Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. augusztus 21. 19:26
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
hát kár volt levágatni :\
2013. augusztus 21. 19:33
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Akkor úgy látszik, tényleg nem jár George és Jesy...
Ne már...de lehet, hogy ez a pletyka, hogy Selenára hajt...:S Hát én nem tudom. Már nem lehet hinni lassan senkinek. Mindenki összevissza beszél minden hülyeséget.
Niall...hát gondoltam, hogy ilyet akar. Ha már ő is zenész akkor persze, hogy zenész lányt szeretne.
Miley...simán megoldhatja a póthajjal.
Úgy is a legtöbb énekesnőnek/színésznőnek póthaja van már.
Niall...hát gondoltam, hogy ilyet akar. Ha már ő is zenész akkor persze, hogy zenész lányt szeretne.
Miley...simán megoldhatja a póthajjal.
2013. augusztus 21. 19:43
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Mileynak szerintem is jobban áll a hosszú haj
2013. augusztus 21. 19:46
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
töök jó cikk lett!
2013. augusztus 21. 19:48
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Én Miley-nak szurkolok, hogy a hosszú haj mellett döntsön, mert igen is az jobban ált neki!
Niall kedvéért szívesen megtanulok gitározni, úgyis régóta szeretnék már gitáron játszani.
George akkor nem Jesyvel jár? Pedig olyan jó lett volna!
Sokkal jobb választás, mint Szelena...
Heidi pedig elég különös képet tett fel. Szerintem nem kéne már mutogatni, hogy nekem még mindig jó alakom van. Vagy legalább egy fürdőruhát felvehetett volna. Viselkedhetne a korához illően, lassan 40 éves!
Niall kedvéért szívesen megtanulok gitározni, úgyis régóta szeretnék már gitáron játszani.
George akkor nem Jesyvel jár? Pedig olyan jó lett volna!
Heidi pedig elég különös képet tett fel. Szerintem nem kéne már mutogatni, hogy nekem még mindig jó alakom van. Vagy legalább egy fürdőruhát felvehetett volna. Viselkedhetne a korához illően, lassan 40 éves!
2013. augusztus 21. 19:53
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Jó cikk
2013. augusztus 21. 19:54
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Mileynak hosszuhaj kell:D
Niall sok sikert!
Selena megérdemli h megtalalja a hozza illö srácot:D
Niall sok sikert!
Selena megérdemli h megtalalja a hozza illö srácot:D
2013. augusztus 21. 20:06
Mileyt teljes mértékben meg tudom érteni. Én is levágattam a hajam, most nagyon hiányzik. Bár nálam nem volt ennyire drasztikus...
Amber a twitteren lógás helyett inkább emelje meg a seggét, és menjen dolgozni! Jó lenne végre egy filmben látni őt!
Georgyfiú nagyon hülye. Ez már nem titkos. De Szelenítának se kell sok, hamar rá fog ugrani a gyerekre, ez tuti.
Remélem, Pouty eljutott végül a parkba, és kiszórakozta magát XD Őrült csaj
Danielle filmjére nagyon kíváncsi vagyok. A leírások alapján jó lesz
Nem értem, ez Heidinek mire volt jó... bár sokan megirigyelhetik az alakját, ez tény...
Egyébként a cikk nem csak Niallről, Selenáról és Mileyról szól, de látom, sokaknak nehezére esik a cikket elolvasni...
Amber a twitteren lógás helyett inkább emelje meg a seggét, és menjen dolgozni! Jó lenne végre egy filmben látni őt!
Georgyfiú nagyon hülye. Ez már nem titkos. De Szelenítának se kell sok, hamar rá fog ugrani a gyerekre, ez tuti.
Remélem, Pouty eljutott végül a parkba, és kiszórakozta magát XD Őrült csaj
Danielle filmjére nagyon kíváncsi vagyok. A leírások alapján jó lesz
Nem értem, ez Heidinek mire volt jó... bár sokan megirigyelhetik az alakját, ez tény...
Egyébként a cikk nem csak Niallről, Selenáról és Mileyról szól, de látom, sokaknak nehezére esik a cikket elolvasni...
2013. augusztus 21. 20:07
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Miley így is úgyis szép marad, de tényleg jobban állt neki a hosszú haj, remélem hamar meg fog nőni
2013. augusztus 21. 20:15
Idézet
"Az sem érdekel, ha híresek, ha nem, ameddig kedvesek."
Oh,Niall!
2013. augusztus 21. 20:17
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Miley-nak ez is jól áll. De tényleg jobb lesz neki hosszú hajjal!
És Selenával kapcsolatban nekem mindegy mert nekem az a lényeg, hogy boldog legyen!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: