Liam Payne durván beszólt a rajongóinak
2013. augusztus 22. 05:34
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Szerintem hülyeség ez a 99%. Több directionernek olvastam a véleményét erről, meg mondjuk az eljegyzéses dologról is és azt kell mondjam, hogy jóval kevesebben utálják őket. Legalábbis elég sokan elfogadják. Sok dologban nem értek egyet a directionerekkel (pláne abban, hogy kik kedvenceik), de ez egy pozitívum, hogy a legtöbb dolog, amit olvasok tőlük az, hogy elfogadják őket, sőt szeretik őket együtt. A tagokat és a barátnőiket. Örülnek a kedvencük boldogságának. Ez nagyon szimpatikus bennük! Ha valamiért kedvelem őket, akkor ez az. Akik meg beszóltak nekik, éretlenek, ennyi. Nekem pedig mindegy, hogy kivel van együtt. Legyenek boldogok. Azt mindenki megérdemli.
2013. augusztus 22. 06:01
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
én már ellőtte is utáltam ezt a kib*szott fiút
2013. augusztus 22. 08:07
Én nem utálom Liamet, én szeretem és szerintem összeillenek, és engem nem érdekel hogy beszolt a rajongóinak megértem hogy milyen helyzetbe van .
2013. augusztus 22. 08:08
|
|
Kittistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 344 Csatolások: 1 Azonosító: 207481 offline
|
hát...nem tudom hallottam ezt is azt is Sophiával kapcsolatban és hogy nem Liamet szereti csak a pénzét azt még el is hiszem de miért kell őket bántani?! majd rájön Liam az igazságra és akkor majd nem lesznek együtt vagy nem tudom de szerintem nem kéne őket bántani bár én is jobban szerettem Danit és szerintem jobban is illett Liamhez attól még el kell fogadnunk.
2013. augusztus 22. 08:10
Ez nem is volt annyira "durva"... nem tudom más mit mondana az ő helyében ha a barátnőjét cseszegetik.
Igazából én sem annyira csípem ezt a Sophiát, de ha Liam boldog vele akkor nem kell beleszólni a magánéletébe!
2013. augusztus 22. 08:10
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
szerintem nem durva amit Liam mondott a rajongóinak (utálom az 1D-t). és rajongóinak igazuk van
2013. augusztus 22. 08:20
utáltam, és most is utálom az 1D-t, szóval nem nagyon köt le, ami velük történik..
2013. augusztus 22. 08:34
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
Szerinem összeillenek Sophiaval..
2013. augusztus 22. 08:43
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
Kourtney74:utáltam, és most is utálom az 1D-t, szóval nem nagyon köt le, ami velük történik..
akkor minek olvasod el az 1D cikketket???????
akkor minek olvasod el az 1D cikketket???????
2013. augusztus 22. 08:54
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Egy előadót elsősorban a teljesítménye és a tehetségének mértéke függvényében értékelnek, támogatnak és szeretnek/kedvelnek. Az EgyDénél ez a fontossági lista másképp néz ki, mert sokan csak a 'csini pofit' veszik figyelembe és most összetörtek, hogy a "férjük" foglalt. A rajongók felháborodása hiábavaló és jogtalan.
2013. augusztus 22. 08:58
|
|
Brellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 194497 offline
|
Nekem sem szimpatikus az új barátnője, de mégsem utálkozok és írok mindenféle rosszindulatú hozzászólásokat. Megpróbálom elfogadni hogy a kedvencem boldog és együtt örülni vele. Kicsit nekem is hiányzik, az úgynevezett " Payzer" mert nagyon szerettem őket együtt Danielle-val és szerintem gyönyörű párost alkottak, de ez nincs többé. Liam-nek pedig teljesen igaza van, jól tette hogy megmondta végre a magáét. Sajnálom őt ez miatt, hiszen ezekkel a kijelentésekkel a rajongók nem Sophia-t hanem őt bántják. Az ilyen fanoknak pedig el kellene egy kicsit gondolkodni, hiszen tündérmesék nem léteznek és Liam így is - úgyis össze fog jönni valakivel, ha akarják ha nem. Az egész életét nem fogja egyedül letölteni csak a rajongói miatt.
2013. augusztus 22. 09:21
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Kourtney- valmiért én is így vagyok vele xD
2013. augusztus 22. 09:27
|
|
Vicuska1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 208477 offline
|
nekem is hiányzik Payzer...de nekem Sophia nagyon szimpi...ez már tényleg övön aluli amit ezek az őrűlt rajongók csinálnak...ezzel csak annyit fognak elérni h Liam és Sophia szakítani fognak és Liam szomorú lesz...ezeknek a fanoknak azt üzenem h először gondolkozzanak el a dolgokon és utána cselekedjenek...Liam-nek pedig teljesen igaza van♥♥♥
2013. augusztus 22. 09:49
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
A beszólás szép volt, ha nem tudnak szépet mondani, inkább ne mondjanak semmit...
Én a rajongók helyében azt mondanám:
Azt csinál amit akar, ha elrontja akkor az ő hibája lesz. Ha meg boldog lesz igazándiból nem túl sok közünk van hozzá...
♥
Bárkivel fog összejönni még az elkövetkezendő 10 évben mindig lesznek akiknek ez nem fog tetszeni.
Mind azonban én örülök, hogy most már a nem a szinglik táborát erősíti.
Én a rajongók helyében azt mondanám:
Azt csinál amit akar, ha elrontja akkor az ő hibája lesz. Ha meg boldog lesz igazándiból nem túl sok közünk van hozzá...
Bárkivel fog összejönni még az elkövetkezendő 10 évben mindig lesznek akiknek ez nem fog tetszeni.
Mind azonban én örülök, hogy most már a nem a szinglik táborát erősíti.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: