalom -.- Annyira utálom az ilyeneket... Remélem ez legalább helyre rázza a rajongókat.
2013. augusztus 23. 17:50
Igaza van Liam-nek!
Kezdem egyre jobban megkedvelni Liam-et!
Kezdem egyre jobban megkedvelni Liam-et!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

2 felhasználónak tetszik: