Hetero színészek, meleg szereplők bőrében
2014. március 08. 14:24
|
|
Radioactive9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.16. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 221271 offline
|
Bátrsk voltak, hogy elválalták
2014. december 04. 19:28
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Ezek közül csak a Philadelphiát láttam, nagyon jó film. Tom Hanks egyszerűen szuper, megérdemelte érte a díjakat. Viszont Banderas nekem elég fura volt ebben a szerepben. Nem tudom megmagyarázni, de az volt.
2015. március 24. 20:33
Le a kalappal,ez az egyik legértelmesebb cikk,amit valaha az oldalon olvastam.
A legtöbb kommentelővel képtelen vagy egyet érteni,szerintem nem akkora ördöngősség eljátszani egy meleg karaktert.Az esetek többségében ugyanis nem egy "Rayon" típusú szerep eljátszásáról van szó.Egyáltalán nem.És egyébként is,miért lenne nehéz homoszexuálist alakítani?Nem érdekel mások mit gondolnak,de én simán bevállalnám jó cél érdekében vagy egy Oscar-ért is,akár.
Visszatérve a filmekre,láttam belőlük jó párat/jó pár részt,de abszolút befutó a Philadelphia-Az érinthetetlen ezek közül.Már jó ideje a család Top10-es filmjei közé tartozik.SPOILER:Még apám is megsiratjaminden egyes alkalommal Andrew halálát:SPOILER VÉGE,hiába nem éppen nevezhető melegbarát-embernek.
A legtöbb kommentelővel képtelen vagy egyet érteni,szerintem nem akkora ördöngősség eljátszani egy meleg karaktert.Az esetek többségében ugyanis nem egy "Rayon" típusú szerep eljátszásáról van szó.Egyáltalán nem.És egyébként is,miért lenne nehéz homoszexuálist alakítani?Nem érdekel mások mit gondolnak,de én simán bevállalnám jó cél érdekében vagy egy Oscar-ért is,akár.
Visszatérve a filmekre,láttam belőlük jó párat/jó pár részt,de abszolút befutó a Philadelphia-Az érinthetetlen ezek közül.Már jó ideje a család Top10-es filmjei közé tartozik.SPOILER:Még apám is megsiratjaminden egyes alkalommal Andrew halálát:SPOILER VÉGE,hiába nem éppen nevezhető melegbarát-embernek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: