A többit sajna nem láttam. De aki csinálna második részt ebből a cikkből, az beleírhatná Macaulay Culkint is a Party szörnyek miatt. Nagyon jól játszotta a meleg Michael Aliget
Hetero színészek, meleg szereplők bőrében
2013. augusztus 21. 20:53
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Nekem az I love you Phillip Morris nagyon nagy kellemes csalódás volt, mostanra az egyik kedvenc filmem. Jim és Ewan nagyon tehetséges színészek.
A többit sajna nem láttam. De aki csinálna második részt ebből a cikkből, az beleírhatná Macaulay Culkint is a Party szörnyek miatt. Nagyon jól játszotta a meleg Michael Aliget
2013. augusztus 21. 21:45
|
|
rerererereúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 141355 offline
|
Ki gondolná, hogy pont 'Cameron' a heteró a valóságban:D
2013. augusztus 22. 00:47
|
|
kvanda26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 206805 offline
|
Egy kicsit furi hogy Darren,meleget játszik a Gleeben és Chris Colfer(Kurt)Ő tényleg meleg:DD főleg amikor csókolóznak:DD amúgy nagyon imádom őket<3 Shay Mitchell, Bianca Lawson és Lindsey Shaw itt is volt nekem egy kis zavar hogy Shaynek(Emily)a sorozatban előtte vol pasija majd Maya is ott volt..hát:DD PLL<3Glee<3
2013. augusztus 22. 01:05
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Shay és Bianca nagy kedvenc
2013. augusztus 22. 08:14
áá Emily-t de imádom ^^ Ám ezek a színészek legalább nem félnek meleg szerepet is alakítani.
2013. augusztus 22. 09:15
|
|
Mina20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.16. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 202073 offline
|
Tényleg nehéz lehet egy ilyen szerep! Minden tiszteletem az övék. Egyébként rengeteg neves színész kimaradt a cikkből. Leonardo DiCaprio, Jude Law és még Robert Pattinson is játszott már meleget igaz az utóbbi játéka szerintem borzalmasan rossz volt.
2013. augusztus 22. 11:29
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Jó lett a cikk.

2013. augusztus 22. 13:08
|
|
eszter909új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 187614 offline
|
Imádom a Klaine párost a Glee-ben, ők a kedvenceim és szerintem nagyon aranyosan néznének ki a valóságban is, ha Darren meleg lenne.
A PLL-ben először nagyon zavart, hogy Emily meleg és egy kicsit még most is zavar, de a sorozat így is jó.
A PLL-ben először nagyon zavart, hogy Emily meleg és egy kicsit még most is zavar, de a sorozat így is jó.
2013. augusztus 22. 13:25
|
|
RickmaniacGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 209448 offline
|
Azért nem lehet egy álom eljátszani ezeket a szerepeket :s Amúgy jó lett a cikk
2013. augusztus 22. 13:49
Nagyon jó cikk lett! Freddy te meg válogasd meg a szavaidat!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: