Liam Payne-nél is van egy határ, amit most a rajongói átléptek, és az énekes nem éppen kedves módon fejezte ki, hogy hová is menjenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Payne durván beszólt a rajongóinak
2013. augusztus 21. 19:46
|
|
LittleDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 204913 offline
|
Liam ♥ ♥ Szerelmeem ♥
2013. augusztus 21. 19:47
haha. és olyan kemény ez a gyerek, hogy nem perforált résznél tépi el a budipapírt.
2013. augusztus 21. 19:48
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Liammal értek egyet.
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Van benne igazság amit a rajongók állítanak,de Liam döntése,és még nem mondott nagyon durvát a fanoknak.Szerintem annak kéne örülni a rajongóknak,hogy a kedvencük boldog.
|
|
halidirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 188773 offline
|
Igaz de én pont azon 1%-ba tartozok aki leszarja kivel,de boldog!! A legtöbb "directioner" most itt nyafog h payzer blahblah... Annak már vége kész!! Sok boldogságot neki és Sophie-nak! :-)
2013. augusztus 21. 19:49
|
|
JancsóKittiAlexaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 209206 offline
|
Az ilyenek már nagyon durvák... Azt nem értem, hogy ha annyira szeretik akkor miért nem tudnak vele örülni?? :S Ez más inkább mondható szánalmasnak mintsem rajongásnak...
2013. augusztus 21. 19:49
Nem értem miért kell beleavatkozni a kapcsolatukba.. Ha a rajongóik annyira szeretnék akkor nem mondanának semmi rosszat.. Inkább örülnének annak hogy Liam boldog
2013. augusztus 21. 19:50
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Lehet benne igazság. De sose tudjuk meg igazából mit gondol Sophia. (furcsa, hogy pont most bukkant fel amikor ilyen sikeres a banda) Szerintem nem olyan szép, de Danielle se volt nekem annyira szimpi. Bár Danielle-t is először mindenki utálta, aztán meg milyen nagy példakép lett. Sophiát is előbb-utóbb megszeretik. De az is lehet, hogy szakítanak az ilyen beszólások miatt. Már sok pár azért ment szét mert nem bírták a beszólásokat és inkább hagyták egymást.
2013. augusztus 21. 19:50
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
Csodálatos volt ezt a szöveget olvasni,most komolyan szimpibb lett *-*
2013. augusztus 21. 19:51
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Liam jol mondta,de azért ne az összes rajongójának küldje ezt mert vki azt se tudjaa miröl van szó.
2013. augusztus 21. 19:51
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én a directionerek azon 1%-át erősítem, akik örülnék a fiúk boldogságának, bárkivel is alkotnak egy párt! Liam és Danielle szakítottak, kész elmúlt vége! Fogjátok már fel, és hagyjátok békén Sophiát, mivel biztosan szereti Liam-et, hiszen gyermekkoruk óta ismerik egymást, szerintem nem a pénzre hajt. Payzernek sajnos befellegzett! Nem azt mondom, én is örülnék ha megint összejönnének,d e ha ők már nem boldogok teljesen együtt akkor kár erőltetni!
Légy boldog Liam!
Légy boldog Liam!
2013. augusztus 21. 19:52
Lehet, hogy bunkóság volt (szerintem nem, de valaki szerint biztos), viszont igaza van...
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
hát..sok boldogságot nekik,de azért ezek a rajongók nem tudják hol a határ???
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Szerencse, hogy nem vagyok a rajongója, de amúgy meg igaza van, minek kell egy rajongónak beleszólni az életébe, nem mindegy, hogy mit csinál.
2013. augusztus 21. 19:53
Ez igazán kedves volt.
Csak így tovább fiacskám! Még pár év, és azt sem fogják tudni rólad hogy egyáltalán léteztél.
2013. augusztus 21. 19:55
Emberek , ritka pillanatok egyike ez, hogy én nem akadok ki egy 1D-s cikk láttán.
Az sem mindennapi alkalom , hogy egyetértek egy bandataggal, de magam sem mondhattam volna szebben , amit Liam. Jó , hogy végre valaki (valaki akire hallgatnak is) beolvasott azoknak a kis idióta libáknak (vannak kivételek) . Ha én valakit annyira szeretek , mint állítólag azok a kislányok a 1D-t, akkor minimum , (ha még nem is örülök)hogy nem küldök bántó üzenetet , és elfogadom kedvencem döntését. Elnézést kérek minden normális rajongótól , de ilyen idióta , elvakult és megszállott rajongótábort , mint a 1D-s fanok, életemben nem láttam. Röhej.
Az sem mindennapi alkalom , hogy egyetértek egy bandataggal, de magam sem mondhattam volna szebben , amit Liam. Jó , hogy végre valaki (valaki akire hallgatnak is) beolvasott azoknak a kis idióta libáknak (vannak kivételek) . Ha én valakit annyira szeretek , mint állítólag azok a kislányok a 1D-t, akkor minimum , (ha még nem is örülök)hogy nem küldök bántó üzenetet , és elfogadom kedvencem döntését. Elnézést kérek minden normális rajongótól , de ilyen idióta , elvakult és megszállott rajongótábort , mint a 1D-s fanok, életemben nem láttam. Röhej.
2013. augusztus 21. 19:57
Uramisten. Miért nem lehet együtt örülni vele, hogy boldog? Miért ítélik el Sophiát, amikor azt se tudják, hogy kicsoda? Majd akkor alkossanak véleményt, ha valójában ismerik. Ha boldogok ígyse-úgyse tudják őket szétválasztani... szóval? Egyébként is miért avatkoznak bele? Ha tényleg akkora Directionerek mint ahogy állítják, akkor elfogadják Sophiát. És igen, Liam jól tette, hogy beszólt végre ezeknek a diliseknek. (tisztelet a kivételeknek!).
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: